../images/Emo80.gif חלום הזוי על לוסטפרופטס בארץ?! XDDDDDDD
פאק! זה כזה הזוי חחחחחחחחחח חלמתי שהם פתאום באים לארץ
ממש עכשיו.. מחר אומשהו חח ואז במקרה זה יוצא באשקון קרוב לאיזה הקאסמים ויש את כל ההפגנה הזאתי בשדרות וזה בלאגן עם הממשלה חחחח פתאום אמורות להיות למחרת ההופעה בכלל בחירות חדשות כי הצליחו להפיל ת'ממשל ><" הזוי. קיצור.. אני הולכת להופעה והכל הכל כיסאות פלסטיק כאלה עם מקומות ויש מלא מלא מלא אנשים! פתאום הם היו צריכים להפסיק את ההופעה באמצע כי אמרו שהיה קסאם ממש קרוב לאשקלון ועכשיו עדיף לא להמשיך את ההופעה והם ישירו עוד שיר אחד ואז ירדו לקהל לחלק חתימות ולהצטלם. כולם נדחפים וזה [ישראלים נו..] אני מוצאת את אבא שלי עם מצלמת וידאו אבל כלכך רציתי מצלמה לצלם! אז פתאום מצאתי איזה פקאצה מעצבנת מהשכבה שלי ורציתי שהיא תצלם אותי בפלאפון שלה ואני אצלם אותה גם בפלאפון שלה.. אבל היא לא רצתה בסוף
פתאום אני קולטת.. הא רגע! המצלמה שלי ביד XD איזה טיפשה אני.. צילמתי אותם.. הגיע תורי אבל עד שכולם זזו משם כי לא רציתי להדחף פתאום היה שם רק איאן
אז דיברתי איתו קצת ואבא שלי תירגם כי שכחתי איך מדברים אנשים
אז הוא ביקש ממנו דף חתימות ואז פתאום הגיעו בחזרה שאר הלהקה וחתמו לנו על שני דפים - לי ולאח שלי. אמממ.. ואז איאן כתב לי על דף אחד MEGA LOLZ שזה כמו החולצה החדשה ההיא XD מה היא קשורה עכשיו?! חחחחחחחח ושוב השאר נעלמו
אז הצטלמתי עם איאן וביקשתי ממנו שיחתום לי על עוד דף ופתאום הוצאתי את הדיסקים והוא אמר שזה כבר מספיק ופשוט הלך משם.. ואז התעוררתי וחשבתי על זה.. רגע. אבל למה אמרנו לו שהיינו בהופעה במנצ'סטר וקיבלתי חתימות? הרי לא באמת פגשתי אותם.. הווו רגע. לא פגשתי אותם בחו"ל!!! ארגגגג!! הכל בגלל הקומונה של לוסטפרופטס שאושרית[ככה קוראים לך?!] תרגמה שאלות נפוצות על לוסטפרופטס ומישהו שאל אם הם נפגשים עם מעריצים אז ענו לו שלוסטפרופטס אמרו "אם אתה בא להופעה שלהם סביר להניח שתפגוש אותם" אז אני אוכלת את עצמי כי אני אפילו יודעת מתי איאן ישב בחוץ עם מעריצים! בזמן הזיופים של אדם
אם הייתי יודעת הייתי רואה שני שירים.. יוצאת לפגוש את איאן וחוזרת לסוף של TBS.. כולה 8 שירים היו להם. כמה חפרתי ~,~ ככה זה שאני עצבנית כי התעוררתי מחלום על לוסטפרופטס XDDDDDDDD