The Knight in White Satin Armor/ Más מרץ 2025 – שרשור חודשי 🛌☃️📹🍼🦧

didalf

Well-known member
*סיבות לחגוג החודש- איזה חודש פברואר או מרץ? אם פברואר אז החטופים שחזרו, מעט מידי מאוחר מידי אבל העיקר שהם כאן...
|כן|:-(
*משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם: אני אוהבת לעשות כלים, אבל זה לא סזיפי.
איכ אני שונאת לשטוף כלים כל הכבוד לך!

Lhuna3

Well-known member
כן אבל קר לי רוצה לצאת מהבית בלי שכבות;-(
יש מעט ימים ממש קרים סה"כ, לעומת זאת הסיוט של הימים החמים מידי של הקיץ הוא בלתי נגמר.
אז תלבשי שכבות |שפם|
צפה בקובץ המצורף 124306
אז אני הבנתי מזה שאם נעשה מסיבת תחפושות בתוך הבית שלך תהיי מספיק כיפית להתחפש?
אמממ לא, מסיבת תחפושות זאת לא סביבה מספיק מבוקרת בשבילי.
אז מה את אוכלת רוב הזמן? את חיה מאוכל מבחוץ או שיש מי שמכין לך?
להורים שלי יש מבשלת אז אני אוכלת מהאוכל שלהם כשאני אצלם ולפעמים גם גונבת קצת אלי. חוץ מזה אוכל מוכן מהמקפיא שמקסימום שמים במחבת או בסיר, וגם מידי פעם בחוץ. ודברים שלא צריך ממש לבשל שאני מכינה (כמו סלטים וסנדוויצ'ים).
החלמה מהירה לכל מי שצריך|נחמה|
תודה!

Lhuna3

Well-known member
|רעשן|סדרות החודש:|קדימה|הטירון|מאוהב||מאוהב||מאוהב| עונה 7 - עכשיו אני בפרקים שבועיים בלבד איזה עינויייייייייייי מי המציא את הפורמט הזה??? אני חיה מרביעי לרביעי;-(
ממש כמו שאנשים היו צופים בסדרות בימי הביניים!
שרינקינג - חמוד ומצחיק מאד
כן
מית'יק קווסט עונה 4 - התחיל טיפה חלש אבל העונה משתפרת לטעמי וממש כיפית
לא יודעת מבחינתי אני אחכה עד לסוף העונה בשביל להחליט מה אני חושבת עליה באמת.
דקסטר ההתחלה - עדיין קצת מצ'עמם אבל אני מרגישה מחויבת משומה.
באיזה פרק את? יש רק 10. אבל כן, עונה משעממת.
באהבה, קיטי - הגעתי לשלב שבו מצד אחד משעמם לי ואין לי מה לראות ומצד שני הלב שלי נתון לסדרה אחרת אז אני רואה דברים ממש מטומטמים בנטפליקס|מובך|
טוב תגידי אם תמצאי משהו שווה.
|רעשן|ציטוטים מסדרות ומסרטים:|קדימה|
:-D:-D:-D
אני גם מתה על איך שהוא אימץ את זה :-D
|רעשן|שיר החודש:|קדימה|Gracie Abrams - Risk. אני ממש מתחילה לחבב אותה לאחרונה יש לה שירים יפים.
אני מנסה אותו. זאת אחת מהזמרות שהן כאילו "הבנות המוזיקליות" של טיילור?
|רעשן|ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו:|קדימה|לאנשים ביישנים. שבו כל האנשים הלא ביישנים סותמים את הפה ומנסים להתמודד עם העולם ככה.
|כן| אני גם בעד זה.
|רעשן|שחקני החודש:|קדימה|הריסון פורד,
לגמרי, איזה ליהוק מושלם! (לשרינקינג)
|רעשן|סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד):|קדימה|סיפור... בואו לא נגזים עם המעניין:-D
:-D
באחד הימים הקפואים שהיו החודש הועד בית כתב בקבוצה של הבניין שיש דליפה מהגג אז הוא סוגר את הדוד הדולף. התעלמתי בתקווה שזה לא שלי. ואז בלילה באתי להתקלח ובכן, מסתבר שזה כן היה שלי. לצערי נאלצתי להיות אדם מבוגר ואחראי ועל הבוקר להתקשר לאיש הדודים ולדאוג להביא מפתח לגג שלפעמים זה יותר מעיק מלהתקשר לאיש מקצוע. לפחות הוא איש נחמד מאד ובא באותו יום לסדר את הדוד. אבל לא כיף לי להיות אדם מבוגר.
אוף, זה באמת ממש לא כיף לעשות דברים כאלה של מבוגרים |נחמה| אבל כל הכבוד שטיפלת בהצלחה! |כתר|
|מסכה|משיר שמזמן לא שמעתם ולאחרונה קפץ לכם בזיכרון:|קדימה|אנג'לס של רובי ווילאמס. יצא עליו סרט לאחרונה מה שהוביל לדיון שלם על זה שמתסבר שאמריקאים בקושי מכירים אותו8-* הוא אפילו אמר שטיילור לא ככ ידעה מי הוא כשהוא הופיעה איתה והופתעה כמה הקהל הלונדוני התלהב והכיר כל מילה.
באמת מוזר.
|מסכה|ממשימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם:|קדימה|אמממממממ זה לא סתירה?:-D האמת שאני די אוהבת לכתוב יוניטסטים בעבודה מה שמסתבר שהרבה שונאים. אבל אני מעדיפה לכתוב קוד מאשר SQL אז אני מעדיפה את הטסטים חחחח
אז רוב העבודה הרגילה שלך כרגע היא ב-SQL? אני ברגשות מעורבים לגבי יוניטסטים.
|מסכה|מתקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר):|קדימה|וואי אני נזק אז בטח הרבה:-D אני ואחותי מכינות שקשוקה לפעמים ודווקא יוצא לנו לא רע אבל יום אחד ניסיתי להכין לבד בדירה כמות קטנה יותר ושרפתי הכל|פנים| אולסו הידית של המכסה של הסיר שלי נשרפה ונפלה אבל שכחתי איך גרמתי לזה.
יפה יפה...
|מסכה|מהכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם:|קדימה|הממממ לא זוכרת|תוהה| אני מאד לבנה אז ביסודי היו אומרים עליי "יש לבן טייד ויש לבן עדי" אבל הונסטלי אני לא זוכרת שזה העליב אותי לדעתי זה הצחיק אותי דווקא:-D
:-D (וגם אני כזאת)
|מסכה|וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה|קדימה| טיפ לחיים: 1. תקנו רדיאטור. 2. תשימו עליו את הפיג'מה לפני המקלחת ואז תהיה לכם פיג'מה חמה ונעימה ולא בד קפוא.
|כן|
לקח לי זמן אבל בסוף הבנתי את הכוונה.
נגיד מערכות יחסים רעילות, או דמויות רעות אבל מצחיקות, נכון? גם אצלי יש הפרדה כזאת, שאני יכולה לאהוב בסדרות המון דברים שבמציאות הם איומים.
(בהתחלה חשבתי על המילה fiction רק בתור sci-fi אז לא הבנתי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל קבל גביע על כך שהעלת את השרשור בתחילת היום של הראשון לחודש ולא בסופו!

Leonardo_Lightning_XL_trophy_for_getting_up_early_chicken_3.jpg
תודה רבה
אני רוצה להקדיש את הפרס הזה למשפחה שלי שתמכה בי לאורך כל הדרך, לאמרגן שלי שתמיד האמין בי וכמובן לארנולד שהחזיק תרנגולת על הראש שלו.
אולי הגיע הזמן שאתן צ'אנס לדרדוויל באמת.
ממש כדאי לך
לי. ואת כבר עשית את זה, אז כל הכבוד (ועכשיו גם אני עשיתי את זה)
זוכרת אותה רק מאלי מקביל
את חושבת על לוסי ליו.
לוסי לולס היא זינה (ואשתו של רון ממחלקת גנים ונוף)
שחקנים מבאפי מותר לומר פעמיים
סטופ מושן זה נחמד בוידאו קליפים לפעמים, או בתחביבים של בן וואייט.
אבל נראה לי שלרוב עדיף מצויר.
יש את הפרק קומיוניטי בסטופ מושן שהוא מעולה.
אבל הסרט סטופ מושן של בן מוכיח שזה מעולה. זה היה ברמה של אווטאר.
וואי ניק עד מתי הית ער לזאזל?8-*
אני עדיין ער!
כלומר הלכתי לישון בסביבות 4 לפנות בוקר.
ואז העירו אותי ב9 בבוקר בשביל מסיבת יום הולדת לגיס שלי.
ואז חזרתי לישון לכמה שעות עד בערך 14:00
ועכשיו אני מתכנן ללכת לישון שוב. אני מקווה שלא יהיו לי בעיות בגלל שישנתי עד מאוחר.
שני קולות כבר.
מזה סטופ מושן?
סטופ מושןאנגלית: Stop Motion) היא טכניקת אנימציה אשר מאפשרת ליצור אשליה שבה נראה כי אובייקט פיזי נע בכוחות עצמו.
הרבה פעמים עושים עם דמויות מפלסטלינה.
יש כאלו קלאסיים שהיו כשהיינו קטנים בטלוויזיה:
יש גם סרטים ארוכים ידועים שעושים ככה. כמו מרד התרנגולים:

didalf

Well-known member
יש מעט ימים ממש קרים סה"כ, לעומת זאת הסיוט של הימים החמים מידי של הקיץ הוא בלתי נגמר.
אז תלבשי שכבות |שפם|
|זעם| |זעם|
אמממ לא, מסיבת תחפושות זאת לא סביבה מספיק מבוקרת בשבילי.
די נו זה רק אני ואת (ודילן בשביל הבידור) תתחפשי!
להורים שלי יש מבשלת אז אני אוכלת מהאוכל שלהם כשאני אצלם ולפעמים גם גונבת קצת אלי. חוץ מזה אוכל מוכן מהמקפיא שמקסימום שמים במחבת או בסיר, וגם מידי פעם בחוץ. ודברים שלא צריך ממש לבשל שאני מכינה (כמו סלטים וסנדוויצ'ים).
הוו מבשלת זה החלום!:-D

ממש כמו שאנשים היו צופים בסדרות בימי הביניים!
מזעזע;-(
מצחיק כי גם דקסטר ומיתיק קווסט הן פרק בשבוע אבל איתן זה לא כואב לי חח
באיזה פרק את? יש רק 10. אבל כן, עונה משעממת.
8.
אבל ראיתי עכשיו שיס משדרים היום את 9+10 ביחד אז אני אראה מחר את שניהם ואהיה איתכם סופסוף.

טוב תגידי אם תמצאי משהו שווה.
ליטרלי אמרתי זבל בנטפליקס איך שווה?:-D
אני גם מתה על איך שהוא אימץ את זה :-D
כן:-D
אני מנסה אותו. זאת אחת מהזמרות שהן כאילו "הבנות המוזיקליות" של טיילור?
כן, בינתיים המוצלחת ביניהן לטעמי. (כאילו אני אוהבת גם את אוליביה רודיגו אבל היא די מתנערת מלהיות טיידוטר:-() לסברינה לא התחברתי לצערי.
הכי מוצלח שלה זה That's so true עם גשר מושלם רואים שהיא למדה מאמא בניית גשרים|מאוהב|
ועןד אחד יפה I love you I'm sorry
לגמרי, איזה ליהוק מושלם! (לשרינקינג)
לגמרי!
לא נעים להודות אני יודעת שהוא אייקוני מאינדיאנה ג'ונס וסטארוורס וכו' אבל לא ראיתי את אלה ובתכלס לא נראה לי שראיתי אותו בשומדבר קודם|מובך|
הוא גם קרע אותי בראיון הקטן הזה לקפטן אמריקה:

אוף, זה באמת ממש לא כיף לעשות דברים כאלה של מבוגרים |נחמה| אבל כל הכבוד שטיפלת בהצלחה! |כתר|
תודה!
אז רוב העבודה הרגילה שלך כרגע היא ב-SQL? אני ברגשות מעורבים לגבי יוניטסטים.
ממממ חלקית. כאילו אנחנו צוות של דאטהבייס שבמקור היה רובו בSQL אבל חלק מהסיבות שהביאו אותי זה שהם רצו להתפתח גם לאנשים של קוד ולא רק DBAים. אז אני הרבה פעמים עושה דווקא פרויקטים צדדיים בקוד שלא קשורים לעיסוק הראשי של הצוות בSQL. אבל החודש דווקא כן פיתחתי משהו בSQL ישירות אז הייתי צריכה לכתוב לו טסטים ויותר נהניתי מזה. כי SQL מתסכל וקוד זה נחמד.
למה את ברגשות מעורבים?
ובמה את כותבת תזכירי לי?

:-D:-D
:-D (וגם אני כזאת)
את לא יותר לבנה ממני!!:-0 רק ערפדים יותר לבנים ממני וגם זה לא בטוח!

לקח לי זמן אבל בסוף הבנתי את הכוונה.
נגיד מערכות יחסים רעילות, או דמויות רעות אבל מצחיקות, נכון? גם אצלי יש הפרדה כזאת, שאני יכולה לאהוב בסדרות המון דברים שבמציאות הם איומים.
בהחלט. או פסיכופטים שאני אוהבת ואת מזעזעת חחח.
וכאילו הרבה אנשים כיום בעיקר ז'ן זי הצדקנים האלה לא מבינים את זה ומתלוננים על כל מיני דמויות ומערכות יחסים רעילות או פרובלמטיות וכאילו סתמו. הם דמויות זה לא החיים תנו להנות קצת ממה שאסור.

כלומר הלכתי לישון בסביבות 4 לפנות בוקר.
:-0 אכזרי!

Lhuna3

Well-known member
אני רוצה להקדיש את הפרס הזה למשפחה שלי שתמכה בי לאורך כל הדרך, לאמרגן שלי שתמיד האמין בי וכמובן לארנולד שהחזיק תרנגולת על הראש שלו.
:-D הכי חשוב ארנולד.

את חושבת על לוסי ליו.
לוסי לולס היא זינה (ואשתו של רון ממחלקת גנים ונוף)
אוי שיט, חייתי בשקר עד עכשיו!

איזה מין שעה זאת למסיבת יום הולדת?

יש גם סרטים ארוכים ידועים שעושים ככה. כמו מרד התרנגולים:
אוקיי אני רוצה לשנות את התשובה שלי לסטופמושן!
לא ידעתי שגם סרטים כאלה נחשבים!

Lhuna3

Well-known member
די נו זה רק אני ואת (ודילן בשביל הבידור) תתחפשי!
NOPE

מצחיק כי גם דקסטר ומיתיק קווסט הן פרק בשבוע אבל איתן זה לא כואב לי חח
כי את רגילה לראות אותן ככה.

אבל ראיתי עכשיו שיס משדרים היום את 9+10 ביחד אז אני אראה מחר את שניהם ואהיה איתכם סופסוף.
חחח "איתנו". אנחנו כבר לא שם. שמנו את האירוע הזה מאחורינו.

ליטרלי אמרתי זבל בנטפליקס איך שווה?:-D
בסדר סטטיסטית כשדוגמים הרבה זבל אז בסוף מגיעים במקרה למשהו נורמלי.

ממממ חלקית. כאילו אנחנו צוות של דאטהבייס שבמקור היה רובו בSQL אבל חלק מהסיבות שהביאו אותי זה שהם רצו להתפתח גם לאנשים של קוד ולא רק DBAים. אז אני הרבה פעמים עושה דווקא פרויקטים צדדיים בקוד שלא קשורים לעיסוק הראשי של הצוות בSQL. אבל החודש דווקא כן פיתחתי משהו בSQL ישירות אז הייתי צריכה לכתוב לו טסטים ויותר נהניתי מזה. כי SQL מתסכל וקוד זה נחמד.
הבנתי. אגב אני עבדתי די מעט עם SQL אבל דווקא נהנייתי מזה, כי זה התעסקות עם טבלאות שכמו שאת יודעת זה דבר חביב עלי מאוד.
למה את ברגשות מעורבים?
כי אני בעקרון מאוד בעד הרעיון של יוניטסטים ויודעת שזה חשוב, אבל בפועל הרבה פעמים מתעצלת לעשות את זה.
ובמה את כותבת תזכירי לי?
תתביישי שאת לא זוכרת את שפת התכנות היחידה שנקראת Swift!!!
הוא גם קרע אותי בראיון הקטן הזה לקפטן אמריקה:
חחחחחחחח
אבל רגע מה הוא משחק את ההאלק????????????????????????????????????????????? WTF

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
בהחלט. או פסיכופטים שאני אוהבת ואת מזעזעת חחח.
באמת איכשהו פסיכופאטים זה משהו שקשה לי מידי לקבל אפילו בדמויות בדיוניות, הם מפחידים אותי ברמה מאוד עמוקה.
וכאילו הרבה אנשים כיום בעיקר ז'ן זי הצדקנים האלה לא מבינים את זה ומתלוננים על כל מיני דמויות ומערכות יחסים רעילות או פרובלמטיות וכאילו סתמו. הם דמויות זה לא החיים תנו להנות קצת ממה שאסור.
אוף זה באמת מעצבן!

LeAnnDylan

Well-known member
השאלון (נא לסגנן, אני לא טוב בקישוטים):

|קרקס|שם- דילן
|קרקס|גיל בשנות חתול (הגיל האמיתי כפול חמש)- הרבה.

|קזינו|סדרות החודש -
Dexter Original Sin
Severance
Drunk History
Parks and Recreation
Prime Target
You Would Do It Too
The Perfect Couple
Easy
Paradise

|קזינו|סרטי החודש -
Someday This Pain Will Be Useful to You
Black Bear
You're Cordially Invited
Omni Loop
Coyote Ugly

|קזינו|ציטוטים מסדרות ומסרטים -
מסרט-

ומסדרה-

|קזינו|ציטוטים מהחיים -
1.jpg
2.jpg
ממש קרובה:rolleyes:

|קזינו|שיר החודש - בתאכלס עדין "אוברי" ו"אדריכל" מחודש שעבר. אז במקום נלך על עוד שיר ששמעתי לא מעט החודש-

|קזינו|דמויות החודש - כל הדמויות של אוברי

|קזינו|שחקני החודש - אוברי

|קזינו|קראש החודש - אוברי

|קזינו|סיבות לחגוג החודש - אני חיה את חיי מאירוע לאירוע. האירוע הקרוב זה פאנל עם הקאסט של אג'תה אול אלונג לקראת סוף החודש הזה. באותו שבוע יש גם הופעה של פול אנקה שאני רוצה ללכת אליה אבל זה באמצע שבוע אז אם אוכל לצאת מהעבודה מוקדם אזרום ואקנה כרטיסים באותו יום.
|קזינו|סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד) - היה השבוע אירוע לכבוד 25 שנה לחופשיות על הבר וחברה שלי שלחה לי קישור לזה וביקשה ממני ללכת לזה כי היא לא יכולה (גרה בגרמניה) זה היה אמור להיות הקרנה של הסרט ואז פאנל של Q&A עם הקאסט של הסרט (שפחות ענין אותי) ו"הופעה" של ליאן ריימס. כאילו לא באמת הופעה, היא הייתה אמורה לשיר את Can't Fight the Moonlight.
זה היה ביום רביעי בסנטה מוניקה ולמי לעזאזל יש כוחות נפשיים לנסוע לאל איי באמצע השבוע ישר מהעבודה? לא לי.
אבל בשביל ליאן ריימס אלך עד קצת העולם.
הבעיה הייתה שקצת פחות משבוע לפני האירוע היא דיווחה באינסטוש שלה על זה שהיא במצב אומללות מתקדם עם שפעת. ניסיתי לראות אם יש איזשהו עדכון נוסף לפני שיצאתי מהעבודה לאיך היא מרגישה ואם יש סיכוי שהיא תגיע, אבל הדבר האחרון שהיא פירסמה זה יום לפני שהיא כבר over מלהיות חולה ובא לה להבריא. לא סימן מעודד.
חברה מהעבודה אמרה לי יאללה תלכי מה יש לך להפסיד. להפסיד? שעות שינה. הקשבתי לה והלכתי.
בדר"כ כשאני הולכת להופעה בלוס אנג'לס אני רוכשת מראש חניה כי אין לי פרצוף לחפש חניה ברחוב. אבל מכיוון שזה היה בסתם איזה אולם קולנוע קטן בדאון טאון אין באמת חניה מסודרת וצריך לחפש חניה ברחוב. ואין סיכוי שאני חונה ברחוב. like an animal! אז שאלתי את סירי איפה החניון הקרוב ביותר והיא עשתה לי מסע כומתה אז נסעתי לחנות שם ולקחתי אובר למקום. אם לא הצטערתי שבאתי עד עכשיו, עכשיו בטוח אני מצטערת! לא משנה, היה לי פיפי אז אמרתי יאללה אני כבר פה ניכנס. במקרה הגרוע אעשה פיפי ואסע הביתה.
אני גם רגילה שבקולנוע יש כיסאות עם שלט וחימום אבל כנראה שלסנטה מוניקה זה עדין לא הגיע אז ישבנו באיזה קולנוע באיכות של מתנס בעירוני ב'. האימה!
אניווי, לונג סטורי שורט (על מי אני עובדת זה מזה לא יהיה שורט. תתמודדו) ליאן הייתה חולה מידי אז היא לא באה;-( אבל דיאן וורן הייתה שם!!! זה ריגש אותי מספיק כדי להישאר. מהקאסט עצמו טיירה בנקס ומריה בלו היו. וגם זאתי ששיחקה את קאמי וזאת ששיחקנה את הבסטי של וויולט. בזום הצטרפו אדם גרסיה, פייפר פראבו וזאתי ששיחקה את רייצ'ל. בקיצור היחידה שאכפת לי ממנה זו מריה בלו|לב|
באיזשהו שלב במהלך הסרט היה לי פיפי ותהיתי לעצמי האם אני יכולה לחכות שיסתיים או ללכת באמצע כי זה לא כאילו שלא ראיתי את הסרט הזה מיליון פעמים. החלטתי לקום באמצע. יצאתי מהאולם ואז היו מדרגות לשירותים וראיתי שמריה בלו בדיוק עלתה גם כן לשירותים עם עוד איזה מישהי שהייתה איתה. מריה נכנסה ובאה להחזיק את הדלת לחברה שאיתה אבל החברה אמרה לה שהיא רק תחכה לה בחוץ ואני לא הייתי בטוחה אם מריה היא כוכבת בסדר גודל מספיק גדול כדי לאפשר לה להיות בשירותים לבדה (היו שם שלושה תאים) או שאני רשאית להיכנס איתה ביחד:-D היא לא נתנה לי להתלבט יותר מידי והחזיקה לי את הדלת כדי שאכנס. איזה כבוד:sneaky:
היה נראה לי לא הולם להציק לה בשירותים אז לא דיברתי איתה או משהו, רק אמרתי thanks, I appreciate it כמו אמריקאית טובה וזהו. אבל שתדעו לכם שבתוך תוכי מאוד התרגשתי. יש משהו מאוד אנושי בלראות את הכוכבים שלכם הולכים לשירותים:-D אם כי היא לא באמת נכנסה לשירותים. סתם עמדה שם מול המראה לרגע ויצאה. אבל נו, הבנתם. או שלא. לא משנה, בראש שלי זה הגיוני.
אניווי, הסרט הסתיים ואז הקאסט עלה על הבמה, וואלה היה משעשע, טיירה בנקס הנחתה את הפאנל ועשתה עבודה די טובה בלשאול שאלות מוצלחות ולהפעיל את הקהל. זה נמשך בערך שעה וחצי ואז בסיום של הפאנל טיירה נופפה לכולם לשלום וברחה אל מאחורי הקלעים. דיאן וורן גם עשתה את דרכה אחורה שקצת העציב אותי כי אני מעריצה אותה מגיל 12 בערך (בפעם בחטיבת ביניים כשהיומנים של סמדר שיר היו פופולארים, בעמודים הראשונים שלהם היה צריך לכתוב פרטים אישיים ואחת מהשאלות הייתה "מה החלום שלך" והתשובה שלי בכל היומנים האלה עד שסיימתי תיכון הייתה "לכתוב שיר עם דיאן וורן") לא שכאילו הייתה מבקשת ממנה לכתוב איתי שיר כמו איזה ילדה פאתטית אבל כן רציתי להביע את הערכתי אליה פנים מול פנים. וטכנית יכולתי לעשות את זה כי ישבתי בשורה הראשונה בצד של הבמה שהיא יצאה ממנו וזה לא שהיא רצה אחורה כמו טיירה, אז בקלות יכולתי לגשת אליה או לקרוא בשם שלה והיא הייתה עוצרת (היה איזה מישהו אחר שביקש להצטלם איתה והיא הסכימה בשמחה) אבל הרגיש לי שאם היא לא בחרה מרצונה להישאר ולדבר/להצטלם עם אנשים אז כנראה שהיא לא באמת מעניינת בזה, אז לא הצקתי לה.
לעומת זאת, השלוש האחרות כן נשארו. לא היה אכפת לי במיוחד מקאמי והבסטי של וויולט (ודווקא נזכרתי בדיון עם מיקי על זה שאנשים מצטלמים עם סלבס רק בגלל שהם סלבס) אז לא התכוונתי להעמיד פנים שאני רוצה להצטלם איתן או משהו, אבל כן רציתי תמונה עם מריה|לב| (עכשיו כשאנחנו לא בשירותים וזה יותר הולם לבקש:-P:) לא היה בדיוק תור מסודר אבל זה כן הלך באיזשהו סדר מסוים והבסטי של וויולט עמדה ראשונה כזה ואחריה קאמי ומריה הייתה הכי רחוקה ממני, אני מניחה שיכולתי פשוט לחלוף על פניהן של השתים הראשונות אבל מכיוון שכל מי שהיה לפני עצר לדבר ולהצטלם איתן זה היה נראה מתבקש ולמרות שלרגע כן שקלתי פשוט להגיד היי ולהמשיך הלאה, היה נראה שהן כבר עומדות בפוזה של לקחת תמונה והיה נראה לי קצת לא מכבד להגיד להן "סורי אבל לא אכפת לי מכן, אני רק רוצה תמונה עם מריה" אז אמרתי לעצמי טוב נו, אני אעשה איתן סלפי זריז, הרי לא באמת אכפת להן, אבל אני לא רוצה לצאת rude. אבל היה לי ממש לא נעים כי בדר"כ כשרוצים להצטלם עם סלב, אפילו כשהם עומדים ומצפים לאנשים שיצטלמו איתם, כמו במקרה הזה, עדין נהוג להגיד "היי X, אכפת לך עם נעשה סלפי ביחד?" אבל לא ידעתי מה השמות שלהן בכלל! כאילו, כמובן שהזכירו את השמות שלהן במהלך הפאנל עשרות פעמים אבל כפי שאמרתי- לא כזה היה אכפת לי מהן אז לא טרחתי לזכור|חבול| אז שניה לפני שהגיע התור שלי פתחתי IMDB בהסתר כדי לראות מה השמות שלהן - איזבלה ומלאני! רק כדי שאוכל לפנות אליהן בצורה מכבדת:-D וואו זה היה מביך. הן כמובן היו ממש נחמדות אבל זה הרגיש לי כל כך מיותר. בסה"כ רציתי תמונה עם מריה! אבל סוף טוב הכל טוב, קיבלתי תמונה איתה, והיא הייתה מאוד נחמדה. ואז הגעתי הביתה, העלתי כמה סרטונים מהערב לאינסטוש ואז זה-
thumbnail_IMG_2753.jpg
חיים שלי! נכון שזה לא אותו הדבר כמו לראות אותה בפאנל הזה, אבל אני אסלח לה כי היא החיים שלי|לב|

LeAnnDylan

Well-known member
המשך כי תפוז נודניק
|מריו|משחק הספורט האחרון שראיתם במלואו - סופרבול 59 קנזס סיטי מול פילדלפיה. היה משעמם אבל אהבתי את הפרסומות.
|מריו|שיר שמזמן לא שמעתם ולאחרונה קפץ לכם בזיכרון - לפי סירי זה תיקו בין שיר הפרחה והחיטה צומחת שוב. אם כי את החיטה צומחת שוב שמעתי בעיקר בגרסה של שי המבר אז לא יודעת אם אפשר לקורא לזה נוסטלגי. אז נלך על שיר הפרחה.
|מריו|משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם - אני לא נהנית ממשימות סיזיפיות אבל נגיד שהכי קרוב לזה שיש לי זה שתמיד בימי כיפור כשהיינו מרכיבים פאזלים, תמיד הייתה לי העדפה ברורה לחלקים שכולם באותו הצבע (נגיד ים או שמים) הייתי שונאת פאזלים שקורים בהם הרבה דברים. משהו בצבע אחיד הרבה יותר קל לי להרכיב. הייתי מסדרת את כל החלקים בערימות מסודרות לפי כמה בליטות יש להם ובאיזה כיוון. היה לוקח לי שעות לסדר, אבל ברגע שהחלקים מסודרים הרבה יותר קל לבנות את הפאזל.
|מריו|תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר) - אממ, לא היו לי הרבה תקלות ממש משמעותיות. בטח לא לאחרונה. אבל הייתה איזה פעם שהכנתי עוגיות שושנים, שאלו העוגיות האהובות עליי אז הכנתי אותן די הרבה פעמים בעבר, אבל פעם אחת כשהכנתי עבר די הרבה זמן מאז הפעם האחרונה וחשבתי שאני זוכרת מספיק טוב כדי לא להסתכל במתכון ושמתי בבצק בטעות גם את החלבונים ולא רק את החלמונים. לא היה לי מספיק חמאה כדי להכין שוב ולא היה לי כוח לנסוע לסופר אז זרמתי עם הבצק ככה. ואז בקצף בטעות שפכתי את כל הסוכר בבת אחת במקום בהדרגה. לאף אחד שטעם מהעוגיות לא היה אכפת מכיוון שהן עדין היו טעימות אבל מבחינתי זה היה כישלון.
|מריו|הכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם - אחי הגדול היה קורא לי בילה כשהיינו ילדים. לא יודעת למה זה העליב אותי כי לא הייתה לזה משמעות. הוא סתם היה ממציא כינויים רנדומלים לאנשים. היה לנו שכן אחד שהיה חבר טוב של אחי, ואחי החליט שכל יום בשעה 12 הוא ממציא לו כינוי חדש. וככה היה במשך איזה שנה. למרות שהכינוי היחיד שלו שבאמת נתפס זה "דוידי האיום" שזה הצחיק אותי כי הילד הזה נראה כמו איזה דב אכפת לי, שום דבר בו לא היה מאיים:-D
|מריו|וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה - אל תאכלו wedding cookies באוטו. האבקת סוכר תתפזר בכל מקום ואתם לא רוצים שיעצור אתכם שוטר עם אבקה לבנה חשודה על המושב שלכם🙈

ואוברי כי הודעה בלי אוברי זו הודעה מיותרת

LeAnnDylan

Well-known member
*שם- לונה3
*גיל בשנות חתול (הגיל האמיתי כפול חמש)- |אליהו||אליהו||אליהו||אליהו||אליהו| (לא ידעתי ששנות חתול זה כפול 5)
במשרד של הוטרינר של הכלב של הבוסית שלי היה לוח כזה שמראה שנים של כלבים וחתולים בשנים של בני אדם ממה שזכור לי זה היה קרוב לקפיצות של חמש שנים, לפחות בהתחלה ואז זה משתנה.
*סדרות וסרטי החודש-
Severance עונה 2
שרינקינג
כן וכן
חתונמי
מסע אגדי עונה 4
לא ולא
*ציטוטים מסדרות ומסרטים-
Ice cream is for assassins who finished their targets
טוב אז אלך לחסל מישהו כי בא לי גלידה.
*ציטוטים מהחיים-
החיים פה עצובים מידי, אני לא רוצה לצטט מהם.
ציטוט של מי זה?
*שיר החודש-
התחלתי לשמוע היה לי כיף ואז נהיה לי כאב ראש ממנו.
*ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו-
המממ שאלה יפה.
הייתי עושה יום המודעות ל-OCD, כי הרבה אנשים משתמשים במילה הזאת יותר מידי בקלות בלי להבין מה זה. אנשים שפשוט אוהבים לסדר דברים בצורות מסוימות או קצת אובססיביים יותר מהרגיל לסדר וניקיון, אומרים "יש לי OCD".
אבל זה ממש לא מה שזה אומר, והייתי שמחה שאנשים יבינו את זה טוב יותר.
זה שיהיה לזה יום לא אומר שאנשים יבינו אותו. זה פשוט יתן לגיטימציה לכל האנשים שכבר עכשיו אומרים שיש להם OCD לחשוב שהנה יש להם יום.
*סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד)-
ביליתי הרבה יותר מידי זמן החודש בחדר מיון, אבל אין לי כוח לדבר על זה יותר מידי.
|נחמה|
*משחק הספורט האחרון שראיתם במלואו-
כיוון שברגיל אני לא צופה במשחקי ספורט, אני מניחה שזה היה אחת התחרויות של המתעמלות קרקע שלנו באולימפיאדה. אם אפשר להגדיר את זה ככה.
אבל קראתי כמה תיאורים של משחקי אקסי* שלמים בטרילוגיית הספרים All for the game.
(*זה משחק שהומצא בשביל הספר הזה ככל הידוע לי, אבל זה משהו בסגנון של פוטבול אמריקאי עם מחבטים)
פוטבול עם מחבטים נשמע פשוט רע:-D
זה מזכיר לי שאבא שלי לפני איזה חודשיים התווכח איתי שאני אוהבת בייסבול כשתיקנתי אותו שזה פוטבול והמשיך להתעקש שאני בכלל אוהבת בייסבול. כאילו שאני לא יודעת מה אני אוהבת?! ואז המשיך לנסות להסביר לי שפוטבול והסופרבול זה שני משחקים שונים:-D
*תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר)-
אני מבשלת מעט מאוד כי כל בישול שמעבר לחביתה כנראה יגמר אצלי בתקלה כלשהי.
|לא|
*הכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם-
לא העליב אותי, אבל בצבא הבחור מהשק"ם היה קורא לי שקשוקה (כי תמיד הייתי מזמינה אצלו בגט עם שקשוקה ותירס).
*וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה-
צפה בקובץ המצורף 124272
:-(

LeAnnDylan

Well-known member
|המן|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וונאקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|המן|גיל בשנות חתול (הגיל האמיתי כפול חמש):אני לא חושבת שככה מודדים שנות חתול8-* אבל נגיד - 165.
וועליה את חצי רגל בקבר! מה קרה לפגית שלי?!
|רעשן|סדרות החודש:|קדימה|הטירון|מאוהב||מאוהב||מאוהב| עונה 7 - עכשיו אני בפרקים שבועיים בלבד איזה עינויייייייייייי מי המציא את הפורמט הזה??? אני חיה מרביעי לרביעי;-(
וואי אני מזה אוהבת את הפורמט של פרק בשבוע. כל כך אין לי כוח לעשות בינג'ים יותר של כלום. וגם בפעם בשבוע אני בקושי מספיקה|חבול|
כרגע יש לי רק 3 סדרות שבועיות ואיכשהו הספקתי לצפות רק בפרק של אחת מהן (זאת שאני הכי אוהבת) (פרדייז).
שרינקינג - חמוד ומצחיק מאד
|לב|
מית'יק קווסט עונה 4 - התחיל טיפה חלש אבל העונה משתפרת לטעמי וממש כיפית
התחלתי איזה פרק שלה חודש שעבר כשהייתי אצל הבוסים וקציצי ישנה ולא הבנתי ממה אתם מתלהבים. זה משתפר בהמשך? או שאם לא התחברתי לקונספט מההתחלה אז אבוד לי?
דקסטר ההתחלה - עדיין קצת מצ'עמם אבל אני מרגישה מחויבת משומה.
כן, זו למשל סדרה שבועית שאני שמחה שירדה מרשימת המטלות.
באהבה, קיטי - הגעתי לשלב שבו מצד אחד משעמם לי ואין לי מה לראות ומצד שני הלב שלי נתון לסדרה אחרת אז אני רואה דברים ממש מטומטמים בנטפליקס|מובך|
האמת שבאמת אין שום דבר מענין בנטפליקס והחצופים האלה עוד מעזים להמשיך להעלות את המחירים שלהם|שפם|
|רעשן|סרטי החודש:|קדימה|האמן הגדול מכולם - אמרתי לכם חודש שעבר שאני כל הזמן מטורגטת לסרטונים קשורים וגם קופץ לי בפלייליסט ובא לי לראות שוב, אז ראיתי. סרט כיפי ושירים נהדרים, כדאי! וראיתי עם אחותי, ולדעתי לא ראינו את זה מאז שראינו בקולנוע מזמן. אבל היא זאתי זוכרת הכל ואני לא זוכרת כלום, אז היא כל הזמן ספיילרה לי את הסרט:-D והיא כזה "אבל ראית את זהההה":-D
נשמע כמו משהו שיקרה לי.
זה שראיתי את זה לא אומרת שאני זוכרת את זה.
זהו נראה לי?8-*
|רעשן|ציטוטים מסדרות ומסרטים:|קדימה|
חמודי|לב|
(יש הרבה ציטוטים מצחיקים משריקינג אבל יש לי בלאקאאוט)
בתאכלס קשה לבחור רק אחד. יש להם מלא דברים מצחיקים.
|רעשן|ציטוטים מהחיים:|קדימה|"I just listen to Taylor's music. She has something for everything" - טראוויס קלסי, איש חכם.
חח כמובן.
|רעשן|ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו:|קדימה|לאנשים ביישנים. שבו כל האנשים הלא ביישנים סותמים את הפה ומנסים להתמודד עם העולם ככה.
מתאים לי לסתום את הפה ליום שלם. אבל לא נראה לי שאני אסבול כמו שנראה לך:-D
|רעשן|סיבות לחגוג החודש:|קדימה|בפברואר? היה לי יומולדת.
🥳🥳
|רעשן|דמויות החודש:|קדימה|טים ולוסי נסיכים שלי|מאוהב|
חמודים
|רעשן|שחקני החודש:|קדימה|הריסון פורד, רן דנקר.
כן ואוקיי בסדר, נזרום איתך.
|רעשן|קראש החודש:|קדימה|שומדבר לא השתנה בכל הקטגוריות האלה. בעלי האבוד שחי רק בטיקטוק (כאילו לא הוא בטיקטוק, מעריצים שמעלים סרטונים ישנים חח;-()
צפה בקובץ המצורף 124307
בטיקטוק מלכלכים אותו?
ולוסי הגירל קראש שלי|מאוהב|
כל הכבוד לך. אני גאה בך.
|רעשן|סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד):|קדימה|סיפור... בואו לא נגזים עם המעניין:-D באחד הימים הקפואים שהיו החודש הועד בית כתב בקבוצה של הבניין שיש דליפה מהגג אז הוא סוגר את הדוד הדולף. התעלמתי בתקווה שזה לא שלי. ואז בלילה באתי להתקלח ובכן, מסתבר שזה כן היה שלי. לצערי נאלצתי להיות אדם מבוגר ואחראי ועל הבוקר להתקשר לאיש הדודים ולדאוג להביא מפתח לגג שלפעמים זה יותר מעיק מלהתקשר לאיש מקצוע. לפחות הוא איש נחמד מאד ובא באותו יום לסדר את הדוד. אבל לא כיף לי להיות אדם מבוגר.
כן, להיות אדם מבוגר זה לא כיף. אחת הסיבות שאני אוהבת לגור בקומפלקס שלי זה שיש אפליקציה של תחזוקה ואם משהו לא עובד בדירה, פשוט פותחים בקשת עבודה באפליקציה והם באים לתקן כשאני בעבודה ואני לא צריכה לדבר עם אף אחד או לחכות בבית עד שיגיעו.
|רעשן|למה אתם מצפים בחודש מרץ:|קדימה|פורים! ויש איזה טקס פרסים שטיילור אמורה לקבל בו איזה פרס מכובד אז תקווה טובה שהיא תגיע ועוד יותר אולי עם טראוויס אפילו, כי הוא גם מועמד.
יש לך כבר תחפושת?
|מסכה|משיר שמזמן לא שמעתם ולאחרונה קפץ לכם בזיכרון:|קדימה|אנג'לס של רובי ווילאמס. יצא עליו סרט לאחרונה מה שהוביל לדיון שלם על זה שמתסבר שאמריקאים בקושי מכירים אותו8-* הוא אפילו אמר שטיילור לא ככ ידעה מי הוא כשהוא הופיעה איתה והופתעה כמה הקהל הלונדוני התלהב והכיר כל מילה. והם שרו אנג'לס וזה ביצוע מהמם וזה בכללי שיר מהמם אז הוא חזר לזכרוני.
כן גם אני גיליתי מתישהו את העובדה הזאת שאמרקאים לא מכירים את רובי ווילאמס. איזה פעם אחת הזכרתי אותו לכמה חבר'ה אמריקאים כשדיברנו על מוזיקה שגדלנו איתה ואז הם לא ידעו על מי אני מדברת ואני כזה, די נו אתם בטוח מכירים את השיר, ואז אני מתנגנת להם אותו וכלום. ואני כזה טוב חכו לפזמון אתם בטוח תיזכרו. וכלום. הייתי בשוק.
|מסכה|ממשימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם:|קדימה|אמממממממ זה לא סתירה?:-D האמת שאני די אוהבת לכתוב יוניטסטים בעבודה מה שמסתבר שהרבה שונאים. אבל אני מעדיפה לכתוב קוד מאשר SQL אז אני מעדיפה את הטסטים חחחח
מתאים לך חננה.
|מסכה|מתקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר):|קדימה|וואי אני נזק אז בטח הרבה:-D אני ואחותי מכינות שקשוקה לפעמים ודווקא יוצא לנו לא רע אבל יום אחד ניסיתי להכין לבד בדירה כמות קטנה יותר ושרפתי הכל|פנים| אולסו הידית של המכסה של הסיר שלי נשרפה ונפלה אבל שכחתי איך גרמתי לזה.
אוי לא.
אני תמיד בחרדות של לשרוף משהו במטבח ושהגלאי עשן יתחיל לצפצף ואז כולם בבנין ישנאו אותי:-D
|מסכה|מהכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם:|קדימה|הממממ לא זוכרת|תוהה| אני מאד לבנה אז ביסודי היו אומרים עליי "יש לבן טייד ויש לבן עדי" אבל הונסטלי אני לא זוכרת שזה העליב אותי לדעתי זה הצחיק אותי דווקא:-D
:-D:-D
|מסכה|וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה|קדימה| טיפ לחיים: 1. תקנו רדיאטור. 2. תשימו עליו את הפיג'מה לפני המקלחת ואז תהיה לכם פיג'מה חמה ונעימה ולא בד קפוא.
אני זורקת את השמיכה למייבש לכמה דקות לפני שאני נכנסת למיטה ואז יש לי שמיכה חמה|מאוהב|

didalf

Well-known member
see? no fun!
כי את רגילה לראות אותן ככה.
גם כי אני לא מכורה אובססיבית מאוהבת בהן
חחח "איתנו". אנחנו כבר לא שם. שמנו את האירוע הזה מאחורינו.
בסדר סטטיסטית כשדוגמים הרבה זבל אז בסוף מגיעים במקרה למשהו נורמלי.
כן... לא במקרה שלי אני מכוונת מראש לזבל:-D
הבנתי. אגב אני עבדתי די מעט עם SQL אבל דווקא נהנייתי מזה, כי זה התעסקות עם טבלאות שכמו שאת יודעת זה דבר חביב עלי מאוד.
חחחחחח ברור שאת אוהבת טבלאות:-D
לאדעת זה שפה מעצבנת הרבה יותר קשה לעשות בה דברים שקל לעשות בקוד. שלא נדבר על דיבוג זה ממש מציק.
כי אני בעקרון מאוד בעד הרעיון של יוניטסטים ויודעת שזה חשוב, אבל בפועל הרבה פעמים מתעצלת לעשות את זה.
חחחחח מי לא?
בתכלס כשאני כותבת נגיד סרוויס אחר שכולו קוד ואז צריך לעשות לו טסטים אז אני גם מתעצלת ושונאת את זה.
אבל לחלק הSQLי של העבודה לעשות טסטים זה נחמד.
תתביישי שאת לא זוכרת את שפת התכנות היחידה שנקראת Swift!!!
יאאאאאא את כותבת בסוויפט???
אז לא ידעתי את זה אחרת הייתי זוכרת דבר חשוב כזה!
אם הייתי כותבת בסוויפט לא הייתי מרוכזת בעבודה אף פעם:-D
חחחחחחחח
אבל לא הענק הירוק הרגיל. זה אחד אחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה מין שעה זאת למסיבת יום הולדת?
במשפחה שלי זה מסורת לעשות מסיבות יום הולדת בבוקר.
אם כי בדרך כלל כשזה בסוף שבוע זה יותר בכיוון 11, אז זה באמת מוזר.
לפחות הייתה עוגה
חחחחחחחח
ההאלק האדום. הבדל קטן (אם כי צבעים מאוד שונים)

didalf

Well-known member

מסרט-

ומסדרה-

|קזינו|ציטוטים מהחיים -
1.jpg

2.jpg
הכל טוב:-D
אני מתה איך היא הצליחה כל צירוף אפשרי חוץ מהנכון:-D

|קזינו|שיר החודש - בתאכלס עדין "אוברי" ו"אדריכל" מחודש שעבר. אז במקום נלך על עוד שיר ששמעתי לא מעט החודש-
שיר של גבר?:-0
חמוד אבל, אהבתי.

|קזינו|דמויות החודש - כל הדמויות של אוברי

|קזינו|שחקני החודש - אוברי

|קזינו|קראש החודש - אוברי

מושלמת|מאוהב|

|קזינו|סיבות לחגוג החודש - אני חיה את חיי מאירוע לאירוע. האירוע הקרוב זה פאנל עם הקאסט של אג'תה אול אלונג לקראת סוף החודש הזה.
יאאא מגניב
תמסרי דש בשם הפורום תגידי להם שחבורת ווירדוס בישראל אוהבת אותם:-D

|קזינו|סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד) - היה השבוע אירוע לכבוד 25 שנה לחופשיות על הבר וחברה שלי שלחה לי קישור לזה וביקשה ממני ללכת לזה כי היא לא יכולה (גרה בגרמניה) זה היה אמור להיות הקרנה של הסרט ואז פאנל של Q&A עם הקאסט של הסרט (שפחות ענין אותי) ו"הופעה" של ליאן ריימס. כאילו לא באמת הופעה, היא הייתה אמורה לשיר את Can't Fight the Moonlight.
וואה סיפור ארוך אם אני אצטט את כולו תפוז יתפגר:-D
באמת תהיתי מה עשית שם חחח
כאילו לא מאד כי סהכ זה סרט של ליאן זה סביר שתהיי שם. איזה באסה שהיא הייתה חולה והבריזה;-(
אני שמחה שבכל זאת נהנית בסוף.
יש משהו מאוד אנושי בלראות את הכוכבים שלכם הולכים לשירותים:-D
וואי לגמרי

(ודווקא נזכרתי בדיון עם מיקי על זה שאנשים מצטלמים עם סלבס רק בגלל שהם סלבס)
חחחחחחחחחח ראיתי את התמונה שלך איתן ואני גם נזכרתי בדיון הזה:-D

ואז הגעתי הביתה, העלתי כמה סרטונים מהערב לאינסטוש ואז זה-
thumbnail_IMG_2753.jpg

חיים שלי! נכון שזה לא אותו הדבר כמו לראות אותה בפאנל הזה, אבל אני אסלח לה כי היא החיים שלי|לב|
אני מתה על זה שהיא מכירה אותך ומגיבה לך|מאוהב|

|מריו|משחק הספורט האחרון שראיתם במלואו - סופרבול 59 קנזס סיטי מול פילדלפיה. היה משעמם אבל אהבתי את הפרסומות.
כן היה על הפנים (כך שמעתי)

|מריו|משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם - אני לא נהנית ממשימות סיזיפיות אבל נגיד שהכי קרוב לזה שיש לי זה שתמיד בימי כיפור כשהיינו מרכיבים פאזלים, תמיד הייתה לי העדפה ברורה לחלקים שכולם באותו הצבע (נגיד ים או שמים) הייתי שונאת פאזלים שקורים בהם הרבה דברים. משהו בצבע אחיד הרבה יותר קל לי להרכיב. הייתי מסדרת את כל החלקים בערימות מסודרות לפי כמה בליטות יש להם ובאיזה כיוון. היה לוקח לי שעות לסדר, אבל ברגע שהחלקים מסודרים הרבה יותר קל לבנות את הפאזל.
ווי נשמע עינוי
|מריו|תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר) - אממ, לא היו לי הרבה תקלות ממש משמעותיות. בטח לא לאחרונה. אבל הייתה איזה פעם שהכנתי עוגיות שושנים, שאלו העוגיות האהובות עליי אז הכנתי אותן די הרבה פעמים בעבר, אבל פעם אחת כשהכנתי עבר די הרבה זמן מאז הפעם האחרונה וחשבתי שאני זוכרת מספיק טוב כדי לא להסתכל במתכון ושמתי בבצק בטעות גם את החלבונים ולא רק את החלמונים. לא היה לי מספיק חמאה כדי להכין שוב ולא היה לי כוח לנסוע לסופר אז זרמתי עם הבצק ככה. ואז בקצף בטעות שפכתי את כל הסוכר בבת אחת במקום בהדרגה. לאף אחד שטעם מהעוגיות לא היה אכפת מכיוון שהן עדין היו טעימות אבל מבחינתי זה היה כישלון.
חחחחחח כשלונות שלנו "שרפתי את המטבח" כשלון של דילן: "העוגיות המורכבות שלי יצאו קצת לא יפה"|שפם|

למרות שהכינוי היחיד שלו שבאמת נתפס זה "דוידי האיום" שזה הצחיק אותי כי הילד הזה נראה כמו איזה דב אכפת לי, שום דבר בו לא היה מאיים:-D
חחחחחחחחחחח זה הצחיק אותי יותר מידי לאדעת למה:-D

|מריו|וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה - אל תאכלו wedding cookies באוטו. האבקת סוכר תתפזר בכל מקום ואתם לא רוצים שיעצור אתכם שוטר עם אבקה לבנה חשודה על המושב שלכם🙈
זה מנסיון?

didalf

Well-known member
זה שיהיה לזה יום לא אומר שאנשים יבינו אותו. זה פשוט יתן לגיטימציה לכל האנשים שכבר עכשיו אומרים שיש להם OCD לחשוב שהנה יש להם יום.
הא, תכלס.

וועליה את חצי רגל בקבר! מה קרה לפגית שלי?!
הזדקנתי;-(
וואי אני מזה אוהבת את הפורמט של פרק בשבוע. כל כך אין לי כוח לעשות בינג'ים יותר של כלום. וגם בפעם בשבוע אני בקושי מספיקה|חבול|
כרגע יש לי רק 3 סדרות שבועיות ואיכשהו הספקתי לצפות רק בפרק של אחת מהן (זאת שאני הכי אוהבת) (פרדייז).
בתכלס רוב הזמן לא אכפת לי פרק בשבוע יש לי עוד שתי סדרות כאלה שזה לא מזיז לי, אבל כשאת אובססיבית לסדרה זה פתאום נהיה עינוי קשה.

התחלתי איזה פרק שלה חודש שעבר כשהייתי אצל הבוסים וקציצי ישנה ולא הבנתי ממה אתם מתלהבים. זה משתפר בהמשך? או שאם לא התחברתי לקונספט מההתחלה אז אבוד לי? [מיתיק קווסט]
מממממממ אני האמת לא כזה זוכרת את הפרק הראשון או מה חשבתי עליו אבל אני חושבת שלא כזה תהני ממנה באמת. לאדעת להסביר בדיוק למה.
כן, זו למשל סדרה שבועית שאני שמחה שירדה מרשימת המטלות. [דקסטר]
כן חחח בקרוב אצלי (היום אני אצפה בפרקי הסיום)
האמת שבאמת אין שום דבר מענין בנטפליקס והחצופים האלה עוד מעזים להמשיך להעלות את המחירים שלהם|שפם|
ממש חצופים|שפם|

נשמע כמו משהו שיקרה לי.
זה שראיתי את זה לא אומרת שאני זוכרת את זה.
וואי לאחרונה עשיתי צפיה חוזרת לכל מיני דברים וגיליתי שאני לא זוכרת וזה מזה כיף:-D
מתאים לי לסתום את הפה ליום שלם. אבל לא נראה לי שאני אסבול כמו שנראה לך:-D
פףף נראה אותך

נכון|מאוהב|
בטיקטוק מלכלכים אותו?
מה הכוונה מלכלכים אותו?8-*
אגב גיליתי שהאדם הרנדומלי אדון הארי סטיילס השבוע רץ במרתון טוקיו. מה אתה עושה איש מוזר תוציא אלבום כבררררררררר
כל הכבוד לך. אני גאה בך.
על זה שיש לי גירל קראש? תודה:-D לא פעם ראשונה:-D
אבל כפרעליה היא מושלמת|מאוהב|

כן, להיות אדם מבוגר זה לא כיף. אחת הסיבות שאני אוהבת לגור בקומפלקס שלי זה שיש אפליקציה של תחזוקה ואם משהו לא עובד בדירה, פשוט פותחים בקשת עבודה באפליקציה והם באים לתקן כשאני בעבודה ואני לא צריכה לדבר עם אף אחד או לחכות בבית עד שיגיעו.
וואי נשמע מדהים.
יש לך כבר תחפושת?
לא. וגם לא לאן להתחפש. אבל אני עדיין אוהבת את פורים חח אני אוהבת לראות אנשים מחופשים. אפילו ילדים.
כאילו אנחנו מוזמנים לדודה שלי לסעודת פורים אבל זה לא מצריך תחפושת רצינית. למרות שקניתי כתר ממש יפה אז אולי אני אנסה להרכיב משהו של נסיכה.
כן גם אני גיליתי מתישהו את העובדה הזאת שאמרקאים לא מכירים את רובי ווילאמס. איזה פעם אחת הזכרתי אותו לכמה חבר'ה אמריקאים כשדיברנו על מוזיקה שגדלנו איתה ואז הם לא ידעו על מי אני מדברת ואני כזה, די נו אתם בטוח מכירים את השיר, ואז אני מתנגנת להם אותו וכלום. ואני כזה טוב חכו לפזמון אתם בטוח תיזכרו. וכלום. הייתי בשוק.
איזה הזיה זה!!:-0
מתאים לך חננה.

אני תמיד בחרדות של לשרוף משהו במטבח ושהגלאי עשן יתחיל לצפצף ואז כולם בבנין ישנאו אותי:-D
בצדק. הגלאי עשן צפצפף בהיסטריה בבניין איזה בוקר אחד זה היה נורא.
אני זורקת את השמיכה למייבש לכמה דקות לפני שאני נכנסת למיטה ואז יש לי שמיכה חמה|מאוהב|
אין לי מייבש:-(

Lion_Heart

Well-known member
בחודש האחרון היו רק 28 ימים
נפתחו 18 שרשורים חדשים
נכתבו בערך 400 הודעות
היו מספר טקסי פרסים

והיה גל קור גדול

למה יש לנו לצפות בחודש פברואר:
סדרות חוזרות (דרדוויל, כישור הזמן, המירוץ למיליון, The Conners, The Righteous Gemstones, Gangs of London, The Cleaning Lady)

סדרות חדשות (Long Bright River, Deli Boys, Towards Zero, Nine Bodies In A Mexican Morgue, Adolescence, Good American Family, Happy Face, The Studio, Dope Thief)
סרטי קולנוע חדשים פדינגטון בג'ונגל, מיקי 17, תולעת ספרים, שלגיה, חסין כאב ועוד
מעבר לכך נקבל את פני האביב
נתחפש בפורים
נחמיא למי שצריך
נתלבש בירוק ביום פטריק הקדוש
נחגוג נשים
נאכל פאי
ונתנקש ביוליוס קיסר

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של דורי, קיט קונור, ג'ון בארומן, אליסון האניגן, רוב לואו, נואל פישר, אלכס קינגסטון, אלן טיודיק, ג'ני סלייט, ג'ונתן גרוף, ג'ולייט לנדאו, לוסי לולס, כריסטופר ווקן, ג'ולייט לנדאו, עדינה פורטר ופין ג'ונס.

שאלון יעלה מאוחר יותר (של דורי)

אבל לבנתיים: מצוייר או סטופ מושן?
מצויר!

Lion_Heart

Well-known member

*שם-פיסטנדנטילוס
*גיל בשנות חתול (הגיל האמיתי כפול חמש)-456875679
*סדרות וסרטי החודש-MAD FOR EACH OTHER,CRITICAL ROLE שסיימו קמפיין 3
*ציטוטים מסדרות ומסרטים- זה קקי ושלשול שמתחרים מי יותר גרוע
*ציטוטים מהחיים-"קפוא לי, אני מתגעגעת לאלסקה!"
*שיר החודש-
*ימי מודעות שהייתם רוצים שיציינו-
*סיבות לחגוג החודש-אין
*סיפור מעניין (אפשר גם יותר מאחד)-
*משחק הספורט האחרון שראיתם במלואו -אין
*שיר שמזמן לא שמעתם ולאחרונה קפץ לכם בזיכרון
*משימות סיזיפיות שאתם הכי נהנים מהם -לסרוק דפים
*תקלות בעת בישול, כאלה שאירעו לאחרונה (או זכורות ביותר)
*הכינוי הכי מעליב או מוזר שהיה לכם-רנדזינה
*וידיאו קליפ, טיפ לחיים וכדומה-לא משנה כמה זה מפתה, לעולם אל תלחצו על הכפתור האדום

למעלה