THE MADISON SQUARE GAGA PROJECT

chyio

New member
THE MADISON SQUARE GAGA PROJECT../images/Emo41.gif

אוקיי חבר'ה זו ההזדמנות שלנו להביע תמיכה בגאגא! שלושת המפלצות האלה: Carli, Julie, Chris פתחו פרויקט שמאפשר לנו כמעריצים מושבעים, לכתוב (או לצייר) לגאגא מה זה אומר בשבילנו להיות מפלצות קטנות
את העבודות שלנו אפשר לשלוח לאימייל: [email protected] הפרטים האישיים שאנחנו רשאים לכלול הם שם, גיל וכתובת בלבד לכתבה:

limors2

Active member
אני בטוחה שדבר כזה יגיע אליה.

נתקלתי די מזמן בסיפור של מישהי על ספר שהיא כתבה לגאגא ושהאבטחה העבירה לה אותו, ואז גאגא ממש התרגשה ובכתה והכינה לה את ה...סיכות לשיער האלה שהיא מכינה משיער

lady galgal

New member
חח =]

אם לא היתה בורחת לי המוזה הייתי אולי כותבת לה משהו....

limors2

Active member
איזה מגניבים!

אם הייתי מוכשרת הייתי עושה משהו, אבל אני לא
הממ, אולי אפשר לעשות משהו כללי מהפורום. בא לכם?

LilyKat

New member
אני אשתתף ^^

יאללה אנשים, איפה אתם?^^ נראה לגאגא שאוהבים אותה פה והיא תחזור מהר לארץ

lady galgal

New member
אומייגאד אני רוצה כזהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

151 שקל באיביי............... לקנות??

YugiBoy

New member
רק אם יתנו לך תמונה אמיתית של התיק

התמונה זו עריכה של מחשב, האמיתי ( אם בכלל) יראה אחרת.. פשוט כדי שלא יעבדו עליך

lady galgal

New member
הממממ...

האמת שעל איביי אני הכי סומכת...... קניתי משם אוזניות סגודותתתתתתתתת שאני הכייי לא מתחרטת עליהם וגם אייפון סיני... ושרשרת של קיטי... ואמא קנתה לאחותי שמלת שושבינה מדהימההההההההה לחתונה של אחי... (בדולר!!!! OO) וגם אם קונים משהו וזה לא יצא בדיוק מה שרוצים, אז תמיד אפשר לשלוח מייל לאיביי ולקבל את כל הכסף חזרה בלי הרבה בלגאן..... חבר של אחי עשה את זה.... אני ממש צריכה תיק.... אבל אני מאלה שמתלבטים שניםםםםםםםםםםם עד שהם קונים משהו חח.. =]

lady galgal

New member
ובתאכלס...

דברים שקונים משם נראים פחות או יותר כמו בתמונות... רק שהתמונות מצולמות ממש טוב עם תאורה נכונה וכמה ליטושים בפוטושופ... כדי לגרום למוצר להראות נסגד כזה עם הילה כזו סביבו XDD אז באמיתי זה עם קצת פחות הילה, אבל העיקרון הוא פחות או יותר אותו דבר... =]

YugiBoy

New member
לא הבנת

זה לא תצלום מקצועי של התיק, הם לקחו תיק רגיל והלבישו עליו את התמונות של גאגא במחשב. הכוונה - זה לא נראה כמו משהו שחברה מקצועית עשתה. אם קונים ממוכרים שיש להם רייטינג טוב אז בדרך כלל אין בעיה, אבל ברגע שאת מקבלת תיק שהוא לא מה שרצית אני באמת יודע אם אפשר לקבל את הכסף בחזרה.. אבל בהצלחה! תעדכני אותנו.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifבדברים כאלה עדיף תמונה של המוצר עצמו.

נכון שבאיביי יש הרבה מוכרים שהם ממש בסדר, אבל רוב התיקים והמרצ'נדייס האלה שראיתי באים מהונג קונג ולא כולם באיכות נפלאה.

lady galgal

New member
המממממ..........

תודה... =] בטוח שזה לא צילום של התיק רק שעבדו עליו קצת עם פוטושופ..? =/

למעלה