THE MADISON SQUARE GAGA PROJECT

chyio

New member
אני ממש שמחה שכולכם מסכימים לעשות משהו ../images/Emo3.gif

אבל תציעו מה! שכל אחד יכתוב לה משהו קצר ויוסיף איזה משהו נחמד ואני אערוך את זה?

lady galgal

New member
לכתוב לה מה..?

באיזה סגנון.........? =/ אם היא באמת תראה את זה זה קצת.. מלחיץ...

chyio

New member
אם זה פרויקט שפורסם באתר רשמי שלה

לא נראה לי שצריך לדאוג כלכך. וכמו שכתבתי בהודעה הראשונה, צריך לכתוב לה מה זה בשבילנו להיות מפלצות קטנות

lady galgal

New member
היא מקסימה והכל..

ומוכשרת בטירוףףף..... ואני מתה על אנשים מוכשרים... =] היא בין האנשים היותררר מוכשרים שאני שיצא לי להכיר... אבל היא בתאכלס בנאדם.. אני לא הופכת אותה לאלוהים שלי... אני גם לא חושבת שהיה נוח לה לדעת שמישהו הופך אותה לגורו שלו.... אני תופסת מימנה ומהכשרון שלה... ומהסטייל שלה... ומהשירה, הריקוד, הכתיבה, התפיסת חיים.... היא מהפנטת.... אבל אפילו אם הייתי נניח מאוהבת בה, לא הייתי הופכת אותה לגורו שלי.... אם חבר שלי לא גורו בשבילי אז מין הסתם שגאגא לא תהיה.... אבל את חמודה.. =] וכל אחד מעריץ בדרך שלו....

chyio

New member
נה אלוהים וגורו זה משהו אחר

אני מתכוונת שאני לוקחת ממנה כוחות עם כל המשפטים שלה כמו, אם עבדת קשה על משהו ומחמיאים לך על זה אתה צריך להגיד תודה ולא לזלזל בעבודה שלך... אלה דברים שמאוד מדברים אלי

lady galgal

New member
המממ....

כע אני מבינה... זה כמו נגיד שאני מאוד מצטטת משפטים משירים שלה.. כי אני תופסת מהחכמת חיים שלה.... כע, אין ספק שלגאגא יש את זה.. =] יש לה תפיסה שונה..... הו ודרך אגב, זה נכון שגאגא באמת חתמה על חוזה עם הילד בן ה- 12 החמוד הזה ששר פפראצי והתארח אצל אלן דג'נרס???

Coralulu182

New member
אפשר להרחיב את הרעיון../images/Emo13.gif

אני יכולה לעצב דפים בפוטושופ שבהם כל אחד מחברי הפורום יספר קצת על עצמו ומה זה אומר עבורו להיות מפלצת קטנה:) וככה זה יהיה יפה ומעוצב ומרגש, וזה יבוא מכל הפורום הקטן והמגואגא באהבה מישראל
!

Coralulu182

New member
ומי שפה טוב באנגלית יתרגם הכל למי שרוצה

ויהיו לנו מלאמלא דפים מושקעים! מה אתם חושבים?

למעלה