The MCweekend is here !

The MCweekend is here ! ../images/Emo152.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
סופשבוע נעים לכולכן

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifMy McWeeKend

מצעד הלהיטים של מקפליי: הכל! חרשתי על האמפי שלי כל השבוע אבל במיוחד היפנוטייז
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Darkness 'Round The Sun - Damhnait Doyle ועוד מלא שירים מכמעט כוכבת.. לא יודעת למה אבל אני חורשת את השירים של אלכס ג'ונסון הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי!!! המושלמים וסאן אוף דארק קליפ שעשה לכן את זה: לא ראיתי כל כך... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי עונות 3 ו-4 סקראבס כמעט מלאכים וזהו.. לא ראיתי כל כך הרבה משהו שהכעיס אתכם השבוע: ביום חמישי היה לנו שיעור ספורט וחצי מהבנות בשכבה שלנו לא באו עם הבגדים אז המורה המפגר שלי החליט שכולנו צריכות לשטוף את שתיי הכיתות! ואז הוא גם אמר לנו שירד לנו מהציון בספורט בגלל זה: משהו ששימח: הצלחתי לנגן את CLUODS בגיטרה סופסוףףף טוב נו..... זה היה סוג של אילתור אבל בכל זאת
פגשתי ידיד טוב שלי שלא ראיתי כל הקיץ פגשתי את מרגלית מהמירוץ למיליון וקיבלתי ממנה חתימה חח משהו שהעציב: לא היה... ציטוטיה: היו מלא גם לא מבצפר אבל זה דיי מה שאני זוכרת: הייתי באמצע שיעור תנ"ך ודיברתי עם דנה חברה שלי שיושבת לידי... פתאום אתי המורה שלי אמרה לי:ניצן מה ניהיה פה את לא מקשיבה לי אני:אבל אני כן מקשיבה לך אתי:את לא מקשיבה לי את מדברת! רק סופרוומן יכולה גם להקשיב וגם לדבר אני:אז אני סופרוומן!
אתי:אבל את לא יכולה להיות סופרוומן היא קיימת רק בטלוויזיה אני:ועובדה שאני פה! וכולם התחילו לצחוק חחח אתי היא מורה כזאת חברמנית אני מתה על השיעורים איתה הייתי בבית בנדל עם יותם (פותקא) ידיד שלי על הטרמפולינה ופתאום המאמן שלי לשעבר בא אלינ עם הקבוצה החדשה שלו אני:וולדימיר מה נשמע? התגעגעת אליי? פתאום הוא תפס לי את היד והתחיל למשוך אותי מהטרמפולינה המפגר הזה וזאת טרמופלינה גבוהה אז התחלתי לצעוק חחחח וכולם הסתכלו עליי זה היה כזאת פדיחה
חחחחח היו עוד כל כך הרבה אבל אני כרגיל לא זוכרת כל כך מתנגן בראש / בפלייליסט: Darkness 'Round The Sun - Damhnait Doyle המלצת השבוע: מורים גברים הם מפגרים!! התמונה הכי חמה: המחשב שלי בתיקון אז זאת סתם כמה שאהבתי..

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

אוקיי מלחיץ! אבל הייתי חייבת להעלות את זה סתקלו על הפרצופים שלהם חחחחח

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

תומקעעע מזה כמה גדול התחת שלך?

../images/Emo73.gifלא אוהת את התקופה רק כי לא מתאים לו שחו

שחור.. לא בגלל שהוא נראה אימו או משהו כזה *אני אוהבת אימואים *גבות4**

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifגם אני! הם ממש חתיכים(הרוב) אבל זה היה

לו ממש מכוער

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifורק דאגי בחלום השביעי (רק הוא מאושר)

XDDDDDDDDDD חרמן קטן. וגם דני. ווט דה פאק !!! סוטה :S וגם הארי! חצופים! XDD נראלי רק טום באמת נגעל XDDDDDDDDDDDD

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D:

וואי קרעת אותיייי

למעלה