The MCweekend is here !

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאאא אני אוהבת את התמונה הזו../images/Emo99.gif

רציתי להעלות אותה מקודם XD חמודדדד *-*

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמקוויקנדדדדד ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

השבוע עבר יותר מידי מהר, לא
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל השירים...באמת
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Black Eyed Peas - I Got A Feeling Sean Paul- So fime Lady Gaga- Paparatzi Agnes- Realese me Kelly Clarkson - I do not hook up Lily Allen - Fuck You Pitbull - I know you want me Kings Of leon - Notion lady gaga - love games
הלהקה המגניבה של השבוע:
כרגיל כולםם D:
קליפ שעשה לכן את זה:
עכשיו עשיתי חיפוש למק' ומצאתי את זה(זה נראלי חדש
|!): http://www.youtube.com/watch?v=CgSLCeyruG8 איזה חמודיייים, דאגי נראה מדהיםםםם וגם הארי כמובן XD הנה עוד סרטון חדש, אתמול טום פרסם אותו בטוויטר: http://www.youtube.com/watch?v=Hbc1Wcyw5tE
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מגרש ביתי 6
רעם טרופי- היה אתמול בלילהה...כ"כ קורעעע !! אמממ ולא זוכרת לא היה לי זמן לראות טלוויזיה... :(
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמממ....אמממ...שומדבר!!!!! DDD:
משהו ששימח:
הייתה חתונה לדוד שלי יום ראשון...ובואו נגיד שברגע שאני שומעת מוזיקה ואחרי כמה דרינקים קלים...התחרפנתי...אני ואבא שלי ! XDDD אפילו אמא שלי צחקה עליי...אבל מה זה חשוב?! העיקר שעשיתי שמח לדוד שלי
ובשישי-שבת יש שבת חתן, יהיה טוב !! :)) עוד חודשיים יומולדתתת 17 DD: חחחח
משהו שהעציב:
אמממ...הלימודים השנה קשים בהרבה יותר...אבל אנחנו נשרוד את זה! :)
ציטוטיה:
השנה במסגרת הבגרות באזרחות צריך לעשות עבודה על נושא כלשהו...ובביצפר שלנו יש רוב מוחלט של תלמידים שנוסעים בתחבורה ציבורית אז בחרנו את זה כנושא העבודה: ילד א':"אבל לי אין בעיה עם התחבורה הציבורית, אמא שלי לוקחת אותי כל הזמן" ילד ב':"נו...אמא שלך זה בעצם התחבורה הציבורית..." וכולם אחרי איזה שנייה קלטו למה הילד ב' התכוון והתפוצצנו מצחוק...אפילו המורה שלנו צחק!!! XDDD ולמי שלא הבינה...תחבורה ציבורית= זונה...XDD זהו לבינתיים כי אני צריכה לעווווף :)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
i gotta feeling that tonight is gonna be a gooooooood night!!
המלצת השבוע:
אם אתם אוהבים לרקוד, תרקדו!!! אל תתנו לשום דבר לעצור בעדכם אם אתם באמת רוצים משהו לכו אחריו ואל תוותרו על החלומות שלכם!
התמונה הכי חמה:
אוייי נו באמת!! יש הרבההה !! XDD איזו תמונה מדהימהההה *-* (טום ומרווין)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDD דאג חייב להחליף

משקפייםםםםםםםםם
הוא נראה טיפשה ככה >< XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifדאג תמיד נראה טיפש!

גאד הארי כזה גבררררררר סקסי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח אני הולכת עכשיו

לאכול מרק תימני XDDD שניםם... הנה הקעקוע שלו...למרות ש-עדיין לא רואים טוב...ארגגג..

למעלה