../images/Emo21.gif McWeekend!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Transylvania
Down Goes Another One The Heart Never Lies
Dragon Ball
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Coldplay - Fix You Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing Queen - Bohemian Rhapsody Queen - Don't Stop Me Now
הלהקה המגניבה של השבוע:
QUEEN
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
וואו יש הרבה! ג'יימס בונד (קוואנטום של נחמה, גולדן איי, רישיון להרוג, 007 באזור המסוכן), שלושת המוסקטרים (
סרט מושלם!), האיש במסכת הברזל (אני כל כך בוכה כל פעם בסוף שלו
)
ספר / פיק השבוע:
הייתם מאמינים שלא קראתי כלום?
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי!! שאני לא מרגישה טוב
משהו ששימח:
הארי פוטר ואוצרות המוות בקולנוע!!!
ואני הולכת לראות את זה מחר עם חברה שלי!! הסמינר של הקדם עתידים - היה אחד המצחיקים!!
עוד פוסטר של מקפליי (האחרון שהיה בראש 1, חברה הביאה לי)
משהו שהעציב:
הסמינר נגמר
יומיים בלי טוויטר, פורום, טומבלר ופייסבוק!
ציטוטיה:
(לא ממש ציטוטים. יותר כזה רגעים מהסמינר) אני והבנות שהיו איתי בחדר יוצאות כי ללכת לארוחת בוקר ובאות לנעול את החדר. פתאום אנחנו קולטות את הבנים מהבצפר שלנו בתחתונים מסתובבים במדרון ומצחצחים שיניים. ברק: נו בנות תסגרו את הדלת שלכן כבר! אנחנו בתחתונים! ליהי: אתם במסדרון! כנסו לחדר שלכם! אחר כך בארוחת בוקר: ליהי מספרת לבנות שלא היו איתנו בחדר מה קרה. עמית: כן אני שומעת כזה דפיקה בבוקר בדלת, הולכת לפתוח, ורואה את אריאל ודניאל עם מגבת על המותניים ואת ברק עם בוקסר, והם כזה: "אפשר משחת שיניים?" שיעור מתמטיקה בסמינר: גלינה (המורה): יש לכם דלי עם (בלה בלה בלה המשך השאלה) אני אחרי כמה דקות: הצלחתי! הצלחתי! באותו רגע: בטח כבר הבנתם שלשאלה הזאת אין פיתרון... אני: אוף. טעיתי! שיעור כישורי אימון בסמינר (כמה דקות לפני שהתחיל). אני: תראי איזה חתיך! (מראה לאחת הבנות תמונה בפלאפון של דאגי) אור: אה זה הזה ממקפליי.. אני: מאיפה את מכירה אותם?
אור: יש לי ילדה בכיתה שממש אוהבת אותם. אני: מי? אור: רות אלבלק XDD חחחחחח עולם קטן XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
נאדה!
המלצת השבוע:
לכו לראות הארי פוטר! אני צריכה מישהו לדבר איתו על זה!
התמונה הכי חמה:
אין יל כוח להעלות :/