XD end of all hope יצא ענק XD
B Blade Of Fire New member 5/11/06 #26 אהמ אחד מאלו שאני זוכר היה מווישמאסטר שחשבתי שהיא שרה 7th seagal וכזה-מה? אדון, שוליה, השחף השביעי? מה קשור ציפורים?
אהמ אחד מאלו שאני זוכר היה מווישמאסטר שחשבתי שהיא שרה 7th seagal וכזה-מה? אדון, שוליה, השחף השביעי? מה קשור ציפורים?
L LadySilkworm New member 5/11/06 #28 סוף סוף משתף פעולה האמת שעד שקראתי את הליריקס של השיר לא שמעתי 7th seeker.
א אטומיק בייגל New member 5/11/06 #29 גם אני חשבתי שזה משהו עם שחף ../images/Emo122.gif לא נראה לי שאי פעם קראתי את הליריקה של ווישמאסטר, וזה אחד השירים שהכי קשה לי להבין את המילים שלהם Oo
גם אני חשבתי שזה משהו עם שחף ../images/Emo122.gif לא נראה לי שאי פעם קראתי את הליריקה של ווישמאסטר, וזה אחד השירים שהכי קשה לי להבין את המילים שלהם Oo
B Blade Of Fire New member 5/11/06 #30 כי יש שם בלאגן אדון, שחפים, בית אחרון, נמלים אפורים ומה קשור שאלאפי לכל העניין?! תפסיקו לדבר באלפית!!!! (אם מישהו מתייחס להודעה הזאת ברצינות אני מנדה אותו מפורום פאוור מטאל לעד )
כי יש שם בלאגן אדון, שחפים, בית אחרון, נמלים אפורים ומה קשור שאלאפי לכל העניין?! תפסיקו לדבר באלפית!!!! (אם מישהו מתייחס להודעה הזאת ברצינות אני מנדה אותו מפורום פאוור מטאל לעד )
T The Young Amyrlin New member 6/11/06 #34 המעון האחרון! איזה תרגום קראת?!../images/Emo3.gif של בועז וייס? P: *שדים! דמונים! טאס קוץ-ביד!*
B Blade Of Fire New member 6/11/06 #37 אני יודע שזה המעון האחרון למעשה זה המעוז האחרון.... התכוונתי בשיר נו.. הרסת
T The Young Amyrlin New member 6/11/06 #35 האמת, לא צריך להבין הרבה בשביל ליהנות מהלחן המדהים. למרות שאז גם מבינים שתומאס יודע על מה הוא מדבר