The oc 3.25 פרק סיום העונה

O n M y O w n1

New member
The oc 3.25 פרק סיום העונה ../images/Emo58.gif

הילדים מתכוננים לקראת טקס הסיום. סנדי מסדר את ענייני החקירה ומחליט לחזור לעבוד בסניגוריה הציבורית. סת מתקבל לביה"ס לעיצוב, אבא של מריסה שולח לה כרטיס טיסה ומזמין אותה לעבוד איתו.

שאלה.....

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיה בזמן שקייטלין מדדה את החדר של מריסה?.... im bossi

איזה פרק נורא...........

כל כך עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ידעתי שהיא תמות אבל היתה לי תקווה שזה סתם שמועה...........

aviGODFATHER

New member
האמת שזה ממש ממש הפתיע אותי...

שמעתי שמועות על כך שמריסה פורשת מהסדרה אבל לא התעמקתי בזה כי ידעתי שאני אתקל בספוילרים. ברגע שמריסה הכריזה שהיא הולכת להפלגה ההיא אז חשבתי שזה יהיה התירוץ של התסריטאים לעזיבה של מישה. לדעתי זה היה כואב מדי להרוג אותה.

O n M y O w n1

New member
פרק עצוב =]

הסוף הטראגי, היה ממש עצוב :] חבל לי שבמהלך כל העונה, לא השתמשו קצת באקשן ובמתח כמו בפרק הזה :] ואם כבר הסוף- חיכיתי שריאן יאמר למריסה: אני אוהב אותך או משו..ואז היא תמות, אבל לא הוא המשיך להסתכל עליה, =]

karin771

New member
היי

גם אני חולה על האו סי...ברור כי אני בפורום וגם אני חיכיתי כל הסוף שרק אחד מהם יגיד אני אוהבת אותך או אוהב ואז היא תמות שיהיה יותר מרגש!!!!

jess r

New member
לדעתי הם הרגו את הדמות שלה לאורך כל

העונה. היה ברור שזה ייגמר ככה. היא מיצתה את עצמה כבר. בתחילת העונה היא לא התקבלה לבית ספר, אחר כך היתה כולה מרחפת, הקטע עם ג'וני, מלא דברים מפגרים אחרים. אחר כך התנהגה כמו איזה פסיכית... הכינו אותנו לאט לאט לזה שהדמות שלה תמות. אני באמת, עם כל אהבתי לסידרה, וזו אחת האהובות עלי - לא רואה עתיד לסידרה. מבחינתי זה היה סיום אחד מהגרועים ואני צופה שהעונה הרביעית תהיה גרועה עלובה, משעממת ומאוסה. אי אפשר לעשות "האו.סי" בלי מריסה. אין. זה לא יהיה "האו.סי", ואני רוצה "האו.סי" לא "סידרת דרמה בלי מריסה קופר". במקום לעשות ממנה מה שהם עשו ממנה לאורך כל העונה היו צריכים להמשיך כרגיל, להכניס קצת אקשן במקומות אחרים, לפתח דמויות כמו סאמר שלא עושות הרבה חוץ מלרבוץ על הספה ולסיים את העונה וכמו כן גם את הסידרה כמו גדולים - ולא כמו שהם עשו. למרות שידעתי שהיא תמות - אני פשוט מתאכזבת מחדש. העונה. הדמות, המוות, ההמשך המיותר.

צודקת לגבי סאמר היא שיעממה אותי

לאורך כל העונה. והגעתי למסקנה שאני לא סובלת את סת' וסאמר. מבחינתי ריאן ומריסה תמיד היו ותמיד יהיו האוסי !

DiRtY BaTeLL

New member
שאלההה.....כנסוו

מישו יודע איך קוראים לשיר בסוף שמריסה מתה??

iceq22

New member
משהו יפה

אני לא זוכר את הגרסא אבל במקור השיר הוא של LEONARD COHEN

SaRaS GirL

New member
Imogen Heap

יש לי אותה במחשב ובאייפוד. גרסה מדהימה. שמתי את הגרסה הזאת ראשונה ברשימת "שירים שקטים" באייפוד שלי ואת הגרסה של ג'ף באקלי -שגם הייתה באו.סי בפרק האחרון של העונה הראשונה- אחרונה באותה רשימה. כי הללויה זה שיר וואו מבחינתי. =))

למעלה