The oc 3.25 פרק סיום העונה

סנוביש

New member
אלוהים ישמור איזה סוף סוחט דמעות

פשוט ייללתי כמו לא יודעת מה. איזה עצוב. ריאן :[ יש לו התמדדות שקטה וכואבת... מהסוג המעציב שגורם לך לרצות פשוט.. להתפגר!!! סאמר.. אוי סאמר הקופצנית, הייתי שמחה אם היא היתה מסיימת את העונה. קיטטלין, שטנית קטנה ומגעילה, איכסה היא כזאת שועל עם האף החזירי והסולד שלה, מרימה אותו ממש גבוהה. אגב, מה השיר שהתנגן בחדר שלה?? פרק מדהים, פשוט מדהים ועצוב. עונה מדהימה, מרגשת, מצחיקה, מותחת, נמרחת, אבל מעולה. מריסהההההההההההההה :[ אוף... אחת הדמויות האהובות עלי.

loli kiss

New member
למשהו יש ת'פרק הזה להורדה עם תרגום?

אני חייבת אותו דחוףףף..למי שיש בבקשה שיצור איתי קשר /=

loli kiss

New member
משהו יכול לתת לי את השעות של..

השידורים החוזרים של הפרק האחרון לאורך כל השישי- שבת?! בבקשה, זה ממש ממש ממש דחוף /=

רציתי לבקש מכם סליחה..

סליחה שלא הייתי כאן כשהפרק שודר ולא פתחתי שרשור וכל מה שכרוך בזה,אבל היו לי כמה דברים שלא סבלו דיחוי ובגללם לא היה לי זמן לנשוף לעבר המחשב בכלל.. מצטערת

danone 14

New member
שאלה דחופה

אני, כמו מפגרת פיספסתי את הפרק הזה. יש אולי שידור חוזר בקרוב? או שלמישהו יש רעיון אחר?.. =[

shiran2020

New member
יאאאיזה פרק..

בכיתיי .. ): חחחח כוסאמקק עם היוצרים האלהה.. הם לא יכולים לסיםם עונה בטוב ? כל פעם רע ? חחח.. ובלי מריססה.. זה לא אותו סדרה יהיה.. ]= שירנוושש P:

m i c k e y 15

New member
כיגגכיגי

"מי זה?" שאל מאט כאשר היה צלצול בדלת. "אממ ספיר ועדי. "אמרו "עדי?? כנסו כנסו" אמר להם מאט. "היי מאט..בוא נעלה עליך לחדר.." אמרה לו עדי וחייכה. "סבבה..אני כבר בא.." אמר לה מאט. "היי צ'ארלי.. מה קורה? שאלה אותו ספיר. "הכל הכי בסדר שבעולם כשאת פה.. " אמר וחייך אליה.. "חח חמוד שליי בוא הנה.." אמרה ספיר והדביקה לו נשיקה. "ואוו ספיר..לא ידעתי שיש את זה בך..חח" אמר לה צ'ארלי. "למה..אני נראית ילדה טובה..ובכן..אני ממש לא.." אמרה לו ספיר וחייכה חיוך ממזרי. "אולי תראי לי איך זה להיות ילדה רעה.." אמר צ'ארלי והם עלו לחדרו. "מאט..אתה..ואוו אני יכולה להסתכל עליך שעותת אתה כ"כ יפה.." אמרה עדי למאט. "אני יפה..את..אני ממש לא רוצה שתלכי ממני.."אמר לה מאט. "ללכת ממך..בחיים לא.." אמרה לו עדי. "אבל אבל את נוסעת עוד שבוע.." אמר מאט.. "מאטיי שבוע זה הרבה זמן..עד אז.." אמרה לו עדי ונישקה אותו. פתאום נשמע פעמון הדלת..והדלת נפתחה.. דלתו של מאט נפתחה..וזו הייתה לא אחרת מאשר חברתו לשעבר של מאט. "מאטטט! מי זאת ומה אתה עושה??" אמרה לורה חברתו לשעבר. "אממ לורה..בואי הנה" אמר לה מאט. "מאטי מי זאת??" שאלה עדי. "אני כבר בא עדי" אמר לה מאט. "תגידי לי יא פוסטמה..מה את עושה פה.?? את נפרדת ממני..לא אני ממך..ורק שתדעי שאני התגברתי עליך ממזמן...ועכשיו יש מישהי אחרת. "אמר לה מאט בכעס ." מי מי בדיוק??" שאלה לורה. "אחת יותר טובה ממך זה בטוח..היא יותר נחמדה יותר יפה ..היא פשוט..מדהימה." אמר מאט בחיוך חמדמד. "יאללה שתוק שתוק..אתה לא הולך להיות עם אפחת.." אמרה לו לורה וחיבקה אותו. "היי את..תעופי ממני..את לא תגידי לי מה לעשות ועכשיו עופי לי מהבית!!" אמר מאט ותפס אותה ביד ואיך שאומרים..אראה לה את הדרך החוצה. "דאגושששש..." אמרה מאי לדאגי שפגשה אותו ליד הפארק. "מה מי זה קורא לי..חח סתם..מה קורה? "שאל דאגי. "חח אתה מצחיק..הכל מעולה עכשיו שאתה פה..בא לך אולי לתת לי נשיקה..התגעגעתי.." אמרה מאי."ברור..בואי מותק. "אמר דאגי ונישק אותה בלהטט... מאי נישקה אותו בחזרה והחזיקה את ראשו.. "מאיי..אני קצת..מפחד.." אמר דאגי. "ממה מתוק שלי?" שאלה מאי. "שאני אתאהב בך..או שאני כבר..כי אז עוד שבוע את עוזבת..ומה יהיה לי? שברון לב..אני לא יכול לעזוב אותך.." אמר דאגי. "דגיגון שלי..לא..אל תחשוב אל זה בבקשה.. אני גם עצובה בגלל זה אבל אני רוצה שנבלה כמה שיותר ביחד.." אמרה לו מאי.. והם הלכו לבית של דאגי. "צ'ארליי..צ'ארליייייי" אומרת ספירר.. "מהההה נשמה שלייי" שאל צ'ארלי. "אני חולה עליך" אמרה ספיר ונישקה אותו..הם נשכבו על המיטה והתנשקו הרבה הרבה..צ'ארלי הוריד את החולצה.. "צ'ארלייייייי איזה גוףףף כפרעליךךך" אמרה לו ספיר. "עליך נשמתי בואי הנה " והם שכבו אחד ליד השני..התנשקו..והם עשו אהבה ביחד.." יאוו צ'ארלי אתה לא נורמלי.." אמרה לו ספיר.. "מה קרה? חח" אמר צ'ארלי. "הנשיקות שלך..הם מטריפות אותייייי..כל כך טובות.." אמרה לו ספיר..והם הסתכלו אחד על השני. "דאגי דאגי..אני חולה עליךךך..בוא הנה." אמרה לו מאי והוא התיישב על המיטה. "תשמע..אני לא רוצה לעזוב אותך..אז..אממ אולי.." אמרה מאי בהיסוס. "זה מה שאני חושב שזה?"שאל דאגי. "כן..כי אני מרגישה אליך אהבה כל כך גדולה.." אמרה מאי. "גמאני." אמר דאגי..והם התחילו לחבק אחד את השני בחוזקה והתנשקו..מאי הורידה לדאגי את החולצה והוא לה..היא נישקה את גופו..הוא נישק לה את הצוואר.. במקום האהוב עליה" יוו זה בדיוק המקוםםם" אמרה מאי שנהנתה מכל נשיקה.הם שכבו ביחד על המיטה וזה קרה..

למעלה