(The Other Half (
Me

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

אפשר להתווכח על הגדרות לאום והיחסים שבין ישראל לאוכלוסיה הערבית המתגוררת בה, אך דבר אחד ברור - אין מקום טוב יותר לעשות זאת מאשר בפורום פלשתינאים אזרחי ישראל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1826
כדורסלן פופולרי וחנונית מצטיינת מתחרים ביניהם על תפקיד נחשב במיוזיקל. מי ינצח? האם בזה זה יסתכם? מצטרפים לעלילה הסוחפת בפורום הרשמי להיי סקול מיוזיקל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1827
נסיכת הפופ היפהפיה שהפכה לכוכבת חמה ופופולארית בזכות הלהיט הענק "Unfaithful". מדברים על זה בפורום ריהאנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1828
אם אתם חיילים משוחררים ולא סיימתם שירות סדיר מלא, ואתם חוששים או סובלים מאפליה, בואו לדבר על זה בפורום שירות חלקי בצה"ל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1829
הם חמודים, מתוקים והם חיים באושר ושלווה. הבעיה היחידה היא שהשלווה זמנית בהחלט... בפורום לסדרת האנימציה השנויה במחלוקת הפי טרי פרינדס שוחטים עוד פרה קדושה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1830
לחתיך הרשמי שלנו יש פורום משלו! ההערצה לא נגמרת בפורום לדוגמן והשחקן מייקל לואיס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1831

לילך שיר

לילך שיר מוזמנים להכיר - לילך שיר, הכוכבת העולה הבאה, באתר חדש ומושקע שכולל פורום חדש!! www.lilacsheer.com לילך בעלת ניסיון במה רב מאוד... היא החלה את דרכה אי שם במסע בלוס אנג'לס, הוליווד, דרך לונדון ובארץ. היא הופיעה במועדונים מובילים, דיבבה, שיחקה (בין היתר ב"אולי הפעם" לצד אקי אבני) וכמובן - שרה! בואו לבקר ולשמוע את השירים של לילך!

Amir Noy

New member
לסבית.../images/Emo3.gif

Sonic Syndicate - Enclave
The token of all I was I traded for my escape To see a new horizon And my burden finally rests now In the depths of its water grave But the waves of the river will always remember

Ice Queen 7

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif תראו איזה מבוקש טל :}

מקווה שזה לא יתעוות מהמסנג'ר X_X * Phoenix from the Ashes הצטרף/ה לשיחה. * - Manbearpig אומר/ת (22:15): אומגד - Manbearpig אומר/ת (22:15): אומגד - Manbearpig אומר/ת (22:15): אני לא מאמינההההההההההההה - Manbearpig אומר/ת (22:15): שיואוווווו - Manbearpig אומר/ת (22:15): זה הואאאאאאאאאאאא - Manbearpig אומר/ת (22:15): זה הואאאאאאאאאא (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:15): :-O:-O:-O:-O:-O (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:15): |מתה| - Manbearpig אומר/ת (22:15): |יותר מתה| Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): מה ?X_X - Manbearpig אומר/ת (22:15): זה הואאאאא%&$#& - Manbearpig אומר/ת (22:15): טלללללל - Manbearpig אומר/ת (22:15): אומגדדדדדדדד Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): מה? - Manbearpig אומר/ת (22:15): ~מתנפלת~ (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:15): זה הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא1356@$%&@^&;[[ Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): מהההההההההההההההה - Manbearpig אומר/ת (22:15): תביא חתימהההההההההההההההה Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): מייייייייייייייייייייייייייייי Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): @!@%!@#%!@# Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): WTF (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:15): אנילאמאמינה;( - Manbearpig אומר/ת (22:15): ;[[[[[ - Manbearpig אומר/ת (22:15): שיואו - Manbearpig אומר/ת (22:15): אנלאמאמינהשזההוא$%&#$ - Manbearpig אומר/ת (22:15): פה%&%$&* Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:15): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - Manbearpig אומר/ת (22:16): תביא חתימה כבררר (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:16): גם לי גםלייייייייייייייי - Manbearpig אומר/ת (22:16): לפני שיגמרו לנו הסוללות ונפסיק לקפץ%$# (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:16): ותכתוב באהבהההההההההההההה - Manbearpig אומר/ת (22:16): גם לייייייי Phoenix from the Ashes כותב/ת (22:16): ~ציורשלחתימה~ (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:16): אמגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:16): שיואווווווווווווווווווווווווו - Manbearpig אומר/ת (22:16): אומגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד - Manbearpig אומר/ת (22:16): זוערררררררררר - Manbearpig אומר/ת (22:17): איזה כיף לךךךךךךךךךךך (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:17): אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:17): ~עומס יתר על המוח~ - Manbearpig אומר/ת (22:17): תביא גם ליייייייייייייייייייייייי (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:17): ~מוח מתחמם~ Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:17): זה לשתיכןXD (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:17): ~מתה~ Phoenix from the Ashes כותב/ת (22:17): ~ציורשלחתימה2~ - Manbearpig אומר/ת (22:17): יו - Manbearpig אומר/ת (22:17): יו - Manbearpig אומר/ת (22:17): יו - Manbearpig אומר/ת (22:17): |מתה| Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:17): חולות נפשXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDלללול - Manbearpig אומר/ת (22:17): אני אמסגר את זההההההההההההההה - Manbearpig אומר/ת (22:17): טללללל אפשר להצטלם איתך?D::::::: - Manbearpig אומר/ת (22:17): ואז תחתום לי על התמונה? D:::::::ף Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:17): איכ]: - Manbearpig אומר/ת (22:17): אמאשך איכ - Manbearpig אומר/ת (22:17): אפשראפשר? D::::::: Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:18): ._. (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:18): אם היא מקבלת גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההה - Manbearpig אומר/ת (22:18): אני קודםםםםםםםםםםםםםםםם Phoenix from the Ashes אומר/ת (22:18): מה עובר עליכן?|OO| (זוֹעָרִית) אומר/ת (22:18): יו איזה מגניב אם אני אצטלם עם כריסטינה במילאנו
(זוֹעָרִית) אומר/ת (22:18): לא יודעת, עלע התחילה ++ - Manbearpig אומר/ת (22:18): ++ - Manbearpig אומר/ת (22:18): תודה שזה "היי" מקורי

../images/Emo207.gifיהיה לכם שקט ממני ליומיים../images/Emo69.gif

אני נוסע לטיול של מד"צים בפיזיקה
(סמינר שבו אמורים ללמד אותנו איך לעבוד על תלמידים בכיתה ט' שפיזיקה זה כיף ונחמד
), אז.. אני אחזור בשני בערב

Liquid Dreams

New member
יאי../images/Emo3.gif

סתם
מד"צים בפיזיקה XD אני לא חושבת שאני אי פעם אפסיק לצחקק XP

כבר אמרתי לך שאת ביץ'? ../images/Emo11.gif

חח כן תצחקי תצחקי, אבל זה במקום בגרות במעבדה בפיזיקה
(ועוד כל מיני צ'ופרים מגניבים.. אני מקווה