זה ממש ממש ממש לא
L Liquid Dreams New member 24/8/07 #5 נראה לי שגם לאלה לא אמורים להגיב ../images/Emo12.gif אולי אני טועה
A Amir Noy New member 24/8/07 #10 ../images/Emo45.gifאיירון../images/Emo99.gif אני בדיוק שומע את האלבוםBrave New World ואני על השיר Blood Brothers
../images/Emo45.gifאיירון../images/Emo99.gif אני בדיוק שומע את האלבוםBrave New World ואני על השיר Blood Brothers
A Amir Noy New member 24/8/07 #7 Sonic Syndicate - Only Inhuman../images/Emo99.gif פאקינג יאא!!!!!! Will I ever find my refuge now?, Ever know myself again? Will I ever learn to treasure the ones I care for Everyone leaves in the end, Doesn't matter how hard you hold on Doesn't matter how much you drain your heart for
Sonic Syndicate - Only Inhuman../images/Emo99.gif פאקינג יאא!!!!!! Will I ever find my refuge now?, Ever know myself again? Will I ever learn to treasure the ones I care for Everyone leaves in the end, Doesn't matter how hard you hold on Doesn't matter how much you drain your heart for
מ מגרש השוודים New member 24/8/07 #8 dimmu borgir-raabjorn speiler draugheimens skodde שתיכף יתחלף ל- in death's embrace
A Amir Noy New member 24/8/07 #9 י'קשוח../images/Emo69.gif אני לא בא להופעה של דראקוניאן אמא שלי אומרת שאבא לא יסיע אותי..ומצדה אני אחזור ברגל
י'קשוח../images/Emo69.gif אני לא בא להופעה של דראקוניאן אמא שלי אומרת שאבא לא יסיע אותי..ומצדה אני אחזור ברגל
מ מגרש השוודים New member 24/8/07 #11 אם זה לא יגמר כל כך מאוחר, (אני מאמין שזה יגמר בסביבות 12) אז עדיין יהיו אוטובוסים
P PerfectSP New member 27/8/07 #47 יש אוטובוס לילה,יא אוטיסטים../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif אפילו בירושלים יש! אבל אין לי מושג איך זה פועל בכלל,רק בירושלים קראתי על הקווים פעם ומקסימום,אתה מחכה עד שחר,ותופס את האוטובוס הראשון ואם אתה ממש עייף אתה יכול לנמנם בתחנת אוטובוס או לנמנם בחדר מדרגות אה,אבל אתה מפונק כזה
יש אוטובוס לילה,יא אוטיסטים../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif אפילו בירושלים יש! אבל אין לי מושג איך זה פועל בכלל,רק בירושלים קראתי על הקווים פעם ומקסימום,אתה מחכה עד שחר,ותופס את האוטובוס הראשון ואם אתה ממש עייף אתה יכול לנמנם בתחנת אוטובוס או לנמנם בחדר מדרגות אה,אבל אתה מפונק כזה
א אטומיק בייגל New member 27/8/07 #48 אוטובוס בלילה לעיר אחרת? האוטובוסים האחרונים הם לרוב בסביבות חצות או מוקדם יותר
P PerfectSP New member 27/8/07 #54 אין לי מושג../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אבל תמיד אפשר לחכות עד לזריחה החמה לי גם ככה זה לא משנה,כי אני גרה בצור הדסה,אז אין לי מושג כל כך
אין לי מושג../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אבל תמיד אפשר לחכות עד לזריחה החמה לי גם ככה זה לא משנה,כי אני גרה בצור הדסה,אז אין לי מושג כל כך
T The Girl Who Lived New member 27/8/07 #53 אני גם רוצה להופעה../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif