The Poet And The Pendulum מי שרוצה לשמוע

Itay Simons

New member
אגב, בקשר לניתוחים

תמשיכו לעשות את זה כפינה, אבל מסתבר שאני ואביעד לא אמורים להעלות את זה למאמרים, תפוז כזה אידיוטי לפעמים

Itay Simons

New member
האמת שיש הרבה ויכוחים לגבי זה,

מה שקרה, זה שאתמול במפגש אשכול מוזיקה בתפוז המנהלת אשכול אמרה שמותר לנתח (כל עוד המילים לא כתובות/מתורגמות במלואן), אבל שבגלל עינייני זכויות יוצרים אסור להעלות את זה למאמרים... יש מחלוקת לגבי העיניין הזה, אבל מה שאני יודע זה שאלה הם חוקי תפוז...

lacrimosa girl

New member
אוה, מבאס משהו =/

אבלאבל עד כמה שידוע לי עושים את זה שנים, ואם הקרדיט מפורסם במלואו ויש אישור מצד האמן [ובמקרה הזה יש אישור, אני אחטט קצת בראיונות ישנים ואמצא] אז איפה הבעיה?

TheImpactBoy

New member
תיקון קטן לאיתי,

אפשרי להעלות את המאמר, רק ללא הליריקה. אבל אפשר לתת קישור אליה.

Shusho

New member
גאד איזה חוקים מטומטמים

אני חייבת לציין שפעם אפשר היה להעלות ליריקה כל עוד היא למטרת ניתח ולמידה, עכשיו הם החליטו לשנות את זה אני מתחילה להתייאש

Itay Simons

New member
איזה פיספוס!

אתמול הייתה לי הזדמנות להרביץ לך ולא עשיתי את זה?!
אניוואי, לדעתי זה מדהים, וזהו.

Kezia

New member
השיר אדיר

בהתחלה כשהקול של אנט נכנס גם אני חשבתי כמוך. אין לה קול אפי וזה לא נשמע מתאים לפתיחה האפית עם התזמורת, אבל אחר כך היא משתפרת וזה כן משתלב יפה, בעיקר כי נשמע שהיא מצליחה להכניס רגש לשירה שלה.

TheImpactBoy

New member
אולי אני אתרגל עם הזמן.

אבל לדעתי הקול שלה זה ירידה ברמה לסגנון המדהים של הלהקה. (שוב, היא שרה יפה! אבל לא מתאים).

Kezia

New member
קשה שלא להסכים

שטאריה היתה נכנסת פה יותר טוב, אבל אני לא מאלו שהולכים לבכות על זה. השיר מדהים בכל מקרה.

lacrimosa girl

New member
אסגוד לך לנצח (=

למרות שאני בכלל לא בטוחה אם אני רוצה לשמוע אותו ומעדיפה לחכות לגרסה הרשמית, אבל שתהיה האופציה

למעלה