The power
love
!!!!

just adiki

New member
The power ../images/Emo32.gif love../images/Emo23.gif!!!!

בהצלחה לכל הנבחנים בבגרות באנגלית היום
. יאללה תוציאו ציון טוב וכולנו נסע למפגש פורום בארה"ב להוכיח לעולם שם אנחנו יכולים לדבר עם ג'ן
. לעזאזל. אני בפניקה. אני תמיד לחוצה לפני הבגרויות באנגלית!

Robin Sparkles

New member
אם לא היו מזכירים לי אתמול לקחת מילון..

בחיים לא הייתי חושבת על מילון חחחחח

Robin Sparkles

New member
אה והיום בבוקר היה מאחורי הקלעים

של סקס והעיר הגדולה..לא ידעתי שסטנפורד חזר אוווף. גם בסדרה לא אהבתי אותו.. אבל היה נחמד..

linoy7

New member
שרלוט בארץץץץץ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזו חמודה היא

just adiki

New member
נגמר אנגלית.

המקצוע האהוב עליי
. אני אלך בכל מקרה למועד ב' כי התוצאות של הבחינה לא יתפרסמו לפני ככה שעדיף לעשות את זה שוב ליתר ביטחון. יצאתי עם תחושה מוזרה, אני לא יודעת איך הלך לי-טוב או לא.. נקווה שהתשובות טובות. הכתיבה דווקא הרגישה לי נח. המורות שלי לאנגלית כאלה מדהימות שזה לא יאומן.
.

just adiki

New member
כן, את עושה את זה כמועד חורף

אני לא חושבת שאני יכולה לעשות את זה כי זה רק כשאת תלמידה.. אבל אני שנה שעברה החלטתי שאני אעשה E עד שאני אקבל 100 ונגשתי לבגרות חורף בE... אחרי שעשיתי מועד קיץ ומועד ב' בחופש.

linoy7

New member
טוב, אז היה לי די גרוע..../images/Emo41.gif

D- באנסין יש לי כמה טעויות.. הנושא של החיבור היה מטומטם>>> מה הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים" כאילו מה, מה הם רוצים?! אוף, משרד חינוך מטומטם! E- האנסין היה בסדר, לפחות ככה חשבתי, יש לי 2 טעויות- אחת שווה 9 והשנייה 8
בקטע שמיעה יש לי טעות אחת של 5 נק'- מחקתי את התשובה הנכונה וכתבתי משו אחר
יופי, המגנים שלי גם ככה גרועים [80 בשניהם
] אז אין מה שיעלה לי את הממוצע.. לפחות לא כמו שרציתי.. בכל אופן, נרשמתי כבר למועד ב'.. אז יש תקווה לשיפור
אממ... חזרתי הביתה ב- 6!!!!!
מחר יש לי מתכונת בעיצוב, היה לי זמן ללמוד רק היום, וזה חומר של שנתיים!!!
אוף, אינלי כוח לכלום.. לא סיימתי את כל החומר, המוח שלי הפסיק לקלוט
ועוד יש לי מחר שעת אפס באזרחות לפני המתכונת אז אני צריכה לקום ב-6. די, איזה שבוע מעפן! שיגמר כבר!

linoy7

New member
אז זהו...../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

קודם כל, תודה!
ב- 9:45 הייתה אמורה להתחיל המתכונת אבל כל הכיתה רצתה לדחות את המתכונת או להגיש ריק או לפחות לדבר עם המורה שתתחשב בנו כי היה לנו רק יום אחד ללמוד
בסופו של דבר קבענו שיהיה מועד ב' אבל לפחות נעשה את המתכונת הזו ונראה איפה אנחנו עומדים.. אז עשינו.. 3 שעות על התחת
6 שאלות מתוך 10 וכל שאלה 3-4 סעיפים
... לא היה כ"כ קשה אבל הרבה לכתוב
לא משנה שהעתקתי 2 שאלות אבל יאללה, מותר
באסה אבל שהמועד ב' הוא ביום של הנשף
טוב, אני מקווה שאני בכלל לא אצטרך אותו.. יאללה נו, יהיה בסדר.. בעז"ה

just adiki

New member
הי! זאת היתה גם הכתיבה ב-F../images/Emo9.gif

זה היה דווקא נחמד... הכתיבה בשני השאלונים היתה בסדר, ב-G היה צריך לכתוב דעה על הסלבס שמתלוננים על התקשורת שנכנסת להם לחיים ואם יש להם זכות להתלונן. את צריכה ללכת לשעת אפס? יש לך מתכונת! ובהצלחה

linoy7

New member
מה נחמד? איזה נחמד?../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

בסוף חירטשתי משו כמו כולם..
הו, הכתיבה ב- G
דווקא יש לי דעה רחבה בנושא.. למה המיקוד ב-D לא היה דעה, למה?!
אוף! אני שונאת לכתוב תיאור
כן, מה לעשות
אבל לפחות זה היה אזרחות
כ"כ התגעגעתי למורה
ותודה, היה נחמד

just adiki

New member
אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה...

בכל מקרה שני הדברים דורשים כתיבה ככה שכל עוד יש נושא סבבה אני בסדר חח... אני מכירה את זה שאתה אוהב את המורה [אהמ. אהמ. אנגלית] ואתה הולך גם כשלא צריך

Robin Sparkles

New member
איזה יום מיותר הולך להיות לי מחר..

אני באה לשיעור ראשון-כביכול תגבור בהיסטוריה. אני באה רק כדי לדעת כמה קיבלתי במתכונת (כנראה שוב 60 למרות שהלך לי טוב) ולדעת כמה קיבלתי במתכונות במתמטיקה שעשיתי ביום שישי. נראה לי שב003 קיבלתי 100 ו002 היה ממש קל וגם ככה מתחילים מ-150... מה שהכי מעצבן זה שהשיעור מסתיים ב-10:15 ויכולים להחזיר אותי רק מ-11. בקיצור אני הולכת מחר כדי לראות שהצלחתי במתמטיקה וקיבלתי 60 ומשו בהיסטוריה (כמו תמיד,זה כבר מין הרגל. גם אם אני אעתיק הכל מספר/מחבר/מיקוד אני אקבל 60 ומשו..)

Robin Sparkles

New member
אה וביום חמישי מקבלים תעודות..

אני אנחש כמה ואח"כ נשווה. יהיה מעניין. אנגלית-86 היסטוריה-60 ספורט-79 מתמטיקה-98 או 99 ספרות-83 פסיכולוגיה-78 נראה לי שזהו..

Robin Sparkles

New member
איזה קטע..

לא קיבלתי את המתכונת בהיסטוריה! המורה רוצה שנבוא בשבוע הבא לתיגבורים.. אני לא מתכוונת לבוא כי גם ככה אני לא מקשיבה לה אז אם אני אראה אותה מחר אני אשאל אותה כמה קיבלתי במתכונת.. מגישים אותי על 100 ב-002 ו-003!!
אבל עדיין נורא מסקרן אותי לדעת כמה קיבלתי במתכונות חח אני אבדוק מחר. מחר מקבלים תעודות!! נראה אם ההימורים שלי היו נכונים..

linoy7

New member
כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה עם המתכונת והתעודה

למעלה