The power
love
!!!!

just adiki

New member
יו כתבתי ממש הרבה עכשיו וזה נמחקק!!!

בקיצור: לחברה שלי יש בית ריק וקבענו ערב בנות ב9, 10 בערך.. עכשיו אני ועוד חברה היינו אמורות להביא פיצות בסביבות 9 וחצי אחרי שלא אכלנו כלום מאז הבגרות. חברה שלי התעקבה והגענו רק ב-11!! אבל למרות העיקוב היה לנו ממש כיף-מה רע בפיצה, יין, דיבורים וצחוקים??.. אחרי זה אני ועוד 3 נשארנו לישון אצלה. עכשיו היינו 5 ורצינו לישון באוות חדר. אז חברה שלי ישנה על מזרון בחדר ואנחנו ישנו על המיטה וחצי שלה. אבל אין מקום לכולנו
אז ישנו לרוחב שהוף על המטה והרגליים על הרצפה... ישנו כפיות חחח כמו איזה סרדינים. והלכנו לישון ממש מאוחר ובגלל שצפוף גם לא ממש ישנו. ב8 וחצי כבר קמנו ללכת להיסטוריה.. ב-11 הלכתי עם חברה ללמוד לג"ג כי יש לי מתכונת מחר. סיימנו ב-3. נרדמתי
ועוד 45 דק' אני צריכה להיות בבצפר כי אני נוסעת להצגה "הרטיטי את ליבי" ממגמת ספרות. רק שאני לא ארדם עם השעת שינה שלי בלילה... בא לי להיות כבר אחרי המתכונת הזאת-פחות כאב ראש.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

תהני בהצגה
ובהצלחה מחר!!!!

just adiki

New member
תודה, באמת נהנתי.

והמתכונת היתה ממש סבבה, קלילה ונחמדה כזאת חח.. המורה היתה ממש חמודה, לא סיימתי והיא הסכימה לי להכנס לתוספת זמן
. 5 דק' זה כל מה שהייתי צריכה חח..

NITSAN6

New member
איזה שעמום../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אין במושב שלי כלום! אני לא יודעת איך אני ישרוד פה חודשיים..היום אני וידיד שלי החלטנו לצאת לטייל במושב. בד"כ אנחנו מסתובבים במשקים מאחורה או בוואדי ובפרדסים אבל עכשיו יש שם מלא תנים וחזירי בר[אחת החיות המפחידות
] שלא לדבר על נחשים..אני מתה מפחד כל המושב מלא בהם
בכל מקרה יצא שהקפנו את כל המושב לפחות 5 פעמים מרוב שיעמום
. אבל איזה כיף עכשיו התחילו לבנות מול המושב שלי קניון/מרכז מסחרי[עדיין לא ברור
]. אבל זה נראה לי יפתח רק עוד כמה שנים
אהה ובהצלחה לכולם בבגרויות ובמתכונות
[כן אני כמו עדי מתקמצנת על תגובות
]

linoy7

New member
כ"כ משעמם?!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ולא נורא, אם חיכיתם עד עכשיו[שזה במשך כל חייכם
], אז עוד כמה שנים זה לא כזה משמעותי
חחחחחחחחח קמצנית
תודה!

NITSAN6

New member
כן הא..../images/Emo110.gif

אבל לפחות אנחנו עושים קצת ספורט עם כל ההליכות האלה

just adiki

New member
../images/Emo12.gifלא יצא לי לראות חזירי בר

נחשים זאת באמת מכה. יאללה את גרה במרכז? נעשה אצלך מפגש
. להתקמצן על תגובות זה הכי אחי!

Robin Sparkles

New member
מחר זה נגמר!

טכנית. עדיין יש בגרויות.. מיקודם הכלב של השכנים נבח בחוץ הרבה זמן וזה מעצבן אז כשהכלב שלי הפסיק (כי הכנסנו אותו) אח שלי אמר "הנה הכלב צפצפה הזה עכשיו.." חחחחחחחח הכלב של השכנים נובח כמו תוכי!
יצור כזה..חושב שמישהו שומע אותו

Robin Sparkles

New member
נגמר!!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה מצחיק היה עם הכיתה,למרות שלא כולם הגיעו.. מישהו היה בכזה כנס עם ערבים אז דיברנו על זה טיפה והוא אמר שמתישהו אם יבואו אלינו (אם זו לא תהיה בעיה) אז מישהי אמרה:"איך הם יבואו?עם חמור?" חחחח
ורוב השעה וחצי שהיינו התלוננו על המורה להיסטוריה שלא בדקה את המתכונות ועל זה שכולנו הולכים להיכשל בבגרות. המורה לפסיכולוגיה כתבה לי חיסורים כשכן הייתי בשיעור וסתם ירדו לי 5 נקודות (שיטת מנות מז*****). הציון שלי בהיסטוריה השתפר! במחצית הקודמת היא היה 68 ועכשיו הוא 69!
כל הכבוד לי..
הנה הציונים: אנגלית-83 משהו טיפשי על שלטון ודמוקרטיה שאני לא זוכרת ולא יודעת עליו בכלל-95 היסטוריה-69 (בת **** שתעגל ל-70 לפחות..) ספורט-75 מתמטיקה-100 ספרות-83!!!!!!במחצית הקודמת הציון שלי היה 69! תעבורה-85 פסיכולוגיה-77 (אני אסלח לה)-הכל בגלל שיטת המנות. הייתי צריכה לקבל 82.. ההימורים שלי היו קרובים. טוב חפרתי ביי

linoy7

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif כל הכבוד!../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
תודה../images/Emo13.gif

בדקתי עכשיו ויש לי 7 חיסורים בפסיכולוגיה! וואו.. אבל באמת הייתה לה הברזה אחת והחסרתי עוד 2 שיעורים שהיו באותו יום כי הייתי באילת. והייתה פעם אחת שלא הייתי בשיעור כי היה לי מועד ב' בהיסטוריה (והם כתבו בפירוט שהיה לי מבחן) וזה לא מוצדק! איזה בצפר דפוק..יאלה עוד שנה אחת וזה נגמר תודה לאל.חח

just adiki

New member
לא מצדיקים לכם מבחנים?!

מה זה השטויות האלה?! זאת העדרות בגלל ביה"ס, אחח איזה נשמות בביה"ס שלי לעומת של אחרים
. בכל מקרה לפי מה שהבנתי ממך היא טעתה רק בהעדרות אחת
מה שמזכיר לי שב-26 יש לנו יום כיף במכמורת כי אוהבים את השכבה שלנו
ויום לפני ב-25 אנחנו עושים מסיבת סיום של הכתה בים
, פנטסטי.

Robin Sparkles

New member
אחד הצדיקו ואחד לא!

אתם עושים בים ואנחנו עושים על האש (רק אוכל מעניין את הכיתה הזאת בחיי) והזמנו את המורה לספרות חחחח. לא נראה לי שהיא תבוא..

just adiki

New member
הכתה שלנו שמנים.

מה את חושבת שבים לא יהיה אוכל!? תמיד המורים צחקו על זה שכל יום יש אצלנו עוגה
.

just adiki

New member
אם היית בשיעורים

אז תנסי להצדיק את זה... לך למורה/מחנכת או דברי עם הרכזת שכבה, חבל שירדולך נק' סתם אם זה לא מגיע לך. יפה על השיפור בהיסטוריה
היא אבל יכלה לעגל לך... שלי קצת יותר משמעותי אחרי שקבלתי במבחן הראשון 48 [פשלה, מה אני אעשה?!} הוגשתי עכשיו על 82=). בסה"כ שיפרת ויש לך ציונים טובים, כל הכבוד
. המורים אצלכם מפרגנים או נותנים ציונים יבשים!?

Robin Sparkles

New member
אוי ראיתם סקס והעיר הגדולה ביום רביעי?

חחח איזה חמוד שרלוט עם כל הקטע של השבת..חמודה.

למעלה