The Rachel Divide

vinney

Well-known member
אני עדיין לא חושב שעשיתי משהו בניגוד לתקנון

את מנהלת פה דיון שלם לגופו של אדם. גם את עוברת על התקנון?
&nbsp
זה שציינתי עובדה על דנה - לא אסור. ציינתי עובדה על דנה. לא נוחה לדנה העובדה? שתפעל לשנותה.

KallaGLP

New member
לא ציינת עובדה, אלא את דעתך האישית על דנה.

פרט לכך, הסגנון שבו זה נעשה בהחלט מנוגד לתקנון.
אני לא מנהלת דיון עליך ועל אישיותך, אלא על תוכן ההודעה שכתבת. אני לא מסיקה מכך מסקנות על איזה סוג של אדם אתה ולא מכנה אותך אישית בשמות. וגם לו הייתי מסיקה באופן אישי מסקנות עליך כאדם מהודעות שלך, לא הייתי כותבת את דעתי בפורום.

שוב

"אני נהנה מכך מאוד. אנשים כמוך אסור שירגישו בנוח. כל פעם שתשפכי מהארס והשנאה שלך אני אהיה פה להצביע עלייך להגיד ״דנהקמה היא אישה מנוולת״."
&nbsp
"היא חייבת להיות מותקפת. כל הזמן, כל פעם, ללא הפסקה וללא רחמים. אני לא אוותר על אף פתיל שלה, ולא אהסס לרגע לתקוף אותה בצורה הכי ארסית שאפשר, כי רק כך אפשר למגר את התופעה הזאת."
&nbsp
"האישה הזאת היא ייצור מנוול והאווילי והיא מציגה פעם אחר פעם טענות מבחילות ומבהילות שעצם המחשבה שמישהו חושב שדעותיה לגיטימיות מדירה שינה מעיניי. בימינו כשלא רק שיש הרבה שחושבים כך, אלא שנשיא המדינה נושא את דגל השנאה הזאת - אסור שנשתוק."
&nbsp
גם דנהקמה חוטאת בלכתוב דברים לא נעימים כלפיך. נכון. אבל הדברים שלך עברו את הגבול שנוגע לתרבות הדיון.
&nbsp

danakama10

New member
אני לא מגיבה לו

כך איך בדיוק אני חוטאת בדברים לא נעים כלפיו?

vinney

Well-known member
יש לך מזל שטרול הפורום מחק את שרשור קבאנו

הייתי מזכיר לך כמה ביטויים.
&nbsp
נורא נוח לך עכשיו פתאום להציג את עצמך ״קורבן״, אבל לא הפריע לך לקרוא לי בכל שמות הגנאי האפשריים כשהעזתי שלא להסכים איתך בדיון הפוליטי הראשון שהשתתפתי בו בפורום.
&nbsp
אני מציע לך להמשיך לא להגיב לי, לא במישרין ולא בעקיפין, לא להתייחס אליי ולא לקרוא אותי ולהתעלם ממני עם קשה לך להתמודד עם המציאות. אבל אל תשקרי, אל תנסי להתמם, כי אני אזכיר לך. גם את השרשור הזה אני אזכיר לך, גם את הפניה להנהלת הפורומים אני אזכיר לך. יש לי זכרון טוב.
&nbsp
או שתתנצלי ותתחילי להתנהג כמו בן אדם. אולי אפילו אתייחס אלייך יותר טוב אם תוכיחי שאת מסוגלת להשתפר. מי יודע, אולי תפתיעי אותי?
&nbsp
אני יודע שזה אתגר קשה עבורך.

vinney

Well-known member
אתה יודע מה עובר את הגבול שנוגע לתרבות הדיון?

העליהום בפורום הזה עליי.
&nbsp
אני מצטער אם דעתי על דנהקמה אינה נוחה לך, אבל כל עוד אתה זה לא דנהקמה - מה זה עניינך מה דעתי עליה? באיזו זכות אתה דורש ממני לסתום את הפה? באיזו זכות ענת תוקפת אותי בשרשור הזה עוד לפני שכתבתי מילה אחת?
&nbsp
דנהקמה טענת שהיא לא מגיבה לי, אבל היא זאת שצועקת הכי הרבה שיש לסתום לי את הפה - באיזו זכות? מתישהו אמרתי שצריך לסתום לה את הפה? אף פעם! עם כל מה שאני חושב עליה ועל דעתיה מעולם לא דרשתי לא שיחסמו אותה ולא שימחקו אותה!
&nbsp
באיזו זכות אתם שופכים עליי את כל הרפש הזה?

debby12

New member
מנהל
זה העניין של כל מי שקורא/כותב פה כי

זה ממלא את המדיה הזו בכמות גדולה של מלל שינאה מטורפת שיוצאת מהמקלדת שלך, ולכן גורם לאנשים אינטלגנטים ולא-מתלהמים להדיר את מקלדתם מפה. זה לא נעים לקרוא מלל של שינאה וטירוף, גם אם מלל כזה לא ממוען ישירות אליך.

אם זה מרגיש לך כמו "עליהום" ו"שפיכת רפש" אז למה אתה ממשיך להיות פה?

vinney

Well-known member
תודה!

סוף סוף מישהי מכן אשכרה הגיבה למה שכתבתי

אכן, זה לא נעים. בגלל זה אני מנסה לגרום לדנהקמה לשנות את הטון. כל פעם, כמעט בכל הודעה שלה, היא מתקיפה בצורה ארסית מאוד אוכלוסיות שאני מאוד מזדהה איתן ומשתייך אליהן.

אז איך זה מרגיש כשאת בצד המקבל? העור שלי הרבה יותר עבה, אני מקבל את זה מאז שנולדתי. כנראה שאני פחות רגיש מכן כבר. אבל זה לא משנה את העובדה שמה שאת מרגישה כבא ממני ורק ממני ורק לאחרונה אני מרגיש כבא כלפיי מאנשים כמו דנהקמה כל חיי.

אתה מנסה לשנות לה את הטון או את הדעה?

"היא מציגה פעם אחר פעם טענות מבחילות ומבהילות שעצם המחשבה שמישהו חושב שדעותיה לגיטימיות מדירה שינה מעיניי."

vinney

Well-known member
אני לא משלה את עצמי, אני לא אשנה דעתו של אף אחד פה

אולי נתחיל עם הטון?
&nbsp
גם את ה״שאלות״ שהיא מעלה על ג׳סי סמאלט ועל רייצ׳ל דולזל אפשר היה לכתוב בצורה פחות ארסית ומתקיפה.
&nbsp
״אם כיום זה נורמאלי שאדם יחליט בתור איזה מין הוא מזדהה״ - יש הרבה מאוד אנשים שנלחמים בעור שינהם בשביל שיאפשרו להם להחליט את זה עבור עצמם. נורמאלי? ממש לא. אני מכיר אנשים כאלה. זה מעליב ופוגע כשאומרים להם דברים כאלה, במיוחד לאור העובדה שרבים מהם נאלצים לחיות כל חייהם/ן בארון אפילו בארה״ב או ישראל, שלא לדבר על מקומות אחרים בעולם.

placid1

New member
תנוח....

כמו שאתה בטח מבין, זה לא מעניין אף אחד וסתם מחסל את שאריות העניין וההשתתפות בפורום הזה. לא חבל?

vinney

Well-known member
בתור מי שתוקפת בארסיות ונבזיות את אליזבת וורנר

למה שלא תשאלי את השאלה הזאת את עצמך?

לדעתי היא הותקפה כי צבע העור זה לא סממן התנהגותי לכשעצמו, בניגוד לזהות מינית או מגדרית. אנחנו כבר מזמן לא מצפים משחורים לשבת בנפרד מהלבנים, ללכת לחדרי שירותים אחרים או לשתות מברזים מיוחדים. לכן עבורה ״להרגיש שחור״ זה בעיקר תחושת השתייכות תרבותית, ואילו ארגון הNAACP נועד להלחם באפליה ובגזענות.

עצם זה שהיא נלחמה בגזענות נגד שחורים (ועדיין נלחמת) זה כמובן בסדר גמור ומבורך, אבל מה שהפריע לאנשים חברי הארגון (שהדיחו אותה) זה שהיא שיקרה. היא לא הזדהתה כtrans בכל צורה, היא לא טענה ״אני לבנה, אבל מזדה ומרגישה בדיוק כמוכם ורוצה להשתתף במאבק״, אלא פשוט אמרה ״אני שחורה״. היא לא באמת סבלה מגזענות וגילויי שנאה כלפיה, גם אם אין ספק שילדותה וחייה לא היו הכי קלים שבעולם.

אני חושב שאם לא הייתה משקרת והייתה מציגה את עצמה כפי שהיא (גם בתור ״טראנס״ כפי שהיא מציגה את עצמה עכשיו) התגובות לא היו כאלה שליליות.

למעלה