The Rheingold

ares chosen

New member
The Rheingold ../images/Emo58.gif

דבר ראשון...אני חייבת לציין שהפרקים מתחילים להשתפר... היה פרק טוב ללא צל של ספק....
אוקי.....המשחק של לוסי....
ואו היא משחקת מעלוה!!! במיוחד הקטע על הסוסים שהיא התחרפנה שם....אני מתה עליה שהיא רעה...איזה מבט היא נתנה להיא שנפלה לה על הסוס....
בלי יותר מידי מושיות...מלא אקשן...פרק ממש טוב....השאיר אותי עם טעם לעוד...(מעניין למה....
) זהו לבינתיים....כשניזכר נוסיף.........

רק מה, אודין חנון רציני לעומת זה

של הרקולס. עם כל הכבוד לזינה שלנו, הטרילוגיה הנורדית של הרקולס היתה הרבה יותר טובה, למרות שבשתיהן יש את אותה הרגשה של מיסתורין ופנטזיה.... חכו חכו לפרק של שבוע הבא, ולזה של עוד שבועיים. זה רק משתפר עם הזמן.

ares chosen

New member
אלעד......?

האם אני מרגישה בספוילרים היוצאים ממך?
המממ....

ares chosen

New member
אההה..... ../images/Emo58.gif

עוד משהו... מישהו מוכן להסביר לי (וסליחה על הבורות אבל) מה הקטע של ה - Forseken love לא הבנתי את זה....

האמת כותבים את זה Forsaken

והכוננה היא "לזנוח משהו" (יש קצת בעיה עם הפועל הזה מבחינת זמנים, לכן משתמשים בו בעיקר בפועל עבר - To have forsaken, Forsaken love, god forsaken וכו´). הכוונה בפרק, אאל"ט, היא שאם מישהו משתמש בזהב הריין מבלי שקודם הוא זנח את האהבה, זה יכול להיות קטלני.

korinalir

New member
Forseken love

בזהב יכול להשתמש רק מי שהפקיר את רגש האהבה, מי שלא אוהב. באותה תקופה זינה הרעה באמת לא אהבה אף אחד והשאירה את הרגש הזה מאחור. לכן היא יכלה להשתמש בזהב, המניפולציה שלה על אודין היתה לגרום לו לחשוב שהיא מאוהבת בו ואז הוא לא חשש לגלות לה את מיקום הזהב כי אם היא תנסה להשתמש בו האהבה שלה תכלה אותה. וואי! פרק טוב! ממש אהבתי כולם שיחקו מעולה אני אוהבת את הנגיעה בעבר של זינה ומתאים לה כובע מכונף
מה שכן אני מסכימה עם אלעד, בהרקולס הפרקים הנורדים ובמיוחד הדמויות של האלים היו יותר טובות. אני חושבת שזה בגלל שבהרקולס מתייחסים לדמויות של אלים בדמויות מורכבות וכשוות לגיבור כי הוא רואה עצמו ברמה שלהם. בעוד שבזינה הם בדר"כ פשוט ה- bad guys לא יותר מזה וחבל. (חוץ מארס כמובן שהדמות שלו מורכבת ונפלאה בשתי הסדרות
)

Dafi the Mighty

New member
אה!

עכשיו הבנתי את כל הקטע של הפורסיקן לאב... אוי שרון, אז מה אנחנו עושות עם התיאוריה שלך?

ares chosen

New member
Korinalir....

שרון זאת אני.......
אוקי..............אחרי כל מה שנאמר....... תודה למי שעזר לי להבין את כל הקטע עם ה - Forsaken Love (רשמתי נכון?) וחוץ מזה... דפי... התיאוריה שלי עדיין נכונה... הקטע עם הצ´קראם - רעיון יפה דפי!! ו.... פרק טוב..... ו.... זינה רעה...יווו.. She´s So Good When She´s Bad!! ביי לבינתיים....

hilabg

New member
i beg to differ, elad

לפי דעתי, הפרקים המקבילים בהרקולס היו משעמים וחסרי טעם, ולפי הפרק של היום, לא נראה שזה המצב בזינה.

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה איתך...

התחלתי לראות את הפרקים האלה של הרקולס ופשוט עזבתי באמצע כי זה היה שיעמם אותי. אבל אולי זה גם בגלל שאני לא סובלת את הרקולס, ואני מתה על זינה.

LLRO

New member
אני לא יכולה להגיד שאהבתי

את הפרק הזה כי עד שלא קראתי את התקציר של אלת הירח בכלל לא הבנתי על מה מדובר (קראתי את התקציר אחרי שראיתי את הפרק). הפסדתי את 20 הדקות הראשונות של הפרק ואחר כך הכל נראה לי כמו שר הטבעות אחד גדול... אבל אין ספק שהמשחק היה מעולה, היא פשוט שחקנית טובה! עכשיו שהבנתי פחות או יותר את העלילה אני אראה בערב ויחליט אם רק המשחק טוב או גם התוכן.

shiRan WP

New member
אין ספק ש...../images/Emo99.gif

המשחק של לוסי היה מעולה פרק ממש יפה..אך לצערי הפסדתי את הדקות הראשונות...מזל שיש ב-9 וחצי:) מאוד נהניתי אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו טובים לפחות כמו זה..לא יכולה לחכות לשבוע הבא נ.ב. OLD ARES HAD A FARM מתי ישודר הפרק הזה?

Caeser

New member
הפרקים באמת מתחילים להשתפר ../images/Emo58.gif

הפרסומות היום כל כך עצבנו אותי כי הם קטעו את העלילה המופלאה הזאת... אין עוד מה להגיד חוץ מזה שהאפקטים היו מדהימים והמוסיקה (למי ששמע את הדיסק של עונה 6) המוסיקה מעולה! אם התלהבתם מהסיפור של הפרק הזה אז כדאי לכם לקרוא את הסיפור שהפרק מתבסס עליו. אני מצאתי כמה סיפורים על זה מהאתר של "ווש". ויש לי הרגשה שגרינהילדה, זאתי שזינה הביסה וריחמה עליה, הסיפור איתה עדיין לא נגמר...

למעלה