The Rheingold

חוץ מהסאבטקסט הלסבי הברור ../images/Emo8.gif

או אולי תקראו לזה מיינטקסט, הן היו השומרות של זהב הריין.

אולי כן, אולי לא...

אבל מי שבתולות הריין האלה לא היו, היה די ברור מה הבמאי ניסה להראות שהן....

milford

New member
המפלצת../images/Emo58.gif

המפלצת הזכירה לי את ה"נכד" של גבריאל - די דומים לא?

SaxonK

New member
מיינטקסט שחבל"ז!

נכון, המפיקים חייבים לשלם מס שפתיים ומס מסך לכל הסטרייטים, אבל בסופו של דבר, אחרי כל הפעמים שהן קוראות לזה רק friendship ואחרי כל הפעמים שהן ישנות במיטות נפרדות (כדי לא לאבד את דירוג pg13 של הסדרה), זינה וגבי הן זוג. זהו זה. אין מה לעשות. ובעונה הזו זה מודגש יותר ויותר בכל פרק שעובר.

Dafi the Mighty

New member
איפה מיינטקסט?! איפה?! ../images/Emo58.gif

מיינטקסט זה לא אומר מבחינת זינה וגבריאל שהן זוג ושאי אפשר לערער על זה? אז איפה המיינטקסט?! אני לא ראיתי את זה! מי שרוצה יכול לראות אותן בתור זוג כמה שהוא רוצה אבל בבקשה בבקשה... יש פה כאלה שלא חושבים ככה (אני חלק מהם) ולא יחשבו ככה עד סוף כל העונה הזאת ובכל הסידרה הזאת יראו את הידידות בין זינה לבין גבריאל בתור חברות וזהו. אי אפשר להגיד שזאת עובדה, אי אפשר! לא בפורום הזה שהוא פתוח לדיעות! זה מודגש יותר בפרקים האחרונים ויש טונות של מוש ביניהם בפרקים האחרונים- אבל אני לא ראיתי שומדבר שגרם לי אפילו לחשוב שיש ביניהן משהו מעבר לחברות- זה סאבטקסט, סאבטקסט. אלעד התכוון למיינטקסט עם בנות הריין האלה, וגם את זה אני לא כל כך רואה...

hilabg

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין!!! גם אני

חושבת שזינה וגבריאל הן ידידות טובות, ושום דבר מעבר לזה, חוץ מזה שלפעמים אני חושבת שהקשר ביניהן הוא יותר כמו אמא-בת.

לזג

New member
אני מצטרפת לדעתכן

אני לא רואה שום הוכחה שהן זוג אלא רק חברות טובות שבגלל כל מה שהן עוברות ביחד החברות שלהן חזקה ואמיתית והן אוהבות אחת את השניה מאוד אבל זה לא אומר כלום לגבי זה שהן זוג! לדעתי הן לא (אלא אם כן ישנו את דעתי בהמשך העונה.... אני לא יודעת) לעומת זאת בהחלט נראה לי שעשו מאמצים רבים כדי להראות שאלא ששמרו על הריין גולד הן לסביות... זו דעתי....

korinalir

New member
גם אני מסכימה

אני רואה את זינה וגבי כחברות מאוד מאוד טובות עם קשר מאוד מאוד חזק זה לא אומר שהן לסביות. אפילו שלפעמים הקשר עובר לרמיזות בתחום המיני לדעתי זה טבעי שנמצאים ביחד כל כך הרבה זמן ובכלל בהתחשב בתקופה זה בסדר גמור להיות עם נשים וגברים... המממ אולי זינה וגבריאל בי סקסואליות?
אני בכל זאת אוהבת לראות את זינה עם גברים

גם אותי זה מעצבן, ואני סאברית

מעצבן אותי שאנשים מדברים על היחסים בין גבריאל לזינה כאילו הם לא ניתנים לשום פרשנות אחרת משל עצמם. אם דפי מתעצבנת זה בגלל שרבים לפניך עשו את אותו דבר, ודווקא הפורום הזה זה המקום שבו בדרך כלל אנחנו באים בשביל לא לריב ולהתעצבן. זכותו המלאה של מי שרואה את זינה וגבריאל כחברות טובות בלבד להמשיך לראות אותן בדיוק באותו האופן ולאף אחד אין זכות להגיד לו שהוא טועה או טיפש או לא רואה טוב. הגדולה של הסדרה היא בדיוק האופן שבו היא מאפשרת לעשות את זה. לכן כל ניסיון לדבר על היחסים ביניהן במונחים של עובדות הוא לא רק מוטעה אלא גם מרגיז ביותר.

Dafi the Mighty

New member
ובכן... ../images/Emo58.gif

אני מאד נהניתי מהפרק. כל מי שחושב שזינה וארס נפגשו בעבר, ושארס הוא זה שנתן לזינה את הצאקראם... ("?Are you still mad about me stealing the dark chakram" ארס אומר לקאל בפרק "צאקראם" על זה שהוא לקח את הצאקראם והביא לזינה אז, למי שלא שם לב...) אז כשזינה נתקלה באודין, היה לה את הצאקראם. ישר חשבתי על זה שהיא וארס כנראה נפגשו לפני. עוד כשזינה התחילה לדבר איתו על מה שעושה את החיים Worth Living ישר נזכרתי במה שארס אמר לזינה בפרק The Furies... אבל, מילא. זינה הייתה שם מעולה. בקרב הסוסים המעופפים (
) היא הייתה מדהימה. אדישה בצורה מדהימה... כשאחת נפלה לה על הסוס היה לזינה מבט תוהה+אדיש והופ! תקעה לה מרפק בפרצוף והיא נפלה למטה...
וכשהיא נחתה על הדשא עם זאת שאני לא זוכרת איך קוראים לה בדיוק (גרינהילדה אולי?), כשזינה הלכה לקראתה ועם החרב על השלג... מה היו הבנות האלה שם? בבריכה הזאת? זינה הייתה כזאת מתוקה ונראתה כזאת תמימה... זה כל כך הצחיק אותי. והיא מדהימה עם היכולת שלה לצלול כל כך הרבה זמן! וגם יודעת להכין טבעות, מוכשרת... לא שלא ידענו את זה עד עכשיו...
כשהיא בכתה לאודין, ידעתי שזה לא אמיתי, זינה לא רגשנית כזאת- אפילו זינה הטובה לא רגשנית כזאת! אבל היא עשתה את זה בצורה כזאת טובה, עד שכבר לא הייתי בטוחה! נרגעתי כשראיתי את המבט המרושע בעיניים שלה (חיכיתי לרגע שאני אראה אותו בסצנה...
)

Caeser

New member
לאלה שראו את הפרק לפנינו...

אתם יודעים אם צונזר היום איזה קטע??? כי לפי הווידאו שלי הפרק היה על 39 דקות במקום פרק של 41 דקות (שבד"כ זה האורך אצל זינה)

אני לא חושב שצינזרו פה....

בשם האלים, אם השאירו את הקטע עם בתולות הריין, מה כבר הם יכלו לצנזר? אני חושב שהם מצנזרים רק מה שממש בוטה, כמו סקס או נשיקה חד-מינית רחמנא ליצלאן.

לא צינזרו, תרגעו.

ונכון, לפי מה שראיתי הם מצנזרים רק נשיקה חד-מינית או סקס ממש בוטה (ראה ערך זינה ובוריאס). בכל העונה הזאת אני אתפלא אם הם יצנזרו יותר מ-4-5 דברים, וכבר אמרתי לכם איפה לדעתי זה יהיה.

vampire1

New member
אם אנחנו מדברים על הצ´קראם...

היה נחמד לראות שהם הוציאו את הצ´קראם הישן מהמחסן וצילמו אותו על הסוס של זינה.

למעלה