ובכן... ../images/Emo58.gif
אני מאד נהניתי מהפרק. כל מי שחושב שזינה וארס נפגשו בעבר, ושארס הוא זה שנתן לזינה את הצאקראם... ("?Are you still mad about me stealing the dark chakram" ארס אומר לקאל בפרק "צאקראם" על זה שהוא לקח את הצאקראם והביא לזינה אז, למי שלא שם לב...) אז כשזינה נתקלה באודין, היה לה את הצאקראם. ישר חשבתי על זה שהיא וארס כנראה נפגשו לפני. עוד כשזינה התחילה לדבר איתו על מה שעושה את החיים Worth Living ישר נזכרתי במה שארס אמר לזינה בפרק The Furies... אבל, מילא. זינה הייתה שם מעולה. בקרב הסוסים המעופפים (
) היא הייתה מדהימה. אדישה בצורה מדהימה... כשאחת נפלה לה על הסוס היה לזינה מבט תוהה+אדיש והופ! תקעה לה מרפק בפרצוף והיא נפלה למטה...
וכשהיא נחתה על הדשא עם זאת שאני לא זוכרת איך קוראים לה בדיוק (גרינהילדה אולי?), כשזינה הלכה לקראתה ועם החרב על השלג... מה היו הבנות האלה שם? בבריכה הזאת? זינה הייתה כזאת מתוקה ונראתה כזאת תמימה... זה כל כך הצחיק אותי. והיא מדהימה עם היכולת שלה לצלול כל כך הרבה זמן! וגם יודעת להכין טבעות, מוכשרת... לא שלא ידענו את זה עד עכשיו...
כשהיא בכתה לאודין, ידעתי שזה לא אמיתי, זינה לא רגשנית כזאת- אפילו זינה הטובה לא רגשנית כזאת! אבל היא עשתה את זה בצורה כזאת טובה, עד שכבר לא הייתי בטוחה! נרגעתי כשראיתי את המבט המרושע בעיניים שלה (חיכיתי לרגע שאני אראה אותו בסצנה...
)