!~The Rocky Horror Picture Show~!

../images/Emo6.gif הומולדת

ואני לא רואה בכלל שום בעיה עם 4 לפנות בוקר..
זו שעה מצויינת אם תשאלו אותי. אני הרי בינכה הולכת לישון תמיד בסביבות 3..

../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ואין לכם מושג מה עברתי בשביל זה...
בכל אופן, אני צריכה דרך להגיע לשם.. ואת זה עדיין אין לי. הא וגם פרטים כמו: שעה.. וכו´..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הא.. טוק טו מי בייבה

אולי נארגן משו ביחד הא? כי אין לי בעיה כל כך להגיע( בתנאי שארז יהיה נחמד לאסוף אותי ממקום התנחלותי במרכז או משו..) אבל אני גם צריכה מקום להתנחל בו ביום שבת.. ( המ.. אבל זה בסדר, זה התחום שלי.. 23 יצורים מפורום ה"פ .. יודעים
)

resputin

New member
|הדגש|חדשות רעות|סדגש|

מכיוון שבפוליסת הכוכב, אהובים האנשים שמזמינים מקומות מראש- אזלו הכרטיסים. כמובן, שיש את האופצייה של כרטיסים שנשמרו ולא ממומשו שניתנים לקנייה בעשר הדק´ לפני הכניסה פנימה אבל...
...

Blackice

New member
זה נכון...

אבל תמיד יש איזה 20 אנשים ומעלה בלי כרטיסים ומתאמצים שכולם ייכנסו.. חוץ מזה שאני יכול לדבר עם ליאו, ובמקרים קיצוניים כמו עם אורה כמעט בטוח שהוא יארגן כרטיס.. (בהנחה, כמובן, שאורה תבוא
) וגם אחרת, הוא בדרך כלל עוזר..
(ויש כרטיס מילוט שאם כלום לא יעזור נשלח אליו את רספיוטין וברור שהוא לא יוכל להגיד לא
)
ארז

Blackice

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif רוקי- נא להכנס. ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

וובכן. בין אם אתם יודעים ובין אם אתם לא- ביום שישי הזה, ה25 לחודש, בסביבות חצות הכוכבים יסתדרו בשורה והעולם יצטרך להסתדר בלעדינו לכמה שעות- כי אנחנו כולנו ברוקי.
(נכון ש *כולנו*?)
*מבט חשדני לכיוון שרימפי* ההצעה שלי היא כלדקלמן: נפגש בכוכב ב23:00 . יהיו מספיק אנשים שיהיה מעניין וגם לא יותר מדי כך שנוכל למצוא אחד את השני ולדבר בלי להכוות מהסיגריות של אלה שדחוקים צמוד אליך..
אני מכין שלט גדול (בתכנון) של תפוז.. אז לא תהיה בעיה להתמצא.. אבל אני כן רוצה לדעת בדיוק מי מגיע, אז תוכלו אולי לאשר לי, כיאה לשרשור הזה... ידוע עד כה: יוני טיגריס resputin praetor ואני ו *שיעול*שרימפי*שיעול* lady voldemort והרמיוניdanger בסימן שאלה... אבל זכור לי שעוד רצו לבוא.. אז בבקשה תודיעו פה?
ארז

sarah

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif*איך היה*? ../images/Emo13.gif

ועוד יותר חשוב: עניין המדאיג את אורה ואותי ביותר (אך בעיקר אותי): מה להשערתכם אחוז הלא סטרייטים הבאים לרוקי? מקרב הבנות ומקרב הבנים? זה יעזור לנו מאוד בוייכוח שיש ביניינו על תאוריה מסויימת
באעבה ובתודה, שרה (שמאלית מוח)

Blackice

New member
סיכום קצר לרוקי-

אז ככה. התחלתי להתארגן יחסית מאוחר, לקראת 7-8 בערב.. עכב כל מיני בעיות שהיו לסיגל עם להגיע לרוקי, שניסיתי לעזור.. הכנתי שלט גדול של תפוז, וגם את החלקים של התחפושת שלי (התחפשתי לוואנבי גותי.. יש כמויות שלהם ברוקי אז החלטתי שאני אצטרף אליהם הפעם
) והכנתי גם תגית שחיברתי באיזולירבאונד לצוואר (שרה- זה בשבילך
ראי קובץ מצורף
) טוב אז יצאנו באיחור מה, ורק בסביבות 11:30- 11:45 הגענו לשם.. כאשר יוני איתי באוטו, ופגשנו שם את עופר
. ציירנו להם V גדול על המצח, ולקראת ההתחלה של המופע פגשנו גם את לירון. היה פרי-שואו משעשע למדי.. השחקנית בקאסט של ג´אנט ממש מדהימה
(סיוון- אם מאיזושהי סיבה באת לבקר פה- את גדולה! מת עלייך
) המ.. חוץ ממנה (ומריף-רף ומג´נטה כמובן
) הקאסט לא היה מדהים.. אבל היה מים הפעם בגשם
אז כל הכבוד להם
. היתה שם אחת שבאופן סיסטמטי לאורך המופע ניסתה להתחיל איתי בשביל ידיד שלה (בשם ארז גם כן
) ... אבל מה שיותר הפריע לי, שאיכשהו משכתי שריטות.. כי מישהי באה אלי ואמרה: "אפשר לשרוט אותך? בבקשה?" ולפני שהיתה לי אפשרות להגיב תקעה את ציפורניה בבשרי, ועד שהספקתי להרחיק אותה ממני היא הספיקה לגרד כ10 ס"מ עור ב3 פסים מהסטרנום שלי... ואחריה היתה עוד אחת, שחתכה רצינית את הכתף שלי, ודיממתי משם, ואז כמובן מישהי אחרת באה מיד ללקק את זה...
בקיצור, לא היה על עופר ועל יוני ווירג´ן אביוז, אז כנראה החליטו להתעלל בי לשהוות את זה 0_o . להבא אני אחשוב פעמיים לפני שאני בא בלי חולצה לרוקי
בדרך חזרה לירושלים היתה נסיעה מדהימה... לאט לאט הלילה פינה מקום לכחול העמוק שהלך והתבהר.. וכל הנופים היו כמו לקוחים מהתקופה הכחולה של פיקאסו.. היה מהמם..
זהו אז זה הסיכום של \רוקי שלי..
ולגבי שיעור הלא-סטרייטים ברוקי- אני הייתי מהמר על סביבות ה40%, בגסות. כאשר להערכתי יש יותר הומואים מאשר לסביות (למרות שברוקי הזה לא היה חסר זוגות בנות מתגלגלות ומתחרמנות על הדשא
) אבל גם יש יותר בנים מבנות אז.. לעומת זאת ברוקי שהיה בסינימטק (וכאן אני לא כולל את כל האייקוניסטים שישבו במושביהם בג´ינס וטי שירט) היו המוון לסביות, בצורה היסטרית.. לכל כיוון שלא הסתכלת היו בנות מתנשקות.. (כלומר, לכיוון הנכון. לכיוון הלא נכון היית רואה אייקוניסטים בשוק יושבים במושביהם.. ) ומעט מאוד הומואים לרפואה.. אז.. זה משתנה. גם הייתי במופעים שהיו הרבה יותר מ40% לא סטרייטים... וכשאני חושב על זה, לרוב בקאסט שהיה לפני כשנה..
ארז מתערפד בהתהוות

Blackice

New member
ווא יצא די ארוך לא? ../images/Emo13.gif

*שוקל אם זו אכן ההודעה הארוכה ביותר שהיתה לי*

sarah

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

*פרצוף של מישהו שבלע קרפדה*
LOL (בעניין השריטות) והיכן הקובץ ה(לא)מצורף?? באעבה, שרה
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif להרוג ! לשסף! לסקול!לצוד!

( או כמו שאמר אחד "אם שוב תתעסק עם המשפחה שלי אני אצודדד אותך!!"
) בזמן שאתם התערבבתם לכם בין גותי הרוקי ויצורי הלילה למיניהם.. אני ישנתי לי במדבר בשק"שי החביב והכחול, והיום הלכתי 6 שעות.. ואז עוד עליתי איזה 300 מדרגות..
שלכם,

Shusho

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

אני לא אבוא
איפה זה כוכב בכלל

resputin

New member
../images/Emo2.gif>> ארז../images/Emo35.gif

א´. מי The Fuck is ליאו? ב´. אתה הרגע רמזתף או יותר נכון אמרת בגדול, בולט ומודגש שאתה אולי שולח אותי ´לעשות למישהו טובה´ בשביל הכרטיסים!?

למעלה