THE ULTIMATE Scythe Mistress

Scum Bunny

New member
הבהרה בקשר לקסדה

אני חושב שזה הבעיה הכי גדולה בציור. הכוונה שלי בקשר למראה הקסדה לא עברה טוב, בעיקר בגלל שהיא פונה ישירות קדימה כך שאין תחושה למבנה התלת מימדי שהיה אמור להיות לה, וגם בגלל שהצביעה וההצללה לא הצליחו להעביר את הכוונה. אז למען הסר כל ספק: כפי שאפשר לראות בסקיצות המצורפות, מדובר בקסדה בסגנון המסכה של "הטורף", עם מצח גדול ומשופע שמכסה את כל החלק הקדמי של הראש. הראש לא נוטה חדות למטה כפי שהשתמע מדברי הקודמים, אלא מורכן קדימה בזוית קלה בלבד, מספיק כדי שחרכי העיניים הישרים ירראו כקוים קעורים, וכדי שמצח המסכה ייראה במלואו. זוית "הישרת מבט מרושעת", אם תרצו. כדי לדמיין למה הכוונה, דמיינו את הדמות עומדת בתנוחה שבציור, עם גב מקומר וזרועות מתוחות לאחור. בתנוחה כזו גם הצואר יהיה מתוח, למרות שהסנטר יהיה מורכן קדימה כשהיא מישירה מבט ל"מצלמה". כמובן, הסנטר אמור להסתיר חלק גדול מהצואר בכל מקרה. אני תמיד מצייר צואר ארוך מידי.

ailag

New member
זה לא ממש ברור בציור

עד שאמרת, חשבתי שזה פשוט הפרצוף שלה (הראש שלה). אולי היא תרים את המסכה, שתשב על הראש שלה ולא על הפנים? למרות שזה מסוכן.. אבל היא סופר גיבורה, לא?

Scum Bunny

New member
ברור שזה לא ברור בציור

בגלל זה ההבהרה! היי, אני חושב שעשיתי מעל ומעבר בכל הנוגע לדמות הזו, שהמטרה היחידה שלה היא לזכות בפרסים, פרסום ותהילה בשבילי בתחרות גיבורי הקומיקס. אין שום סיכוי שאני מצייר אותה ולו פעם אחת נוספת לפני שמתחילים לשלם לי על המאמץ :)

למעלה