The X Factor: UK - עונה 11: הגמר.

is00

New member
עדכונים. ייתכן ותחשיבו זאת כ
ים

1. מל בי לא תנכח בגמר בשל מחלה. טוליסה תחליף אותה(שמישהו יעדכן את דילן.
) http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2014/dec/13/x-factor-mel-b-sick-tulisa-steps-in
2. רוצים לדעת מה אמורים להיות השירים של האקטים? כנסו לפה: http://www.digitalspy.co.uk/tv/s103...d-fleurs-final-songs.html?rss#~oYmja59Pmi6C7o
3. רוצים לדעת איזה אומנים אורחים יופיעו בגמר? תקראו טוב שוב את הלינק הראשון.

snirf

Active member
על הראשון ידעתי והופתעתי

אומרים שזה יבוא לטובת אנדריאה בהצבעות...

מחכה להצגת השופטים הערב
ומקווה/בטוח שעד מחר היא כבר תחלים ותהיה ברגע ההכרזה
&nbsp
על השני-מעדיף לא לדעת ולהיות במתח.
השלישי- ידוע, דרמוט אמר בסוף התוצאות של חצי הגמר מי יופיע בגמר

snirf

Active member
איזה גמר חלומי!! אני לא מאמין

בן ופלור בגמר, זה אמיתי?!

שני פייבוריטים שלי ממש מתחילת העונה מגיעים לגמר זה לגמריי נדיר...
אני ממש לא לחוץ עכשיו מי מביניהם יזכה, אני כמובן חושב שמגיע יותר לפלור, אבל גם אם בן יזכה זה אחלה (כל עוד לא אנדריאה)
מה שכן, תרשו לי להמשיך להיות מופתע ולהתקטנן- איך לעזאזל אנדריאה לא בגמר עם כל האהדה המטורפת שהוא מקבל
קצת לא נתפס בעיניי...על אחת כמה וכמה שהיינו בטוחים שהניצחון שלו מובטח עוד בשבועות הראשונים של התחרות, ממש הזוי

האמת מסכן שהמנטורית שלו לא הייתה לצידו, ומסכנה מלB שלאורך כל התוכנית ליוותה ותמכה בו ודווקא ברגע החשוב מכל-היא חלתה.
מקווה שהיא כן תהיה מחר בחלק ה-2 של הגמר

הייתה תוכנית טובה, שוב- תמיד כשזה באולם כזה ענק אז כל הרעש והבלאגן מפריע...אבל הכול תיקתק ולא היו תקלות (ע"ע עונה 9 ג'אמיין עם ניקול שרזינגר)
קצת הפריע לי מיחזור האורחים שהיו כבר לאורך העונה ושוב הופיעו גם בגמר
(ועוד אד שירן הופיע פעמיים!)
גם חבל שבן ביצע שיר שהוא כבר ביצע באחד השבועות...אגב, למדתי לאהוב את הביצוע שלו לשיר של אד- thinking out loud יש לו ניואנסים בשיר שאני אוהב

ו...למה בהופעת הjoke-acts ריילן לא הופיע? היה חסר! ולא הבנתי מה הקשר שקלואי נכללה ביניהם...קצת פדיחה בשבילה לטעמי

אעעע כבר לא לחוץ אבל מצפה למחר!!

is00

New member
אתה לא רציני...

אתה באמת מופתע? אנדריאה מצא את עצמו פעמיים בבוטום2. באמת חשבת שגם אחרי זה הוא הולך לזכות?
אני עדיין מחכה לתוצאות המלאות שאמורות להיות מפורסמות היום אחרי הגמר או מחר של הצבעות הקהל בתכניות החיות, כדי לראות אם בכלל הוא היה אמור להיות בטופ3 מלכתחילה, אחרי שבוע שעבר.

אגב אני לא אתפלא שמל בי ידעה בעצמה שאין לאקט שלה סיכוי, ובגלל זה וויתרה כל כך בקלות על הנוכחות בגמר בגלל מחלה.

ולא. לא ראיתי את התכנית וגם אני לא מתכנן לראות את הערב הראשון, כפי שציינתי בשבוע שעבר.

snirf

Active member
תקשיב זה עדיין הזוי מבחינתי

כי עושה רושם מכל קטעי הVTR והבאזז ברשת שיש לאנדריאה קהל מעריצים גדול (כן, אפילו יותר משל בן ופלור), אז איך זה לא בא לידי ביטוי בהצבעות? מוזר.
בכל מקרה, אני מרוצה שהקהל הבריטי חכם ושהם לא העבירו אותו לגמר...אם זה היה באמריקאית-הוא בוודאות היה זוכה.
אני חושב שזה מרענן זוכה כמו בן או פלור
זוכה שהוא בסגנון "דיווה" כבר היה לנו בשנה שעברה עם סם ביילי.
&nbsp
ולמה אתה לא רואה?! חבל !! לפחות את הפרק של היום

is00

New member
בגמר עצמו אני אצפה.

זאת אומרת בתכנית היום(אבל זה לא יהיה היום).
אין לי כוח לשרוף 3 שעות רק כדי לגלות מי זכה. 90 דקות זה מספיק לי.

limors2

Active member
גמר-הופעות

הייתי צריכה לבחור בין להריץ חלקים ולראות בבוקר לפני העבודה לבין לחכות יום שלם, אז בחרתי בהרצה.
&nbsp
איזה כיף שפלר בגמר!!!!!
לגמרי מגיע לה
והלוואי שהבריטים ימשיכו להראות טעם טוב ולהכתיר אותה למנצחת של העונה

&nbsp
ממש באסה למל שהיא חולה והפסידה את התוכנית. וזה היה ממש מוזר, בגלל שהרצתי לא גיליתי שהיא לא שם וטוליסה כן עד אמצע הפרק

Bleed for Me

New member
:-

אני עד עכשיו בהלם שפגשנו את טוליסה ולא ביקשנו ממנה תמונה או משהו חחח סתומות כאלה. מגניב שהקפיצו אותה במקום מל

danlevin1

New member
לא להיכנס מי שלא ראה

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
כל כך מגיע לו , פלור נהדרת מגיע לה מקום שני
לבן מגיע ניצחון , פגעתי בול בשלישיה ואני מרוצה מאוד, אני מקווה שהוא יצליח גם בעתיד

Bleed for Me

New member

יששששששששששששששששש לא שמחתי ככה מאז שדיוויד קוק ניצחחחחח וואוווווווווווווווווו איזה אושרררררררררררררררר

snirf

Active member
זהו,זה נגמר
and the winner is...

בן היינאו!!!

האמת הייתה לי הרגשה שפלור לא הולכת לזכות...גם לפי התרועות בקהל-בן היה בפער עצום עלייה, וגם כי...הסיפור של בן יותר מרגש מזה של פלור, והרי ידוע שסיפורים מוכרים.
כך או כך-אני שמח שבן זכה

היה גמר ממש טוב! אהבתי שסיימון תמך בשניהם, ניכר על פניו כמה הוא התרגש בשבילם...בחירת שירי הניצחון הייתה מוצלחת!

אסכם ואומר שהייתה עונה ממש טובה מתחילתה ועד סופה...החל מהנבחרת ועד לשלב הגמר שהגיעו המתמודדים הראויים ביותר.
לא זכור לי-לא באיידול ולא בX פקטור שהיה גמר כ"כ מוצלח ששני מתמודדים/פייבוריטים הגיעו והקרב היה כ"כ צמוד

אני חושב שמן הראוי שסיימון יחתים את שניהם ויאללה שיזנק להם את הקריירה, מגיע להם!

וזהו...עד לעונה הבאה בעוד שנה, אוף

מקווה שמלB תמשיך

חייבים את הל B. סיימון התחיל להתרכך לנו פתאום.
&nbsp
ודעה לא פופולארית - אם יש אפשרות לאיחוד עם דמי, הייתי מחליף את שריל. הנה אמרתי את זה. ועכשיו אני אלך לעמוד בפינה.

snirf

Active member
חס וחלילה, שום דמי!!

שריל עדיפה פי כמה מדמי...שעשתה לעצמה פדיחות באמריקאית לטעמי

עונה מוצלחת לדעתי [לא מכיל ספוילרים]

בשנים האחרונות איבדתי אמון בתכנית על פורמטיה השונים. מצאתי עדנה [חלקית] בפקטור אוסטרליה וניו זילנד, אולי פשוט כי זה הרגיש לי "שונה" ולא באמת כי מצאתי חן בזה, אבל טוב לקבל בפריים טיים שידור ישיר של הגירסה הבריטית, שהיתה לטעמי העונה.
&nbsp
וסתם כי בא לי להיות טרול - בעונה הבאה תזכה להקה....הנה הספוילר. הרסתי לכם את העונה הבאה. השם יקום.

&nbsp

&nbsp
ולא סתם להקה, אלא להקת בנים. 5 בנים שחורים, עם אפרו גבוה ובגדים צמודים, הצעיר בן 14 ששר גבוה. חוץ מאר אנד בי, הם גם רוקדים, עושים ביטבוקס ומשלבים קטעי ראפ.

limors2

Active member
תוצאות

התעוררתי מוקדם כדי לראות לפני העבודה, שכחתי שאסור להיכנס לפייסבוק וראיתי פוסט של מישהי שתוייגה רואה את הפרק עם קישור לעמוד של התוכנית והייתה תמונה של "קונגראג'וליישנס בן"

&nbsp
עם כל הבאסה על זה שפלר לא זכתה, אם זה מישהו אחר אז הכי מגיע לו
כזה חמוד, ממש מתרגש, ולרגע לא נתן וייבים של "אני יודע שמתים עלי ושאני שר מעולה".
ותכלס, פלא תהפוך לכוכבת על גם בלי לנצח

&nbsp
גמר מעולה לעונה ממש טובה

למעלה