The X Factor: UK - עונה 11: הגמר.

Bleed for Me

New member
חחחח את יכולה להגיד שזה היה אצלי, זה בסדר

is00

New member
זה בדיוק מה שחשבתי.

שלורן קיבלה יותר קולות מאנדריאה בחצי הגמר! ידעתי ובגלל זה מאוד עיצבן אותי שהשופטים הרסו לה את האפשרות לקבל מקום בגמר כשהם לא שלחו את זה לדד-לוק כפי שהיה ראוי.
זה פשוט כל כך מתסכל.

is00

New member
אבל זה בטוח היה יותר מעניין בשבילי.

מספיק מעניין כדי לסבול בשקט גם את החצי הראשון של הגמר ולצפות גם בו.

snirf

Active member
מעניין!

אז כמו שחשבנו אנדריאה שלט בשבועות הראשונים בהצבעות הקהל
פול היה אהוד בהתחלה, כמה חבל שהוא לא הגיע לשלבים מתקדמים יותר

ובן כבר מהשבוע הרביעי ועד לגמר היה בראש ההצבעות

Hadar07

New member
יש כמה דברים מפתיעים

לא ציפיתי שבן הוביל כמעט לאורך חצי מהתוכנית וההפרש היה גדול גם.
מאוד מבאס שלורן הודחה כשהיא יכלה להיות בגמר אם השופטים היו מביאים את ההחלטה לדד לוק.
מעניין מה גרם לנפילה הפתאומית של פול אחרי שבשבועות הראשונים היה במקומות הראשונים יחסית ונפל בבת אחת.
הדבר הכי מפתיע בהדחה של סטיבי מול אנדראה, אנדראה קיבל פחות קולות מסטיבי באותו שבוע.
חלק מהתוצאות היו ממש צמודות בתחתית.
נחמד שהם עושים את זה כל שנה, מאוד מעניין, תודה

limors2

Active member
לגבי פול

יכול להיות שהנפילה הייתה אחרי השבוע הזה שהוא ממש לא אהב את הבחירה של מל ונתן אשליה של סבל וקצת שחצנות, וסיימון תקף אותו על זה. אצלנו בבית אחותי ואני ממש התאבסנו ממנו, אולי גם הקהל הבריטי התבאס איתנו

Hadar07

New member
סיכום הגמר

קודם כל בתוכנית הראשונה אני חושבת שבסופו של דבר לא הופתעו שאנדראה הודח, אחרי שהיה בבוטום כבר פעמיים, הרגשתי כבר
שהפופולאריות שלו ירדה ככל שהתוכנית התקדמה.
חייבת לציין אבל ששלושת ההופעות של השירים החדשים שהם עשו היו מעולות של כולם, אהבתי שבן סוף כל סוף שר שיר עדכני והסגנון ממש התאים לו,
פלור חזרה לראפ וזה נשמע טוב וגם אנדראה היה טוב. הדואטים פחות עבדו לי אצל כולם, זה היה נשמע כאילו הם לא ממש עשו חזרות, ההופעה עם טייק דאת גם הייתה טובה.

בתוכנית התוצאות שתי ההופעות החוזרות היו גם מעולות, של בן אפילו אהבתי יותר מהפעם הראשונה, של פלור בגלל שזה היה רק לפני שבוע זה היה פחות מלהיב אבל עדיין טוב.
שיר הניצחון לעומת זאת לא מרשים בכלל, לא חושבת שהוא עבד לשניהם, לא הבנתי למה בחרו להם לשיר אותו שיר.
מה שכן אחרי ששמעתי אותו 3 פעמים בחצי שעה הוא נתקע לי בראש

איזה כיף שבן בסוף זכה, הגיע לו גם בגלל שהוא בן אדם כל כך נחמד ונראה שההצלחה לא תעלה לו לראש, ראו ששניהם ממש רצו לזכות ואני בטוחה ששניהם יכולים להצליח
אם תהיה להם הכוונה נכונה, היה נחמד לראות כמה הוא התרגש והיה בשוק מכל הסיטואציה כל הזמן.
ובזאת נגמרה לה עוד עונה.

ממש מוזר הסיפור עם בן, לא ידעתי שכ"כ אוהבים אותו, ולא ציפיתי לזכיה הזאת...
תמיד דילגתי על ההופעות שלו (טוב, דילגתי על רובם, או על הפרק כולו
)

הגמר היה לא משהו. הדואטים היו משעממים... לא התלהבתי מהמתמודדים...
דילגתי באופן קבוע על השופטים...
למה שמו את קלואי עם ההופעה של ליצני אקס פקטור? חשבתי שהתייחסו אליה ברצינות
. ולא הייתה הופעה כזאת לא מזמן? או שזה היה איידול?
למה הזוג בלונדיניות האלו התנשקו? חשבתי שהן אחיות או משהו וזה היה מוזר.

היחידים שאיכשהו חיבבתי היו Only The Young וגם זה היה מסיבות שטחיות בעיקר.

אממ מה עוד?
אהה היה כיף לראות את גרי!

שנה הבאה - סיימון תחזור ל-US (שמעתם שרוצים להחזיר את זה?) וניקול.. תחזרי. וגם גרי.

למעלה