Think Positive

מספרים על השבוע...

טוב אז יום 1- מ.. לא זוכרת בצפר בעקרון וזהו.. 2- הייתי בבצפר עד 7 (אל תשאלו) יום 3- מ..בצפר,הרצאה של 4 שעות על צה"ל , למה?!?! יום4- בצפר ,כרגיל, ריקודיישן,חברים וזהו 5- עשיתי חופש מבצפר P: ,הסתבכתי עם המורה לצרפתית כי (מסתבר שלא הייתי בשיעורים שלה מיום ראשון שעבר...) 6- אחד הימים המעייפים, חצי יום ישנתי ואז ב11 החלטתי שבא לי לצאת והלכתי עם חברה וידיד לאיזה פאב סתם לשבת..היה ממש נחמד שבת- פיקניק עם חברים ובעקרון חזרתי לפני חצי שעה, היה ממש נחמד, התחלתי להרגיש קיץ שוב, קיץץץץץץץץץץץץ :) שיהיה לכם השבוע הזה נפלא :)

השבוע שלי..../images/Emo29.gif

אין לי מצברוח כל כך אז תסלחו לי יום ראשון למדתי לצערי הרב יום שני לא זוכרת כל כך... יום שלישי גם לא זוכרת משהו יום רביעי ויום חמישי התחלתי לעבוד קצת-שעתיים אחרי הצהריים בייביסיטר אתמול בערב הייתי אצל חברה ראינו ארץ נהדרת. היום הייתי בבוקר עם אותה חברה-היא עובדת בתחנת דלק אז באתי לארח לה חברה.. ואיזה אחד שעובד שם שאל אותה אם אני פנויה ואם אני רוצה לצאת איתו..לא אמרתי כלום...אין לי כוח לחשוב אפילו... ומחר יש עוד פעם לימודים ויש בוחן בכמותי 20 שאלות ואני במילא לא אצליח כלום אז מה הטעם ללכת? זהו... סורי..

archer girl

New member
בטח שתצליחי!../images/Emo218.gif

אני יודעת שלמדת מלא מלא, ומגיע לך! תאמיני בעצמך, זה הכי חשוב
ואני מחזיקה לך אצבעות
אפרתי

בעעעע

פסיכומטרי זה פויה. אבללללללללללל אם את מתרגלת הרבה, ממש ממש ממש הרבה אין סיבה שלא תצליחי.. וחוץ מזה, אם את בקורס ושילמת עליו מה אכפת לך, לכי תעשי מבחן, גם ככה כבר שילמת
זה לא שאם תכשלי יגישו אותך על נכשל ... (אני מושפעת מבגרויות, אז מה?! ) בכל אופן בהצלחה:)

למעלה