This is (not) the best week ever

okep

New member
../images/Emo40.gif נמנמ לאדעת אם כדאי .

אני ארגיש לא קשורהXD לאסט.אף.אמ ?Oם *פיגווור ,תסלחי לי.*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשטויות~

אני פה כבר כמה שנים ובכל מקרה את תהיי יותר קשורה ממני- תאמיני לי. כמו שעדי אמרה, "עוד מעריצת אבנג'ד" אהמממממ *שיעול* כן. [אני שומעת קוריאנים באופן אובססיבי על גבול הפסיכוטי, מן הסתם אפשר להבין למה אני נרתעת מהאמונה שאני אצליח להיות קשורה למפגש הזה איכשהואXP]

okep

New member
../images/Emo40.gif אמ,אני גם יחסית קטנה לשאר .

אני חושבת שזה סתם יהיה מביך;; אני לא אחת שמתחברת בקלות|:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתגדירי קטנה?

יש לי מלא חברות שקטנות ממני ב3-4 שנים אולי יותר [... אני לא טובה עם גילאים] וזה לא מפריע ליO: תהיי בטוחה שלפחות אני מאוד אינפנטילית ולא מתנהגת בהתאם לגיל שלי [בתאכלס? הדבר היחיד שאני עושה שתואם לגיל שלי, חוץ מה-DEFAULT של להתגייס כי אני חייבת, זה לשתות אלכוהול כשיוצא לי.
וזהו~] ככה שאת גם ככה בטח תהיי יותר בוגרת ממני מבחינת התנהגות D; אני חושבת שכדאי לך לבוא בכ"מ, מקס' תרגישי מובכת, מה הכי רע שיכול לקרות? אם את מוכנה לסבול חפירות על דברים שאת לא מכירה/אוהבת/מבינה- לא אכפת לי לחפור לך במשך כל המפגש על הקוריאנים שלי, ואז תאמיני לי שתהיי מחוברת מספיק בשביל לרצות להרוג אותיD; סתם סתם, אבל אנחנו לא נושכות. UNLESS YOU WANT US TO. אהמ. אני אפסיק עכשיו *בורחת בחזרה לחור שממנה היא יצאה*

okep

New member
../images/Emo40.gif עודמעט 15 שכזה .

אבל אני נראית פחות . ואין לי בעיה עם חפירות סלש נשיכות .(H) אולי אני אבוא . אפשר להביא חברה לא קשורה ?:)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנו, אז יהיה לך כיף D:

15 זה לא כזה קטן...
ז"א זה יותר קטן ממני אבל היי מי שם על זה D; ותביאי חברה אם בא לך, אני לא חושבת שמישהי פה תתנגד^^

okep

New member
../images/Emo40.gif כאילו ,חברה למקרה

שאם ואני ארגיש לא קשורה , אז פשוט ננשור לנו3: ו15 זה לא קטן , אני נראית קטנה .(H)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב~

מקווה שלא תנטשו D;

../images/Emo45.gif ../images/Emo223.gif

פעם הבאה שתהיה מפגש [ואני מאוד מקוהו שתהיה!] את מוזמנת לבוא עם חברה. אבל רצוי שהיא תשמע אבנג'ד! טוב נו, מכר מספיק.

okep

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו מכר ואוונג'ד ביחד .(!)

אני בת 19 וחצי, ואחת החברות הטובות ../images/Emo223.gif

שלי מהפורום, מור, שכבר כמעט ולא כותבת פה, קטנה ממני ב-4 שנים. מי שם לב לזה? העיקר החיבור המגניב
ואת מה זה תפספסי אם לא תבואי, באמת... ולמה שלא תהי קשורה? קודם כל זה פורום מכ''ר, את יכולה לדבר עליהם או ללבוש חולצה שלהם ואף אחד לא יגיד לך כלום! דבר שני, את שומעת גם דברים אחרים שזה גם מגניב [אהמ עטר, אבנג'ד, לעזאזל, תשמעי אותם כבר! XD] אבל באמת, כמו שהסברתי למישהי כאן על המפגש באוף, אנחנו מסתובבות בקניון, נכנסות לחנויות, יושבות לאכול, משתפות אחת את השניה, זה לאו דווקא דברים משותפים.. אנחנו גם יודעות להקשיב [בעיקר לחפור, אבל גם להקשיב!] ואני בטוחה שיהיה לך צחוקים איתנו <: ודי עם הקטע שלהגיל. הילדה הכי קטנה שהייתה כאן, לפי מה שזכור לי, זו ירדן, כשהיא הצטרפה הייתה בת 12 [חח אני זוכרת את הודעה על 'יש לי בת מצווה!' כפרעליה
] ועכשו היא בת 15 נראה לי. למה היא בקושי כותבת?!;; בכל מקרה, החלטה שלך. אנחנו נקבל אותך בכיף, כל עוד את כותבת פה ואנחנו מכירות אותך. :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמסכימה לחלוטין~

ועדי- ניסיתי לשמוע אותם, בתקופה שכולכן רק התחלתן לחפור עליהם. המוזיקה בעיקרון טובה אבל ממש לא הסגנון שלי, עשה לי כאב ראש קצת.
למקרה שלא שמתן לב, אני אוהבת מוזיקת פופ קופצנית חחח אני חושבת שכרגע MCR הם בערך הכי "כבדים" שיש לי בפלייליסט.
[וגם מיאבי אבל זה כבר לא קשור~]

okep

New member
../images/Emo40.gif כאב ראש ?!

את נורמלית ?!XD טוב . אני אפילו לא אתחיל . XD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנורמאלית? לא. D;

מעולם לא טענתי שאני נורמאלית. ^^ בכ"מ- הם לא *באמת* עשו לי כאב ראש, נו. [הראש שלי כואב באופן כמעט תמידי, לא בגללםXD] פשוט... לא הטעם שלי. אבל מהמעט ששמעתי, יכולתי להעריך שיש להם אחלה מוזיקה- למי שאוהב את הסגנון הזה.
זה שאני לא אוהבת את זה לא פוסל את זה, פשוט אומר שהסגנון שאני אוהבת הוא שונה מאוד מהסגנון שלהם. תאהבו מה שאתן רוצות, אני לא חייבת לאהוב אותו דבר~

okep

New member
../images/Emo40.gif אם לכן אין בעיה עם גיל אז סבביש ,

אולי אני אקפוץ להגיד הייXD נמנמ .

ירדן בת 13, עדי ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

ומה שעדי אמרה. זה לא הגיל, זה התרגיל!

למעלה