"...This is the story of a girl"

Chandler Rulz

New member
"...This is the story of a girl"

בסיפור [ההזוי..(-נכתב לפני שהסיפור נכתב)] מסתתרים שמות של 20 שירים, 10 בעברית, 10 בלועזית מתורגמת (התרגום יכול להיות אפילו עילג, כמו Holding out for a Hero יתורגם ל"מחזיקה בחוץ בשביל גיבור"..) אז קדימה, לעבודה! ועוד דבר קטן לפני שמתחילים, בעצם עוד שניים:
מילות קישור כמו "מי" וכאלה לא נחשבים מבחינתי שיר (אפילו שיש שיר של שוטי הנבואה בשם "מי" או "היום" של אהוד בנאי..) שיר חייב להיות שתי מילים או יותר.
בלי תשובות בכותרת בבכקשה! הסיפור: ======== אתמול, יום שני השמח, התעוררתי לא לפני שאמא שלי אמרה לי: "תתעורר כבר בו!" ונבהלתי כי חשבתי שזאת רוח רפאים! אמא החליטה שצריך לנסוע לנופש באפריקה אז אמרתי זה שאני לא רוצה לזמביה והיא אמרה שאפשר לנסוע גם לארץ שם למטה מתחת אז אמרתי לה "מה יש לעשות באוסטרליה? זמנה עבר..", "וגם זמנך עבר" אמרתי לאבא שבדיוק נכנס לסלון. אחרי שאכלתי הלכתי לבית ספר.. בדרך נתקלתי בג'ק ודייאן.. דייאן חברה שלי כבר 3 שנים וג'ק זה אח שלה. היא שאלה אותי איך הרגל שלי, כי אתמול נפלתי.. אז אמרתי לה שפחות אבל כואב והיא אמרה לא נורא, ושלחה לי את החיוך הסודי שלה. נמסתי במקום
בהפסתקה הלכתי עם דייאן לקנות הבורגר בקיינון וזה לא אותו דבר כמו מלפני יומיים, חבל.. פתאום דייאן שואלת אותי: "למה אתה אוהב אותי" אז עניתי לה שזה בגלל מסמר, כן, מסמר! ואז היא שמחה והציעה לי סקס וממתק ואמרתי לה "מה עיניין שמיטה להר סיני", למה אני צריך ממתק אחרי סקס והיא ענתה לי שזה משהו להעביר איתו את הזמן שבו אני מחכה עד העונג הבא. בדרך חזרה הלכתי להוציא כסף בכספומט וגיליתי שיש לי כסף בשביל כלום אז הוצאתי כמה מאות והגשמתי את החלום לקנות לך יהלום (מזוייף כמובן), ז"א לדייאן.. כשהגעתי הבייתה צילצתי לאמא וביקשתי שתתן לי ללכת בערב לסרט והיא אמרה לא אז אמרתי לי שבבקשה בבקשה בבקשה תתן לי לקבל את מה שאני רוצה ואז היא הסכימה :) אז ישר צילצתי לדייאן ואמרתי לה שהולכים לסרט והיא שאלה איזה אז אמרתי שנלך ל"סוף העולהם שמאלה" והיא התנצלה ואמרה שהיא ראתה את זה שבוע שעבר, ביום שני בבוקר ב-5:19.. אני קצת התאכזבתי אבל מהר מאוד נרגעתי וקבענו בסוף לראות בבית את הסרט "אינסטינקט בסיסי" ושאלתי את דייאן בת כמה שרון סטון והיא אמרה שהיא לא יודעת.. חבל.. בסוף הסיפור רציתי רק לומר שאני שמח שאני ודייאן ראינו סרט ביחד ושכל אחד צריך ללמוד מתישהו שאהבה תבוא!

Gulash Man

New member
4 שירים

פחות אבל כואב- יהודה פוליקר עד העונג הבא- המכשפות לקנות לך יהלום- אייל גולן סוף העולם \ סוף העולם שמאלה (לא סגור)- נינט טייב

Chandler Rulz

New member
../images/Emo127.gif על כולם למרות שבקשר לרביעי...

התכוונתי ל"סוף העולם" של אביב גפן וברי סחרוף..

רעותתתת

New member
עוד כמה

1. Wake Up Boo - ריידלי בו או איך שלא קוראים לזה... 2. לא רוצה לזמביה - עופר אקרלינג 3. זמנך עבר - אהוד בנאי 4. Semisonic - Secret Smile 5. הסמית'ס - פליז פליז פליז לט מי גט ואט איי ואנט. 6. Korgis - Everybody got to learn sometime,

../images/Emo171.gif

רוב מה שידעתי כבר ענו, אז מה שנשאר לי זה Jack & Diane - John Mellencamp ושאלה קטנה- הכינוי שלי היה ההשראה פה?

Chandler Rulz

New member
../images/Emo127.gif ולמען האמת, הכינוי שלך לא היה

ההשראה.. אבל זה בהחלט שיר יפה וגם הכינוי :]

Inara

New member
../images/Emo11.gif מצאתי כמה

אבל מצאו כבר את הרוב >< אז הנה אחד שעוד לא מצאו
- בגלל מסמר / נעמי שמר [היא כתבה את זה, לפחות, אני לא יודעת מי מבצע].

אתנה34

New member
השיר נקרא "מסמר קטן" ולא בגלל מסמר

מפרסתו הימנית של סוס קרבות דוהר..........

למעלה