אינדיד..
S sacrament New member 1/6/05 #15 ממממ......רק שאריות השארתם לי why do you love me? של שירלי מנסון והלהקה שלה ששכחתי לרגע את שמה
C Chandler Rulz New member 1/6/05 #23 אהם.. לא חשבתי על זה.. ../images/Emo9.gif אה.. בעצם יש שם "סוף הסיפור".. אז זה לא נחשב.. סורי.. נשארו עוד 5 וחצי..
אהם.. לא חשבתי על זה.. ../images/Emo9.gif אה.. בעצם יש שם "סוף הסיפור".. אז זה לא נחשב.. סורי.. נשארו עוד 5 וחצי..
ה הסייד הנודד New member 3/6/05 #34 אבל יש שם גם "סוף העולם שמאלה" למרות שלשיר שנינט שרה קוראים "בסוף העולם".
J jily New member 1/6/05 #24 אני יודעת! יום שני השמח-הקספרים (זה הראשון שהבחנתי בו ונראה לי גם האחרון )
C Chandler Rulz New member 1/6/05 #27 ../images/Emo127.gif למרות ש.. ..לשיר קוראים רק Down Under |קטנוני|
I idk New member 2/6/05 #30 עד כמה זה מתוחכם?... אולי כל הקטע של הסרט וזה ואינסטינקט בסיסי אומר- סרט של סקס- אינפקציה ?... ועוד משו- יש כזה שיר 'זה לא אותו דבר'... נכון?.. רק אני לא זוכר של מי.. =\
עד כמה זה מתוחכם?... אולי כל הקטע של הסרט וזה ואינסטינקט בסיסי אומר- סרט של סקס- אינפקציה ?... ועוד משו- יש כזה שיר 'זה לא אותו דבר'... נכון?.. רק אני לא זוכר של מי.. =\
C Chandler Rulz New member 2/6/05 #32 ../images/Emo128.gif שם השיר מופיע במפורש בטקסט.. ואכן "זה לא אותו דבר" של עברי לידר.. ענו על זה כבר..
../images/Emo128.gif שם השיר מופיע במפורש בטקסט.. ואכן "זה לא אותו דבר" של עברי לידר.. ענו על זה כבר..
C Chandler Rulz New member 2/6/05 #33 אז ככה, נשארו שלושה שירים וחצי רמזים: חצי שיר אחד קשור לתקופה מסויימת (רמז טריקי) שיר אחר מחבר דברים שונים השיר השלישי שייך ללהקה מאוד עמוקה.. שיר רביעי קשור לאיזו כוכבת (ושוב השקר הזה).. טוב, מקווה שהרמזים (חוץ מהאחרון..) לא קלים יותר מידי.. בהצלחה!!!
אז ככה, נשארו שלושה שירים וחצי רמזים: חצי שיר אחד קשור לתקופה מסויימת (רמז טריקי) שיר אחר מחבר דברים שונים השיר השלישי שייך ללהקה מאוד עמוקה.. שיר רביעי קשור לאיזו כוכבת (ושוב השקר הזה).. טוב, מקווה שהרמזים (חוץ מהאחרון..) לא קלים יותר מידי.. בהצלחה!!!
C Chandler Rulz New member 3/6/05 #36 ../images/Emo12.gif איפה? ../images/Emo128.gif סורי..אבל../images/Emo127.gif על המבצע
Y yuval moyal New member 3/6/05 #37 אחרי חיפוש בשירונט התברר לי..../images/Emo12.gif שיש לו שיר שנקרא "בת כמה שרון סטון" [אני עדיין בהלם :|]
אחרי חיפוש בשירונט התברר לי..../images/Emo12.gif שיש לו שיר שנקרא "בת כמה שרון סטון" [אני עדיין בהלם :|]