This Slide of Paradise

לגלבטרון הפרק האחרון בעונה 3

ההודעה שלי כוללת קצת
בקשר לפרק הראשון של העונה 4 שמתחילה מחר , וזה קשור קצת לסיום הפרק האחרון שבעונה 3 , וכנראה רק גלבטרון יכול לעזור לי בזה , בסיום הפרק האחרון בעונה ה3 מגי וקויין מגיעים לעולם שבו הטכנולוגיה מאוד מתקדמת כמו עולם "העתיד" , וכשמגי שאלה את קויין איך הוא יגיע עכשיו לעולם הבית שלו הוא אמר : "אני לא יודע" , וזה ממש מגוכח הרי אם הם גלשו לעולם שבו הטכנולוגיה מאוד מתקדמת אז סביר להניח שיש להם גם טכנולוגיה מתקדמת של גלישה בין מימדים שונים והם יכולים לעזור לקויין להגיע לעולם הבית שלו , דבר נוסף הפרק הראשון בתחילת העונה ה4 , כמעט ולא קשור לעולם לסיום הפרק האחרון בעונה 3 , במקום שאנחנו נראה את קויין ומגי בעולם שבו הטכנולוגיה מאוד מתקדמת(זה אמור להיות עולם מאוד מעניין) , אנחנו רואים אותם בפרק הראשון של העונה 4 בורחים עם אופנוע מחבורה של אנשים שרוכבים על אופנועים ואז נפתח המערבולת והם גולשים לעולם שבו וייד ורמי גלשו בסיום הפרק האחרון בעונה 3 , שאמור להיות עולם הבית של קויין

lordof the

New member
רק אצלי איכות התמונה גרועה ?

ממש אפשר לראות את הפיקסלים, ריבועים קטנים כאלה.. אההה, והפרק היה מאעפן.

lordof the

New member
חחחחחחחחחחח

איך צחקתי בסוף כשמגי קפצה על אחד היצורים האלה כמו אהבלה.

גלבטרון

New member
מענה ועל קצת על הפרק האחרון לעונה 3

ראשית, הפרק "גלישה לגן עדן", הפרק האחרון לעונה 3, לא היה מתוכנן להיות פרק עם סוף מותח. במקור הפרק היה אמור להסתיים בכך שריקמן נופל לתהום עם הטיימר שלו (שמתנפץ לרסיסים על הסלעים) והגולשים שלנו ממשיכים לגלוש לעולם הבא. בעיקבות הרייטניג הסביר שהיה לסידרה בעונה זו נתנה פוקס הוראה שסוף הפרק ישתנה כך שיהיה בו סוף מותח שישאיר את קוויין ומגי תקועים בעולם אחד ואת ווייד ורמי בעולם אחר. פוקס תכננה להפיק עונה רביעית לגולשים בזמן בת 13 פרקים אשר בה יככבו רק קוויין ומגי תחת הסיסמה "מסע בין יקומים דרך עיני האהבה". המטרה של פוקס הייתה ליצור מעין גלגל שידורים בין 3 תוכניות: "גולשים בזמן" , "המבקר" ותוכנית שלישית ששמה לא נאמר על מנת לנצל את הרייטינג הקיים של "גולשים בזמן" כדי למשוך קהל לתוכניות האחרות. לבסוף החליטה פוקס להמשיך רק בהפקת הסידרה "המבקר" (The Visitor) וביטלה את "גולשים בזמן". וערוץ SCI FI רכש את הזכויות לסידרה.
ספויילר קטנטן לתחילת עונה 4: כאשר קוויין ומגי מגיעים למה שהם מאמינים שהוא עולם הבית של קוויין, אותו עולם שאליו הם מאמינים הגיעו ווייד ורמי בסוף עונה 3, אנו מגלים כי הם כבר גלשו 3 חודשים (ובמהלך זמן זה הם ביקרו בכ-10 עולמות).. האיזכור הקטן הזה הוא מעין מחווה לאותה עונה רביעית שהייתה צריכה להיות אך בוטלה. שנית, כל מה שאנו יודעים על אותו עולם מתקדם שאליו ראינו את מגי וקוויין מגיעים הוא שהוא יותר מתקדם טכנולוגית. אנו לא יודעים כמה זמן היה להם בעולם הזה או האם בעולם ההוא הייתה קיימת טכנולוגיית גלישה - כל שנותר לנו לשער כי קוויין לא מתא טכנולוגיה כזו או שהוא כן מצא אך היא הייתה כה מתקדמת עד כי הוא לא יכול היה להשתמש בה.

CoolBoy 17

New member
רגע אחד

הכוונה לא היתה שהם גלשו לעתיד של עולם הבית שלהם במקום להווה?

גלבטרון

New member
לא

הרי מסע בין מימדים הוא לא מסע בזמן. קוויין בתור גאון וממציא הגלישה יודע את זה אבל כמובן שהכותבים של הפרק הזה לא ואף אחד לא שם לב לטעות הזו ולכן קוויין, שוב, אומר דברים אידיוטים שהוא לא אמור לומר.

rocket

New member
../images/Emo45.gif

איך אף אחד לא שם לב לזה זה ממש לא ברור לי ...

nick at noon

New member
הוא לא ממש אמר את זה

כלומר כן הוא אמר את המילים, אבל זה נאמר בטון לא רציני, כמו שאם הוא היה גולש לתוך חנות ממתקים הוא היה אומר "גלשנו לתוך מפעל השוקולד של ווילי וואנקה".

Fairywitch

New member
זה גם מה שאני חשבתי../images/Emo45.gif

הרי בשנים בהן נוצרה הסדרה חשבנו שכך בערך ייראה העולם של שנות ה-2000. אז חשבתי שהוא אמר את זה בקטע של "תראי מה זה, זה העתיד"...

גלבטרון

New member
לא

סברינה לויד (ווייד) עזבה את הסידרה עקב סיכסוך אישי (שזו למעשה אותה סיבה שכל שחקן שעזב את הסידרה). כאשר קארי וורהר (מגי) הגיעה לסידרה סברינה הייתה באותו זמן מאורסת לאחד מאנשי הצוות. וקארי, כך נאמר בשמועות, התייחסה בזילזול לאנשי הצוות ויום אחד, במהלך קריאה של תסריט, קארי העירה הערה לא נחמדה על היחסים של סברינה עם ארוסה וסברינה עזבה בדמעות ונעלה את עצמה בטריילר שלה למס' שעות - דבר שפגע בזמן ההפקה של אותו יום. כאשר ערוץ SCI FI רכש את הזכויות ל"גולשים בזמן" הם רצו שהדינמיקה של הגולשים תהיה כמו בעבר (3 גברים ואישה). למנהלי הערוץ לא היה ממש משנה מי תשאר - סברינה או קארי. המפיק הראשי של הסידרה היה דייויד פקינפה, שהיה ביחסים טובים עם קארי (הוא אף הביא אותה לסידרה) ולכן כאשר הוטלה עליו האחריות לבחור הוא טען כי סברינה עיקבה את ההפקה במהלך עונה 3 בנוסף, סברינה, מהיותה שחקנית יותר ותיקה בסידרה הייתה בעלת שכר גבוהה יותר משל קארי ולכן טען דייויד שעיזבתה תחסוך כסף ובסוף כאשר סברינה שמעה כי מנהלי SCI FI הטילו על דייויד את האחריות לבחור בינה לביו קארי היא ניגשה למשרדו ואמרה לו ישירות "או קארי או אני" ודייויד ענה לה ישר - קארי. כמובן שדייויד לא יכל להפסיק כאן והוא גזר על דמותה של סברינה, ווייד, גורל אכזרי של אונס חוזר בכלא הרביה של הקרומגס.

Burger4

New member
תודה, כאילו בכוונה הרסו את הסדרה

עם הרביעייה המקורית יכלו להריץ את הסדרה בצורה מעולה, ואז המנהלים החליטו להתערב בסדרה. איזה מטומטמים

CoolBoy 17

New member
אז מה השאלה שלך?

פרק ממש טוב של היום!! את וויד לא נראה יותר...

Burger4

New member
אתה גדול אתה :)

תמשיך לכתוב "פרק גדול" על כל פרק :) זה משעשע אותי, האמת שיש משהו בדבריך, אנשים מנתחים כל פרק בצורה מוגזמת מדי.. אף אחד לא מבטיח לנו יצירת מופת.. אלא סדרה מעניינת. אבל כן הסדרה די נחלשה לאחרונה אין מה לעשות

CoolBoy 17

New member
אל תדאג מצפים לך עוד הרבה כאלה...

לדעתכם היא נחלשה...היא סך הכל משתנה ולי אין שום בעיה עם רוב השינויים האלה אם הם לא היו היא היתה מתחילה למחזר את עצמה

pusher

New member
לא ראיתי ת'סוף של הפרק היום!!!../images/Emo10.gif

מה היה?נרדמתי כשריקמן החזיר את וויד לכלא

rocket

New member
This Slide of Paradise

מידע על הפרק: http://www.earthprime.com/episode-guide/This-Slide-of-Paradise-47.html

rocket

New member
דעתי על הפרק.

מצד אחד אני אוהבת את הפרק הזה ומצד שני אני ממש שונאת אותו. הרעיון שלו חביב אבל הביצוע יחד עם עשרות הטעויות והשטויות פשוט הורסים אותו לגמרי. קודם כל, כמו שכבר אמרתי בעבר - הדינאמיקה בין הגולשים מאז מותו של ארטורו פשוט לא עובדת יותר. עכשיו זה עוד סביר, עם קולין זה מתדרדר עוד יותר ועל העונה החמישית אני כבר לא מדברת אפילו. כל הקטע הזה של קווין ומגי מעצבן אותי בצורה שלא ניתן להסביר. מצד אחד מגי, שממש, אבל ממש לא מזמן אבדה בעל שהיא כנראה דיי אהבה (או שלא) ולא נראה כאילו היא סובלת מזה יותר מדי, ומצד שני קווין שפתאום גברת מגי בקט כל כך חשובה לו שהוא לא מוכן לאבד אותה בשום פנים ואופן .. נו באמת.
אין בינהם שום דבר במשותף והם כל כך לא מתאימים אבל מתעקשים משום מה לדחוף את הקטע הזה של קווין ומגי כאילו יחד משום מה. הלאה, ממתי הם מתפצלים כל כך בקלות 40 דקות לפני הגלישה ?! הם בחיים לא היו מסכימים למשהו כזה ועוד לפני גלישה כל כך גורלית!!!!! ואם כבר, איך ב 40 דקות רמי הספיק להגיע למעבדה, הרופא כלא אותו, ריקמן הגיע, רמי ברח ?! מגי מתנפלת על בני הכלאיים ובאמת חושבת שהיא יכולה לנצח אותם בעצמה בלי נשק. כן מגי, בטוח. וגם לקווין לא חסר. כל הקטע הזה שלו של "לחלץ את העלמה בסכנה" כבר באמת עובר כל גבול. "כנראה גלשנו לעתיד" . ציטוט מטומטם. מישהו קרא את התסריט לפני שצילמו את הפרק? איך זה שאף אחד לא קלט את הסטירה הענקית בין המשפט הזה לבין כל מה שהסדרה ניסתה להציג עד עכשיו ?! (שהגלישה היא בין מימדים והיא לא מסע בזמן, מה שהודגש במספיק פרקים). לריקמן ומגי היה רומן ?
וקווין לא נגעל מלנשק אותה אחר כך ?
עכשיו מה כן אהבתי ? כמו שאמרתי - הרעיון של הפרק היה די מעניין. ואהבתי את הסוף, כלומר את הרעיון של הסוף - לפצל את הגולשים וככה בעצם ליצור 2 עלילות נפרדות עד שהם היו נפגשים יום אחד (לפני שידעתי מה באמת קורה בעונה רביעית זה מה שחשבתי שיהיה - 2 עלילות נפרדות, אחת של קווין ומגי ואחת של רמי ווייד) .

למעלה