This Slide of Paradise

pusher

New member
../images/Emo6.gif,חח כן זה באמת היה מטומטם../images/Emo215.gif

nick at noon

New member
נכון, נכון, לא ממש נכון ועוד

אני מסכים עם כמעט כל מה שאמרת. הדינאמיקה היא הרבה פחות טובה בצוות החדש, אבל דווקא בפרק הזה הייתה לי קצת הרגשה שיש השתפרות. זה שרמי חזר כדי להביא את האלסנדרה הזה היה כל כך טיפשי, אבל זה שעם כל זה הוא בכלל לא הביא אותה אלא היא בחרה לא לבוא זה כבר ממש מעצבן. לגבי מה שקווין אומר בסוף לגבי הגעה לעתיד הסברתי כבר שזה נאמר בטון שאפשר להבין שהוא לא רציני. זה כמו שמישהו יכנס לבית המבולגן שלי ויגיד שהוא הגיע לג'ונגל. אבל הדבר שהכי עיצבן אותי בפרק זה ששוב במקום לחשוב קצת על רעיון מקורי הכותבים שולחים את הגולשים לא לעולם אחר אלא אל תוך ספר. ובמקרה הזה הספר האי של ד"ר מורו שכנראה לא במקרה נכתב על ידי ה.ג'. וולס שכתב גם את הספר מכונת הזמן שגם לפיו נעשה פרק. החיות נעשו לדעתי בצורה לא טובה ושוחקו בצורה ממש גרועה. כל סצנת הריסת המעבדה הייתה מביכה.

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי מה שקווין אמר../images/Emo45.gif

זה כמו שאני אכנס מחר, נניח, לאיזה פלנטריום, ואגיד "וואו, הגעתי לכוכבים"...

GrandPrix2OO7

New member
הפרק עצמו מסריח ולא הגיוני

אבל הגלישה בהתחלה הייתה אחת הטובות, אחרי שבפרקים האחרונות יכלנו רק לדמיין את המערבולת כי אף פעם לא הראו אותה. זהו, ממחר המערבולת נראית כמו איזה משהו לא ברור שילד בן 7 צייר בצבעי גועש בגן, ולדעתי זה אחד הדברים שפגמו בסדרה.

GrandPrix2OO7

New member
../images/Emo58.gifוהנה הצצה למערבולת של מחר

למי שלא מכיר (אם יש כאלה). פשוט חרא

Th3onE

New member
איייייוווו זוכר במעורפל..

המערבולת של העונה הראשונה ושלישית הכי יפה :)

Lord VoIdemort

New member
כזה חרא לא ראיתי הרבה זמן

ברק יכול לשרוף את השבבים של המד זמן, ומים לא עושים לו כלום? 10 דקות אחרי שהם יצאו מהמים הוא עדיין פועל, WTF |:. המד זמן שלהם לא יכול להיות יותר מ שוככל מהטלפון ז"ל שלי שנכנס לבריכה. ואם אני לא טועה, כשהם יצאו מהים, קווין הוריד את החולצה, חצי דקה אחרי זה, הופה, תנחשו לחמי יש חולצה יבשה עליו?

למעלה