Three Cheers For Sweet Week

NoAmItA ChAn

New member
רציתי לפתוח, ועטר עדה לזה,

אבל לא היה לי מתי היום! שיר השבוע של MCR? מאמא, איטס נוט א פאשן סטייטמנט וסליפ D: שיר השבוע בכללי? Believe - Aiden
Bliss - Aiden Darkness - Aiden Bed Of Roses - Bon Jovi Wanted Dead Or Alive - Bon Jovi Permanent - David Cook Avalanche - David Cook Plug In Baby - Muse Lithium - Nirvana
About A Girl - Nirvana Smells Like Teen Spirit - Nirvana ומלפני דקה: Shout - Tears For Fears Mad World - Tears For Fears Change - TFF Sowing The Seeds Of Love - TFF Everybody Wants To Rule The World - TFF אמן/אלבום השבוע? טירס פור פירס!!, דיוויד קוק, נירוונה @#%<@#?<%@#!, אוונג'ד קצת ו.. זהו D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר - סופסוף סיימתי את אקליפס @!?%<#@<?% וגם את "אשתו של הנוסע בזמן" D: התחלתי את "המוזיקה של המספרים הראשוניים" ואתחיל, אני מקווה, גם את "התפסן בשדה השיפון" D: סרט - "אבק כוכבים", זה חביב אבל פסדר >< תוכנית - אמריקן איידול! והאוס, שאני תכף אראה פרק (אני מקווה) ו.. זהו D: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פורים! תחפושות וכאלה :)
כנס שחזרתי ממנו מקודם XP
ראיתי חברים שלי! D: עטר ועוד כל מיני, בכנס וקצת לפני XP
ירד מלאאא גשם!
רוב השבוע אני עייפה, וגם עכשיו T_T
לכמה חברים שלי רע כרגע.
המבחן באזרחות מאחוריי!
הלכתי עם ביה"ס שלי לחלק מזון לאנשים בבית אבות, והיה דיי כיף D:
אחרי זה היה ערב מגמה, שגם לזה התנדבתי אגב (+סעיף אחד קודם), והיה גם ממש נחמד XP ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? נניח ממחר? ללכת לסרט עם חברות שלי, לראות כבר את "דה וול", כנס מודיעין של ערבית, אודישנים למחזה סיום שלנו ו.. זהו? O: תמונת השבוע? X במילה אחת- איך עבר חג הפורים? היה דיי חביב D:

NoAmItA ChAn

New member
רציתי לפתוח, ועטר עדה לזה,

אבל לא היה לי מתי היום! שיר השבוע של MCR? מאמא, איטס נוט א פאשן סטייטמנט וסליפ D: שיר השבוע בכללי? Believe - Aiden
Bliss - Aiden Darkness - Aiden Bed Of Roses - Bon Jovi Wanted Dead Or Alive - Bon Jovi Permanent - David Cook Avalanche - David Cook Plug In Baby - Muse Lithium - Nirvana
About A Girl - Nirvana Smells Like Teen Spirit - Nirvana ומלפני דקה: Shout - Tears For Fears Mad World - Tears For Fears Change - TFF Sowing The Seeds Of Love - TFF Everybody Wants To Rule The World - TFF אמן/אלבום השבוע? טירס פור פירס!!, דיוויד קוק, נירוונה @#%<@#?<%@#!, אוונג'ד קצת ו.. זהו D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר - סופסוף סיימתי את אקליפס @!?%<#@<?% וגם את "אשתו של הנוסע בזמן" D: התחלתי את "המוזיקה של המספרים הראשוניים" ואתחיל, אני מקווה, גם את "התפסן בשדה השיפון" D: סרט - "אבק כוכבים", זה חביב אבל פסדר >< תוכנית - אמריקן איידול! והאוס, שאני תכף אראה פרק (אני מקווה) ו.. זהו D: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פורים! תחפושות וכאלה :)
כנס שחזרתי ממנו מקודם XP
ראיתי חברים שלי! D: עטר ועוד כל מיני, בכנס וקצת לפני XP
ירד מלאאא גשם!
רוב השבוע אני עייפה, וגם עכשיו T_T
לכמה חברים שלי רע כרגע.
המבחן באזרחות מאחוריי!
הלכתי עם ביה"ס שלי לחלק מזון לאנשים בבית אבות, והיה דיי כיף D:
אחרי זה היה ערב מגמה, שגם לזה התנדבתי אגב (+סעיף אחד קודם), והיה גם ממש נחמד XP ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? נניח ממחר? ללכת לסרט עם חברות שלי, לראות כבר את "דה וול", כנס מודיעין של ערבית, אודישנים למחזה סיום שלנו ו.. זהו? O: תמונת השבוע? X במילה אחת- איך עבר חג הפורים? היה דיי חביב D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקולולולוש~

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? טוב, נתקצר את זה לשיר אחד מכל זמר/להקה. D< Sorry Sorry- Super Junior [ובכלל, כל השירים שלהם. פשוט עליו חרשתי המון] Ring Ding Dong- Shinee Gee- SNSD Bad Girl- B2ST Balloons- DBSK Ashita Tenki Ni Naare- Miyavi Vanilla- Gackt A.ra.shi- Arashi
אמן/אלבום השבוע? .... >>; סופר ג'וניור, שייני, SNSD, DBSK, ביסט, מיאבי, גאקט, אראשי... וקצת F.T.Island וביג באנג...
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
סרט: ביטלג'וס
ספר:
תוכנית: הלו בייבי של שייני, והלו בייבי של SNSD~ ואממ, סטארקינג? וקאם טו פליי, עם DBSK הפעם~
אה ודיינג'רס לאב של דבסק
ג'אהו
וידאו: אעהאעה הרבהT_T אין לי כוח לשים קישורים>: הקליפ של רינג דינג דונג.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פורים
קיבלתי את הסרט ביטלג'וס ליומולדתD: [אחרי ששבוע שעבר התלבטתי אם להחליף את צ'ארלי בביטלג'וס או בדוגמה ובסוף קניתי את דוגמהXD]
זה אמנם מהיום, אבל כנס אנימהD:
[גם זה מהיום] חברות שלי קנו לי בובה ענקייייייית של בובספוג
[גם מהיוםXD] קניתי 5 מנגות[!!!] אחרי שנה וחודשיים[!!!!!111] שלא קניתי~~~~
היוקי חולה בשפעת החזירים.
אני בטוחה שהוא יחלים בקרוב
אבל זה עדיין עצוב כי ביטלו לו את כל התוכניות לזמן הקרוב;; אונהיוק פייטינג!
ציטוטי השבוע? לא זוכרת~
תכנונים לשבוע הבא? ממ מחר יש לי מפגש פורום ה"פ~ וללמוד לתנ"ך כי בשלישי יש מבחן>>; ולחרוש על קוריאנים3>
תמונת השבוע? טוב, יש כמה~~ אני בטוחה שלא אכפת לכן שאני אציף קצת.
אז ככה: 1. אלן ריקמן המושלם כפרעליו סקסי שלי בפרימיירה של אליס בלונדון*_____* זו פשוט התמונה הכי מושלמת שלו
הוא יצא כלכך בריטי- עם מטרייה, בגשם, עם מעיל זמש
סקסי שלי3>
במילה אחת- איך עבר חג הפורים? הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהקוף והדג. ../images/Emo23.gif

AKA אונהיוק [שמאל, הקוף] ודונגהא [ימין, הדג] תודו, תודו שהם פשוט נראים כמו קוף ודג.
חמודים שלי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif3. מינהו מנשק את יוגון../images/Emo99.gif

מינהו[Minho, המבוגר] מהלהקה הקוריאנית SHINEE מנשק את יוגון[Yoogeun], הילד ששייני אימצו בתוכנית הלו בייבי. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif4. ואחרונה~

שיה ג'ונסו [השמאלי] מהלהקה הקוריאנית דונג באנג שין קי [DBSK] עם אחיו התאום, ג'ונהו [הימני]~~~ אני לא יודעת למה, אבל מאז שגיליתי שיש לו אח תאום אני אוהבת את ג'ונסו אפילו יותר~~~ XD אני פשוט אוהבת תאומים3: ובכלל ג'ונסו כזה אעאכאעהאעה
הוא הפייבוריט השני שלי בלהקה
[המקום הראשון שמור, כמובן, לג'אג'ונג.
]

PUMPKIN juice

New member
תפוז ../images/Emo69.gif

קיצר, איזה חמודים!
וכמובן שג'אג'ונג יהיה ראשון, הוא כזה מדהים

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנכון?../images/Emo99.gif

חחח אשכרה בפעם הראשונה שראיתי את התמונה הזאת לרגע לא הייתי בטוחה מי זה מי. O: LOL סקסי~ 3> וכע ברור שג'אג'ונג הראשון
ס'מותק.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנכון?../images/Emo99.gif

חחח אשכרה בפעם הראשונה שראיתי את התמונה הזאת לרגע לא הייתי בטוחה מי זה מי. O: LOL סקסי~ 3> וכע ברור שג'אג'ונג הראשון
ס'מותק.

Wrath Within

New member
take me on the floor! da da da da../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? אין. דה.
שיר השבוע בכללי? The Veronicas - Take Me on the Floor Theory of a Dead Man - Bad Girlfriend Heartbreaker - Pink Ke$ha - Kiss N Tell
אמן/אלבום השבוע? Ke$ha הזאת. השירים המעצבנים שלה פשוט ממכרים.
אוואטר - אשכרה ראיתי אותו בקולנוע. יומני הערפד, אני נהפכת לאובססיבית וזה לא משהו שאני גאה בו ><" (קארין את מורשת לתת לי עוד כאפה וירטואלית)
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
התמכרתי ליומני הערפד
התמכרתי ליומני הערפד
העיפו את ארז מבית האח הגדול. איך הם מעיזים? האדם שהכי הגיע לו לזכות.
אני הולכת נגד את ההיגיון של עצמי. נפלא.
ציטוטי השבוע?
"Nice Guys Finish Last"
תכנונים לשבוע הבא?
הממ. לראות עוד 50 פרקים של יומני הערפד?
תמונת השבוע?
אובססיבית. אוף.
במילה אחת- איך עבר חג הפורים?
לא מורגש. (כי כשאומרים אחת אני חייבת שתיים.)

אחח.. מושלם אחד. ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

ומה רע? יאללה! אני עוד תקועה בפרק 12. שנים לוקח לי.

Wrath Within

New member
חח כה. אוף. -בועטת בדיימון- ../images/Emo11.gif

אגב, את יודעת אם מי הוא אמור להיות בסוף? כאילו... ה"התאמה" שלו בסדרה\ספרים?

לא, אין לי מושג. ../images/Emo223.gif

למיכל יש את הספרים, את יכולה לשאול אותה. ואני לא מעוניינת לדעת! בלי ספוילרים. ושוב, אני עוד בפרק 12.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מה הבעיה בזה? ../images/Emo6.gif

זו אחלה סדרה, אבל עכשיו משעמם לי כי 4 הסדרות שאני רואה בפגרה

Wrath Within

New member
זה רע!../images/Emo11.gif

שמתווספות לי עוד ועוד אובססיות! כבר יש את האוס, אחת שיודעת, ועכשיו גם יומני הערפד!

Because Of May

New member
מתחמקתמללמודלמבחןבכלכלה../images/Emo3.gif. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של MCR? האמת ששמעתי את כל פרייד שלהם
.
שיר השבוע בכללי? Audio Slave- Be Yourself Terry Poison – A song for the snails Placebo- Bright Lights
אמן/אלבום השבוע? טרי פויזן, פלסיבו...
אוואטר, איזה סרט מעולה
.
פרוייקט מסלול 6, החיים זה לא הכל, הכל דבש.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
פורים D:, שכלל יציאות חביבות D:.
ימי הולדת יום אחרי יום לחברה הכי טובה שלי עדי, ולחבר הכי טוב בעולם- חן
.
לחץ בלימודים :S.
מפגש עם האקס אתמול, פחח איך יכלתי להיות איתו בכלל. איך.
תקופה קצת יבשה. נוטוב.
ציטוטי השבוע? *זוהר רוצה לפתוח חלון* זוהר: "אני פותחת חם לי" XDDDDDDDDDD.
תכנונים לשבוע הבא? עבודה באזרחות ובכלכלה, מתמטיקה, ימי הולדת להמון אנשים וכו' וכו'.
תמונת השבוע? יש אנשים שמצטלמים בתוך בריכה מתנפחת עם מצופים וסניפירים לספר מחזור :).
.
במילה אחת- איך עבר חג הפורים? מצויייייייייייייייייייייייין

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חחחחחח אהבתי תתמונה XD

בהצלחה בהכל
בדר"כ תמיד יוצא שאחרי שנפרדים חושבים כזה "איך יכלתי להיות איתו?"
חבל שיש כאלה שלא מתבגרים ~.~

למעלה