To The Weekend

NoAmItA ChAn

New member
To The Weekend

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? יאללה, תתעוררו \: שיהיה שבוע קסום לכולם

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטרלהלהלה~

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Victory Korea- Super Junior ושיר הנושא של סדרה שהתחלתי לראות, You're Beautiful. אין לי מושג איך קוראים לשיר כי הוא כתוב אצלי בקוריאנית, אבל הוא יפה~ 3> [ולפני שתגידו לי משהו- זה שעל הקלידים, זאת כן בת. XD] אמן/אלבום השבוע? Super Junior C. N. Blue F. T. Island U-Kiss SNSD DBSK f(x) B2ST Miyavi Gackt סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
לא שזכור לי ספר- הארי פוטר והנסיך חצוי הדם תוכנית- GLEE, אומייגאד פרק אחרון לעונה
היה מדהים, אבל קצת יחסר לי עכשיו עד... מתי, ספטמבר? ): דוקטור הו~ נראהלי גם את החדש וגם את הישן אבל לא זוכרת אם ראיתי פרקים של הישן השבוע. ו- You're Beautiful, הסדרה שהזכרתי קודם- סדרה קוריאנית ממש מתוקה שהתמכרתי אליה, היא באמת מותק, ואולי כשאסיים אותה אני אעשה המלצה
וידיאו- לטרוח? ... טובנו.
הופעה של f(x), של NU ABO~ הן כאלה מתוקות, גאד, וכולן נראות פשוט מדהים פה
לסולי יש קשת עם אוזני חתול;_;
http://www.youtube.com/watch?v=ucnFwCPdevs&playnext_from=TL&videos=DefVApwKuVA
הופעה של סופר ג'וניור, של BONAMANA~ קיו עדיין לא נמצא בגלל הניתוח שלו, והבגדים שלהם טיפונת פייל אבל ממש טיפה, הרבה פחות גרוע מבד"כ~~ 3> http://www.youtube.com/watch?v=LdOOtHpwAZc&playnext_from=TL&videos=1DWsFOnRkWE
היצ'ול סתם אידיוט. מהרדיו שלו~ http://www.youtube.com/watch?v=esP_uccUIus&playnext_from=TL&videos=R7IhKfiAIFM
היצ'ול מתלהב כשקוריאה הבקיעו גול ראשון D: גם זה מהרדיו שלוXD http://www.youtube.com/watch?v=WMyuTK4-dV0&playnext_from=TL&videos=7qxqHYj81QQ
היצ'ול משחק כדורגל, ברוח המשחק. אבל... הוא לא משהו. XD http://www.youtube.com/watch?v=JWl7KYnHjWw&playnext_from=TL&videos=mOKEq16mHsY טוב חוץ מזה זה הכל הופעות או דברים שלא תבינו ואין לי כוח להסביר~ דבר טוב/רע שקרה השבוע?
דרום קוריאה ניצחו את יוון במשחק במונדיאל DDDDD:
ההורים טסו... כאילו, אבא טס עוד בתחילת שבוע שעבר, וביום חמישי אמא שלי הצטרפה אליו. מצד אחד זה כיף כי, נו, להיות לבד כמה ימים^^ מצד שני, זה לא כיף, כי אמא שלי טסה ביום של הבגרות בספרות, והם חוזרים מחר, בבגרות באזרחות. משמע- לא היה לי זמן לעשות משו עם חברים אומשו. ואח שלי, מצד שני, כן עשה, והם חירפו לי את השכל במשך יומיים>>;
מצעד הגאווה ציטוטי השבוע? אה... אולי משהו מYB? לא זוכרת ציטוטים אבל~ אה, בטוח משהו מהארי פוטר. בעצם יש לי שניים-
"אבל למען השם- אתם קוסמים! אתם יודעים לעשות קסמים! אתם בטח יכולים לטפל ב- בעצם- בכל דבר!" "הבעיה היא, אדוני ראש הממשלה, שגם הצד השני יודע לעשות קסמים."
"כן." "כן, אדוני." "אין צורך לקרוא לי אדוני, פרופסור." "עונש, שבת בערב, אצלי במשרד. אני לא מוכן לסבול חוצפה מאף אחד, פוטר... אפילו לא מהנבחר."
סנארייייייייייי
תכנונים לשבוע הבא? אה, בגרות באזרחות, בגרות בע"פ על העבודה בסוציולוגיה [שזה באמת שטויות^^], חברה באה לישון אצלי~ :) ואולי לראות עוד משחקים של המונדיאל, זה דווקא די... חביב שכזה
תמונת השבוע? שוב, יש המון. ): 1. סופר ג'וניור מעודדים את קוריאה D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif2. מיאבי מגיל 16~../images/Emo23.gif

שכחתי שהייתה לי את התמונה הזאת בכלל
פשוט, במחשב הנייח שמתי בשומרמסך תמונות של מיאבי, ובגלל שאני לא עובדת איתו כל הזמן אלא בעיקר שומעת מוזיקה ורואה דברים [למרות שעכשיו האינטרנט בו חזר אז יותר טוב~] אז הרבה פעמים הוא מגיע לשומרמסך~ אז ראיתי את התמונה הזאת ופשוט התאהבתי בה מחדש
זו תמונה שהוא העלה לפני... וואו, מליון שנה בערך, למייספייס שלוO: כשעוד עקבתי אחרי המייספייס חחח הוא כתב שזו תמונה שלו מגיל 16 וזה, והוא פשוט כזה קסום

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif3. לי הונגקי~

הסולן של הלהקה F.T. Island~ אני לא כזה שומעת אותם, אבל הוא משחק בסדרה שאמרתי קודם- יו'ר ביוטיפול, והוא הדבר הכי פשושון שקיים בעולם3> [היו לי שירים של FTI משהו כמו שנה+ על המחשב אבל שמעתי רק בערך שניים-שלושה שירים, אבל מאז שהתחלתי לראות את הסדרה הזאת התחלתי גם לשמוע אותם כי הוא כזה פוצי
] וכזה... יש לו הבעות פנים כלכך מתוקות, אלוהים3> אז הייתי חייבת לעשות פרינטסקרין.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif4. ואחרונה~ אני חושבתXD

היצ'ול
האמת לא תכננתי להעלות אותה, אבל כזה, הייתי צריכה לעבור על חצי מהתיקיית תמונות של סוג'ו בשביל למצוא את התמונה שלהם עם דגל קוריאה כי לא שמרתי אותה בשם, ומצאתי את התמונה הזאת והוא פשוט יפה מדיי בשביל שאני לא אחלוק אותה

PUMPKIN juice

New member
וואו, הציטוטים מה"פ מושלמים ../images/Emo99.gif

תמיד אחרי שאני קוראת את הספר השישי אני מצטטת את הציטוט הראשון בכלל מקום, חולה על הקטע הזה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלגמרי~~

אוף בכלל, ה"פ זה אחד הספרים הכי מתוקים שיצא לי לקרוא;_; באמת, כל פעם שאני קוראת אותו זה כמו... לחזור הביתה. אני כבר מזמן הבנתי את זה, אבל הפעם ממש חזק... לפעמים, כשאני ממש ממש ממש עצובה או סתם אין לי כוח לחיים שלי, אני מתחילה לקרוא את הארי פוטר וכזה... כל זמן שאני *שם*, בתוך הספר, שום דבר לא משנה כי אני נמצאת בהוגוורטס, אני שם ולא בבית שלי על המיטה בחדר שלי קוראת... אני נמצאת איתם. ;_;

PUMPKIN juice

New member
יואו לגמרי!!! ../images/Emo99.gif

עם כמה שאני קוראת הרבה ספרים מסביב, אני מרגישה הכי טוב שיש שאני קוראת את ה"פ. אין לי אף אחד מהחברים שלי שבאמת מבין את זה, כי כולם מתפלאים שאני קוראת את זה כ"כ הרבה פעמים. כל פעם אני אוהבת את זה יותר! אח, הארי פוטר זה לגמרי הבית והוא פשוט גורם לי להיות מאושרת לא משנה מה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלגמרי לגמרי לגמרי לגמרי../images/Emo47.gif

יש אנשים שלא מבינים את זה... נניח אמא שלי, שלא אוהבת פנטזיה ולא קראה את זה, היא לעולם לא תבין מה זה עושה לי כשאני קוראת את הספרים האלה... אני פשוט אוהבת אותם יותר מדי;_;

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי עם שתיכן

כי.. בעיקרון אני גדלתי על ה"פ. אלה היו ספרים שחרשתי כשהייתי קטנה, וגדלתי איתם. השפה, העלילה, הדמויות - הכל פשוט מקסים, וזה ממש תחושה סוחפת ותחושה של בית :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבדיוק...

אני חושבת שזה בעיקר אנשים בדור שלנו, פלוס מינוס. כי אנחנו אלה שבאמת גדלנו עם הארי, שהיינו מחכות לספרים שיצאו... אני לא בטוחה שעוד 10 שנים אנשים ירגישו אותו דבר כלפי הספר הזה. אבל אולי דווקא כן, מי יודע, הספר הזה מקסים בכל מקרה

Because Of May

New member
מסכימה עם כל מילה שלכן. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif. ../images/Emo109.gif

אני זוכרת שלפני כמה שנים אמא של חבר מהיסודי שלי אמרה לי "ראיתי אותך יושבת בכיתה בהפסקה עם הארי פוטר, כיתה ב', קוראת ספר כ"כ גדול לילדה בגילך עם האותיות הקטנות האלה ובלי הניקוד...". סדרת ספרים שגדלתי איתה. כל שלב בהתבגרות של הארי, במוקדם או במאוחר, עבר עליי (בלי וולדמורט, כן?
). כל ציפייה לצאת הספר הבא... כל ציפייה לתרגום הספר הבא, וחוסר היכולת לחכות לתרגום בספר האחרון... הספר הראשון ה"רציני" שקראתי באנגלית, ולקח לי לא יותר משבוע... הדמויות, העלילה, הסיפור, המקומות... ג'יי קיי נחשבת לגאון מבחינתי, כי ליצור עולם כזה זו באמת גאונות. לא סתם אני קוראת את הספרים האלה פעם אחר פעם, ולא משתעממת לדקה. אני מאוהבת בהם, בהחלט סדרת הספרים האהובה עליי. באמת שזה משהו שאזכור לנצח
.

PUMPKIN juice

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעם שלושתכן!

וואו, אני אפילו לא מסוגלת לתאר במילים כמה שאני אוהבת את הספרים האלה ומה הם בשבילי. אין דברים כאלה יותר

Because Of May

New member
דחו לי את הגיוס לינואר, אני לא מאמינה!!../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? Coldplay – Green Eyes
Laydy GaGa- Alejandro, Space Cowboy בכללי זה היה יותר לשמוע אומנים, אין שירים ספציפים שמוגדרים...
אמן/אלבום השבוע? אפרת גוש, אסף אבידן, ליידי גאגא, פלסיבו...
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? או, היו הרבה סרטים: #"היומן", פעם חמישית. מדהים, מדהים, אין לי מילים לתאר בכלל
. #"איירון מן 1"- לא אהבתי בעליל. #"תפילות לבובי"- סרט על נער מתבגר למשפחה קתולית אדוקה, שמגלה שהוא גיי. האמא מתנגדת בכל תוקף, ומנסה לעזור לו "להיטהר" מהמחלה. מרגש מאוד... וסדרה? "חברים", כ"כ.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
דחו לי את התאריך גיוס לינואר, סעמקקקקק
לא התעוררתי למצעד
.
הוא פחדן
.
ציון הגשה סביר ביותר באזרחות. מאוד מרוצה ממנו, למרות שהוא הכי נמוך אצלי בציוני מגן...
.
אני לא יודעת איזו שמלה לקנות לנשף :S.
היום דם אמיתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!#@!$#^!^&!$
ציטוטי השבוע? "מי זה אורן גוטן?"
עדי (לתלמידי רפואה): "מה, לא למדתם במגמה מה זה קוויף?" יוני (לא תלמיד רפואה): "בטח ירד במיקוד"
עדי: "בלונדון מיני סטור." זוהר: "כן, בוא ניסע ללונדון". חחח טיפשה.
תכנונים לשבוע הבא? נשף (
), וזה אומר שמלה, מספרה וכו'. והייתי רוצה ללכת לשבוע הספר למרות שלא נראה לי ממש.
תמונת השבוע?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלמה זה רע שדחו לך?../images/Emo12.gif

אני הייתי מתה להתחלף איתך בשנייה, לא רוצה להתגייס באוגוסט

Because Of May

New member
כי היה לי תאריך כ"כ מושלם../images/Emo10.gif. ../images/Emo109.gif

אוקטובר... גם טוב מבחינת מזג אוויר, גם נותן מספיק חופש, גם שתי חברות שלי היו אמורות להתגייס איתי באותו תאריך ככה שהסיכוי לטירונות ביחד איתן היה טיפה יותר גבוה... לא יודעת, ינואר זה ממש רחוק, אין לי מושג מה אני אעשה עד אז... וגם כל החברים שלי מתגייסים לפני :S.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא יודעת, אני אוהבת ינואר.

חודש לפני היומולדת שלי
ו... לאדעת, אם היו דוחים לי את הגיוס לינואר אני יודעת בדיוק מה הייתי עושה עד אז- לוקחת את קורס ההמשך ליפנית שמתחיל באוגוסט [הקורס שאני בו עכשיו זה קורס למתחילים שנגמר בסוף יולי]... אבל, הו וואל. את יודעת כבר לאן את הולכת?

Because Of May

New member
אין לי שמץ ../images/Emo4.gif. ../images/Emo109.gif

וכן, יש לזה יתרונות, אבל עדיין... לא נורא, יהיה טוב
.

STEMINEM

New member
לא טוב

תקשרי תגידי שיחזירו לך לנוב' או דצמבר או מה שהיה לפני זה עדיף !

Because Of May

New member
אני יודעת, דאממ! ../images/Emo109.gif

כנראה בגלל שיש לי תפקיד... פשוט לא אמרו לי איזה תפקיד בדיוק :S. נראה מה יהיה, אני מקווה שיחזירו לי לאוקטובר בערך... היה תאריך מושלם
.

למעלה