To The Weekend

STEMINEM

New member
אני מקווה שאת מנצלת את הזמן הכי טוב שאפשר

תעבדי תצאי תהני ותחיי

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מי שנכנס אדר אימא שלך זונה D:

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Evanescence - Tourniquet Kings Of Leon - Sex on Fire Trivium - The Deceived Destiny's Child - Bootylicious Destiny's Child - Nasty Girl Shaggy - Angel Shaggy - Bonafide Girl Shaggy - It Wasn't Me Westlife - When you're looking like that Westlife - World of our own Eminem - The Real Slim Shady Gala - Freed from Desire Gery Halliwell - Mi chico latino Leanne Rimes - Can't fight the moonlight Melanie C - Never Be The Same Again Musikk - Summer Lovin' Safri Duo - All The People In The World Kudai - Dejame Gritar Kudai - Escapar Kudai - Sin Despertar ועוד איזה 2-3 של מרסדס בנד :) אמן/אלבום השבוע? שמעתי כמה אלבומים.. Evanescence - Fallen Paramore - Brand New Eyes Steel Panther - Feel The Steel System Of A Down - Hypnotize, Toxicity סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- איך פגשתי את אימא. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מצעד הגאווה! D:
פגשתי את עדי וקארין.
סוףסוף קניתי פוסטר של אוונג'ד@!$!@#
חזרתי ללמוד לתיאוריה.
המתכונת בהיסטוריה עברה סבבה. מקווה לציון טוב. ^^
500 ש"ח ליומולדת.
הייתי בים.
אני לא משתזפת הרבה.
הבגרות באקולוגיה לא זרמה לי. ציטוטי השבוע? אני למישהו: "אתה יודע לאן מצעד ממשיך אחרי גן מאיר?" עדי: "אנחנו לא ביחד!!" מישהו שעדי דחפה אלינו היה אחד המוזרים XD הוא: "אני הולך לשירותים" עדי: "אני באה איתך! סתם.." הוא: "את תרצחי אותי בשירותים, אני יודע, את מנתניה!" עדי: "דווקא חשבתי על משהו אחר.." הוא: "אה נו, בואי" ~שם עליה את היד~ עדי: "תוריד ת'יד!" איך נטשנו אותו ב UFO
תכנונים לשבוע הבא? תגוברים במתמטיקה, בגרות בכישלון (לשון), לחפש עבודה וללמוד לתיאוריה :) תמונת השבוע? הפוסטר

Because Of May

New member
יה מרסדס מאדרפאקר../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif. ../images/Emo109.gif

יש להם הופעה השבוע *___*. בכלאופן, תתחדשי על הפוסטר, וכיפכיפכיף לך שהיית במצעד D:. באמת פוסטר יפה 3>.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תודה נשבובה ../images/Emo23.gif

רואה? אימצתי! D: דרך אגב, מסתבר שביום שישי הם גם מופיעים אצלנו בביצפר כפיצוי על זה שלא נסענו לסופרלנד, אז ישר חשבתי עלייך

Because Of May

New member
אעאעאעאע דייייי ../images/Emo7.gif. ../images/Emo109.gif

אזמה, אבל הם מופיעים בבארבי ביום שישי (כאילו מחר חח) ויש מצב שאני אלך אז הוריי לי ^^. ספרי לי איך הייתה ההופעה D:. וכן, נשבובה זה מדבק
. הוא מדבק
.

PUMPKIN juice

New member
Its a kind of magic.. ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR? לא חושבת שיש, אהאה- The End זימרתי את זה כמה ימים
שיר השבוע בכללי? Gotten-Slash fet. Adam Levine
Dona-Hair Soundtrack A Kind Of Magic-Queen
שלח לי מלאך-ארקדי דוכין
אמן/אלבום השבוע? ממ, אין מישהו ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-ריקוד מושחת, שיואו אני מתה על הסרט הזה! ספר-"הכל בגלל תום" ספר חמוד. :) תכנית-כל התכניות של סופ"ש גאווה בערוץ 8
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הבלוקונים מצילים לי את החיים!
יש לי אחלה חברים.
בקושי למדתי :)
סיכסוכון קטן עם ההורים.
ריב גדול עם חברה טובה מאוד. גוד, איך שהיא עיצבנה אותי.
ציטוטי השבוע? לא זוכרת כ"כ..
תכנונים לשבוע הבא? לבלות הרבה בבריכה, ללמוד להיסטוריה, להבריז הרבה מהבצפר, לישוןןןן!
תמונת השבוע? חתייייךךך!

Hadar way

New member
כנסו כנסו יש פה אוכל

שיר השבוע של MCR?
פיימוס
שיר השבוע בכללי?
כל מיני, אה......... יוני בלוך וכאלה, אבל נו טוב- Marilyn manson & Korn- Cry for you מהסאונדטראק של "מלכת הארורים", רציתי לראות את זה, סרט טוב?
אמן/אלבום השבוע?
נו וואן
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
סבנטיז שואו עונה 2, וטורצ'ווד עונה 2
ראתי את העונה ב4 ימים כי לא רציתי שהיא תסתיים מהר מדי ובכל זאת...
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
השבוע עבר מבר אבל אני לא זוכרת כלום
ציטוטי השבוע?
אני:"אני נגד אלימות, רק שזה בצחוק כזה זה בסדר.." בת(חברתיLOL):"נו תרביצי לו זה יהיה מצחיק" באמת מגיע לילד הזה מכות
תכנונים לשבוע הבא?
להשתעמם עד מוות בבצפר...... אה וכמובן שללמוד היסטוריה כי המורה ממשיכה ללמד! איזה כיף!
תמונת השבוע?
התחלתי את זה מזמן אבל אף פעם לא סיימתי, ניסיתי לשלב את חמשת האמסיארים לאיש אחד ויצאו רק שלושה. התוכלו לזהותם?
אה ואוכלים-

Hadar way

New member
לגמרי LOL

זה מה שקורה שיודעים להשתמש בפוטושופ ברמה של "רגע, מה זה עושה?!"

מסכמת באיחור... ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? ~קצת שנות ה80~ Bryan Adams - Summer of 69 !!!!!!! The Ataris - The Boys Of Summer Billy Ocean - Carribbean Queen Phil Collins - Easy Lover Nik Kershaw - The Riddle Jon Secada - Just another day ~קצת פופ ישן מ-2000 + ~ The Corrs - Would You Be Happier Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dance Floor Ronan Keating - When You Say Nothing At All Jay Sean - Down KE$HA - Tik Tok [אל תשאלו מה עובר עלייXD] ~ורוק מהיום~ Mayday Parade - Anywhere but here Escape the Fate – Reverse this curse Fall Out Boy - Don't You Know Who I Think I Am וזהו. <:
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- איך פגשתי את אמא, הפיג'מות.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הליכות עם אלונה.
מצעד הגאווה
היה כיף בטירוף.
פגשתי את קארין וקאריני.
קניתי חולצה של דה יוזד- סופסוף!~@#$ וגם דיסק שלהם.
חתונה של דודים. התחיל נחמד, הסתיים די רע..
'יום כיף' בשפיים. היה -ממש- לא כיף.
חם.
אמא טסה לחו''ל, אמנם ל3-4 ימים, אבל עדיין היא חסרה.
ציטוטי השבוע? ~באירוע חתונה של בת דודה שלי, די דתיים~ מקרא: אוהד, חגי = אחים שלי. * אני: "תשמור לי על התיק" אוהד: "מי ייקח לך, זה אירוע של צדיקים!" * אוהד: "איזה זמר גרוע, אללה איסטר.. הרג אותנו. אם מרגול הייתה כאן היא לא הייתה מעבירה אותו! ~מחקה את מרגול~ 'וואה וואה, מה מחכה לך שבוע הבא' ~מחקה את צדי~ 'זה לא נגע בי, אין לו את זה!' ~מחקה את דנה~ 'יש לך שואו, יש לך פאוור!' חחחח טוב שמעו, זה היה פשוט מצחיק!! * אוהד: 'איזה חצילים בדיכאון' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתהXD * אוהד: "מלצר, בוא בוא רגע. שומע גבר? המלצר שלנו, השמנמן הזה, נעלם לנו. אתה יכול לארגן לנו כמה סטייקים חדשים, אבל רכים יותר? אלה קשים, זה לא אכיל!' ~המלצר מסתובב ללכת להביא לנו ואז הוא מסתכל באייפון של דוד שלי, שמראה משהו לאחי~ דוד שלי: 'מה אתה מסתלבט באמצע שמירה?!' חחחחחחחחחחח ואז המלצר הביא לאחי סטייקים חדשים אוהד: "גבר!! זה רך מדי!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני: "אין לי קשר אליהם!!" * אוהד: "בואנה, אני לא מאמין שאני על הכינרת!!" חגי: "מי ישמע איזה כינרת.. בקושי יש פה מים" אוהד: "אל תדאג, יש לי פה בקבוק ליטר שלם, נמלא אחר כך" חחחחחחחחחח דפוקיםXD * ~בגן~ ~אבא של יהונתן ונתנאל [תאומים] בא לקחת אותם מהגן~ גננת: "אתה יודע שהיום יהונתן ישב בכיסא חשיבה? הוא התנהג מאוד לא יפה!" אבא: "מצידי תשימי אותו בכיסא חשמלי" * ~הילדים אוכלים שלוקים בחצר~ שלו: "זה לא עובד!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עליו ומתה ממנו. * דורה: "אתם רואים מה לא בסדר עם הקורקינט של איסה?" בוטס: "כן, חסר לו גלגל!" דורה: "יכול להיות שבתיק הגב שלי יש גלגל.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה זאתי, בחייXD
תכנונים לשבוע הבא? אין לי מושג. מקווה לנסוע לת''א עם אמא לקחת את הכרטיס של 30.
ו- בפעם האלף- מקווה לעשות ספינינג!!
תמונת השבוע? כאלה חמודים, פשוט מעלה לי חיוך. באמת.
שבוע נפלא שיהיה. :)

../images/Emo216.gifבויאקה!!!..חח..עוד 39 יום.../images/Emo47.gifכנסוכנסו.

שיר השבוע של MCR? ...אבל אני באמת מחכה וחושבת משום מה שהאלבום החדש יהיה מפוצץ:) שיר השבוע בכללי? כ-ל השירים של קאיזן ובנוסף: Alter Bridge – Wayward One Alter Bridge – The Damage Done We Are the Fallen – Sleep Well, My Angel Glee Cast – Loser אמן/אלבום השבוע? אמן: קאיזן, לייפהאוס, הפיל הכחול, ברייקינג בנג'מין, וי אר דה פולן, אלטר בריג', אלבומים:חלון למציאות - קאיזן, We Are the Fallen – Tear The World Down, Alter Bridge – Blackbird, Breaking Benjamin – Phobia, Lifehouse – No Name Face. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סדרות רנדומליות ביס, וידיואים: קאיזן - עד שתתרצי הקליפ הרשמי http://www.youtube.com/watch?v=yhQGD8DRjvY Breaking Benjamin - Give Me A Sign-קליפ ח-ד-ש!! http://www.youtube.com/watch?v=97S66xee0U8&playnext_from=TL&videos=6abWjHLWZdI Breaking Benjamin - Dear Agony Video http://www.youtube.com/watch?v=IbPuTwo1bxs&playnext_from=TL&videos=ycFIZkt2R28 GLEE Fanvid | Kurt + Finn | Single Ladies http://www.youtube.com/watch?v=fB4ynkkth0s&playnext_from=TL&videos=vPaThrVun3Q Apocalyptica featuring Adam Gontier of Three Days Grace - I Don't Care http://www.youtube.com/watch?v=VHILdLRVOjM&playnext_from=TL&videos=fs8Tc2D3TA8 On My Own - The Used [PureVolume] http://www.youtube.com/watch?v=HxuuBIgnmLA&playnext_from=TL&videos=vNihkj4hWBg דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא חושבת על זה..חח ציטוטי השבוע? כנ"ל. תכנונים לשבוע הבא? כמו שנאמר בפייס..שיעבור בלי עצבים
תמונת השבוע? אבי ורז מקאיזן
..חייבת הופעה שלהם..;;

NoAmItA ChAn

New member
רק עכשיו קלטתי ששכחתי את המדגישומטיק XD;

שיר השבוע של MCR? הממ... לא זוכרת.. דד אולי? שיר השבוע בכללי? לא יודעת למה, אבל אני בקושי שומעת שירים במחשב לאחרונה, רק באייפוד.. אתמול שמעתי קצת.. A Call To Arms - 30 Seconds to Mars Feeling Good - Adam Lambert (וואי, רק עכשיו קלטתי שחלמתי על אדם!!!! חלמתי שהוא קואצ'ר באחד הפרקים של "כוכב נולד" XDDDDDDDDDDDD) Lead Sails (And A Paper Anchor) - Atreyu אמן/אלבום השבוע? הממ.. פלסיבו, פראמור ו-30סטמ :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "איירון מן 2" - היה פחות טוב מהראשון לדעתי. הראשון היה פשוט מעולה
ספר - התחלתי "פרסי ג'קסון 1", ועכשיו אני בחצי הספר :) כשאני אסיים אותו אולי אני אקנה גם את היתר, כי יש מבצעים וכאלה לכבוד שבוע הספר.. תוכנית - "על טבעי" דהההה! אני כבר בפרק 6 של עונה 5 :) דבר טוב/רע שקרה השבוע?
המתכונות בביולוגיה עברו. אני מרגישה שהלך לי רע, אבל כשאמרתי את זה למורה שלי היא אמרה שבאחד מהשאלונים קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה XDDD טוב, ביום חמישי אני אגלה כמה באמת קיבלתי..
הופעה של ארמדילוס! היה ממש מצחיק XD
סופית החלפתי סט מיתרים :) [נשאר לי רק את מיתר 1 להחליף, ועשיתי את זה השבוע]
בגרות בספרות מאחוריי.. למרות שהתחלתי ממש להילחץ בזמן, אז השאלה האחרונה יצאה ממש ממש מבולגנת \:
הלכתי עם אבא שלי למצעד הגאווה, ופגשנו שם גם את דודה שלי. לא יודעת, היה נחמד כזה.. היו אנשים מעניינים, אבל המוזיקה לא הייתה משהו \:
אחרי זה אבא שלי ואני הלכנו לקנות גלידה, ואז המשכנו לאורך הטיילת וקנינו באבולעפיה XD (אני קניתי פיצה קטנה שכל הגבינה נזלה ממנה ;;) ואז הלכנו לשחק ביליארד, ולמרות שלא שיחקתי הרבה זמן - ניצחתי אותו פעמיים! D:
אתמול פתחתי את הקופסה שסגרתי לפני שש שנים והכנסתי בפנים דברים וכתבתי "לפתוח בשנה 2010". מה מצאתי שם? הרבה דברים שפעם היו חשובים לי. דברים מהצופים למשל. מצאתי שם גם ברכה של מישהי שכבר ממש לא חברה שלי ולא הייתה חברה כל כך טובה שלי אף פעם (אז אני לא מבינה למה שמרתי דווקא את זה), אבל מצאתי שם גם כל מיני צעצועים ישנים שלי שממש אהבתי, פתק ממישהי שהייתה הבייביסיטרית שלי ושאני מאוד אוהבת, והדבר אולי הכי מרגש: פתק שבו אח שלי הקטן ואני התחייבנו שנשחק ונצחק ונאהב אחד את השני לעולמים. באמת שעלו לי דמעות בעיניים..
עכשיו צריך להכין קופסה חדשה! וכבר יש לי מלא רעיונות ^.~ הצעתי לחברה שלי, ואמרנו שנציע לעוד חברה שלנו. אפשר לכתוב מכתבים לעצמנו של עוד כמה שנים, לענות של שאלונים, לכתוב אחת לשנייה, לצרף דיסק עם תמונות, שירים, קבצים, לצלם סרטון ועוד :) ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? היום בגרות באזרחות ואחריה אני הולכת לשחק ביליארד עם ידיד טוב שלי ועם עוד ידיד שמלא זמן לא ראינו (היינו שלושתינו חברים מאוד טובים ביסודי ובגן XP), בשלישי אולי להיפגש עם חברה שלי, למחרת ללכת בבוקר עם סבתא למספרה כדי לראות מה אפשר לעשות עם השיער שלי למסיבת הסיום (T_T), אח"כ גיטרה ואז מפגש מנהלי אשכול מוזיקה של תפוז, בחמישי חלוקת מגנים בביולוגיה ובשישי קוסמ' :) תמונת השבוע? נשים כמה. אחת: קסטיאל
ממש התאהבתי בקאס, הוא כזה תמים וחמוד!

NoAmItA ChAn

New member
ותמונה של דין

ראיתי את הפרק הזה. דין כזה חמוד, דייי 333333333333333333> למה אין כאלה גברים בארץ למה!

Because Of May

New member
תפוזבל../images/Emo69.gif. ../images/Emo109.gif

איזה רעיון מדהים זה הקופסה, אני בטוחה שזה ממש ממש מרגש לפתוח דברים מהעבר... נתת לי רעיון, "לפתוח ב-2013", אחרי הצבא... ממש אהבתי...
. חח אני שונאת את קאס, הוא דפוק אש
. אבל דין, דין
|רייייייייייייייר|.

NoAmItA ChAn

New member
היא חביבה כזאת O:

את האמת שאני לא סגורה אם אהבתי יותר את העונות הראשונות, שהם פשוט צדו מפלצות, את העונות עם המלאכים והשדים וההסתבכות וזה.. וקאס מושלם! וחבל לך על הזמן כמה זה מרגש. אני בעד לעשות משהו כזה ולפתוח בעוד ימבה זמן! לכי על זה אבל D: תראי כמה השתנית בשלוש שנים <:

Because Of May

New member
לגמרי חח... ../images/Emo109.gif

אחרי שאני אסיים עם התיכון ויתפנה לי המדף של הספרים וכו' חח
. מממ והכי אהבתי תכלס את עונה 3 ו-4... 5 איבדה את השנינות שלה :S.

למעלה