Top 10 hot girls-שלב רביעי:

adi love noa

New member
Top 10 hot girls-שלב רביעי:

ההצבעות מהסיבוב הקודם: ברוק ברנס-1 לורי לוג'לין-1 רבקה רומיין-4 ג'ניפר מוריסון-1 אליסה מילאנו-0 הולי מארי קומבס-4 טיירה בנקס-0 שאנון דוהארטי-0 נועה תשבי-0 רוזה בלאסי-2 כריזמה קרפנטר-0 קארי ראסל-0 לינדסי קורמן- הארטלי-5 דברה מסינג-1 היידי קלום-1 והמתמודדות שעוזבות אותנו הן: לינדסי קורמן-הארטלי רבקה רומיין הולי מארי קומבס מכיוון שהיה תיקו בין שתי מתמודדות שתיהן עפות מהתחרות. בשלב הזה אפשר להצביע לשתי מתמודדות-הצביעו בחוכמה!!

YaEl 15

New member
דרך אגב, עדי,

אם את מעוניינת בתמונות שלה (לשרשורים הבאים, במידה והיא תעבור את השלב הזה..) יש פה תמונות שהיא לא נראית בהם כמו גירסה גברית של טרזן.. אני סתם אומרת, כי אני לא הכי אוהבת את סדרת התמונות האלה.. אז אם בא לך...

adi love noa

New member
אני לקחתי את התמונות מפורום האוס

האמת שאני לא מחפשת ביותר מדי מקומות כי לוקח זמן למצוא תמונות אז שמרתי במועדפים את השרשור בפורום האוס ואני לוקחת משם תמונות בשלב הבא אני אעזר בקישור שלך

YaEl 15

New member
אה.. תודה רבה לך.

זה מסביר את זה.. השרשור הזה דיי ישן, ובקומונה שלה תמיד יש תמונות חדשות. בכל אופן, תודה רבה לך. וכל הכבוד על ההפעלה של הפינה. מחר מדיום

always be me mc

New member
אוי ואי../images/Emo128.gif

רק עכשיו שמתי לב שהיא כל כך לא קשורה לערוץ(כן למרות שתי ההופעות אורח בתוכניות חח) וגם התמונה ממש מפחידה אותי

למעלה