A always be me mc New member 19/7/07 #38 גם אני! ואו או! סופסוף מישהי עם טעם שאני יכולה להזדהות איתה בפורום הזה
A always be me mc New member 16/7/07 #17 ../images/Emo128.gif אין על טיירה! ועלי לצוטט את עדי בקטע פה כי יש פה משפט שנכון בשבילי לבחורה הזאת והוא "לא יפה לדעתי בכלל!!" הוצאת לי מילים מהפה עדי
../images/Emo128.gif אין על טיירה! ועלי לצוטט את עדי בקטע פה כי יש פה משפט שנכון בשבילי לבחורה הזאת והוא "לא יפה לדעתי בכלל!!" הוצאת לי מילים מהפה עדי
A adi love noa New member 16/7/07 #18 קנאית../images/Emo46.gif ומתי תביני שיש פה עוד הרבה בנות פחות יפות מהיידי??
A always be me mc New member 16/7/07 #19 סלחו לה(עדי) היא מעולם לא הייתה בפורום חופשי ודמוקרטי לפני כן וכן לדעתי היא לא יפה ואם כבר אני מקנאה במישהי אז את יודעת במי(לא, לא בך )
סלחו לה(עדי) היא מעולם לא הייתה בפורום חופשי ודמוקרטי לפני כן וכן לדעתי היא לא יפה ואם כבר אני מקנאה במישהי אז את יודעת במי(לא, לא בך )
A adi love noa New member 16/7/07 #20 ../images/Emo11.gif סלחו לה(לגליה) היא מתעצבנת בקלות... ואני יודעת שאת מקנאה בי אז אי צורך להכחיש... -רק בשבילך למרה שלא הבנת שוב
../images/Emo11.gif סלחו לה(לגליה) היא מתעצבנת בקלות... ואני יודעת שאת מקנאה בי אז אי צורך להכחיש... -רק בשבילך למרה שלא הבנת שוב