באמת החלטה קשה...
S snier1991 New member 6/8/07 #33 ../images/Emo128.gif לא רוצה להדיח אותה אבל חייב בשביל להשאיר את דברה ולמה לעזאזל כאריזמה וקרי ראסל עדיין בדבר הזה
../images/Emo128.gif לא רוצה להדיח אותה אבל חייב בשביל להשאיר את דברה ולמה לעזאזל כאריזמה וקרי ראסל עדיין בדבר הזה
A adi love noa New member 6/8/07 #42 יש רק שתי הצבעות לכל אחד... אבל את יכולה להחליט למי את נותנת את הקול השני
T the whole shebang New member 6/8/07 #43 חח סליחה../images/Emo9.gifחשבתי שלוש אז אני מוציאה את האיקס מההיא מהאוס חח
S snier1991 New member 8/8/07 #47 לא עדיף שתוציאי את הX מהשלישית כדי שדברה בטוח תישאר וזאת מהאוס תודח
A adi love noa New member 9/8/07 #55 ../images/Emo6.gif מחבבת בתור אחות קטנה וחמודה../images/Emo9.gif וחוץ מזה אני שייכת לגליה את מוזמנת לחתונה...
../images/Emo6.gif מחבבת בתור אחות קטנה וחמודה../images/Emo9.gif וחוץ מזה אני שייכת לגליה את מוזמנת לחתונה...
T the whole shebang New member 9/8/07 #56 בטח,אבל עד 100 ש"ח מתנה../images/Emo3.gif אני חוסכת לעונה 2 של עקרות בית נואשות
A adi love noa New member 9/8/07 #57 את לא חייבת להביא מתנה... גליה משלמת על החתונה ואני מבינה אותך לגמרי אני חוכסת למארז DVD החדש של חברים
את לא חייבת להביא מתנה... גליה משלמת על החתונה ואני מבינה אותך לגמרי אני חוכסת למארז DVD החדש של חברים