Top 10

Top 10 ../images/Emo163.gif

והפעם-
דיסקים!
תנו בהמלצות על 10 הדיסקים שחייבים להיות לפי דעתכם בכל בית.. וכמובן אתם מוזמנים לפרט קצת על כל דיסק שתביאו. :)

a fix for Nix

New member
A Night in Paris

חובה בכל בית אני משאירה לליעוז קראסט להמליץ לכם על אבני היסוד של הפאנק, כי הוא הכי טרו מבין כולנו, אז אני אסתפק בלהלל את מייק פאטון. טוב, אז הרכש הראשון של כל טירון בכת השטן, שהיה סתם מטאליסט לפלף שאכל מכות וזה היה הפתרון היחיד בשבילו, הוא כמובן Slayer- Reign in Blood לחננה המתקדם ,שחי בעולם של שר הטבעות ובוודאי יודע מה פירוש השם Burzum , מומלץ בחום האלבום Det som engang var. למי שרוצה לחזור קצת להיסטוריה של וארג העלפי, שהיה הבאסיסט של Mayhem וגם רצח את מנהיג להקתו, יכול לנסות את De Mysteriis Dom Sathanas. ממתקדמים בלבד, וקשוחים לפחות כמו אח שלי, נדרש עותק של Death- Human אוקיי, עכשיו הפוגה קלה ומעבר ללהקה שכיום מכוונת לילדות בנות 16 שלא מבינות מהחיים שלהם אבל פעם הביאה יציאות, Metallica- Kill 'Em All . וכעת, קצת מייק פאטון: חובה בכל בית (ועכשיו באמת, זה לא עוד סרט פורנו של פאריס הילטון) הוא Angel Dust של Faith No More. אחריו Mr. Bungle: California, Tomahawk: Tomahawk, Fantomas- The director's cut. ואחרון חביב, שיתוף פעולה מטורף של מייק פאטון עם The Dillinger Escape Plan (שיש להם מתופף ששני רק ל - Joey Baron מנייקד סיטי) אחד הדברים היותר מגניבים שיש למת'קור להציע- Irony Is a Dead Scene. זהו, ככה מתכוננים למבחן בפיזיקה.

אוקיי, קראתי. ../images/Emo163.gif

מתישהו תספרי לי יותר על מטאליקה. כן, כן, כבר חפרת לי שזה חור בהשכלה שאני לא שומעת אותם. חפיף. :)

a fix for Nix

New member
מה?!?!

מכל הגאונים שהמלצתי עליהם, את רוצה לשמוע דווקא על חבורה כושלת של זקנים שתיינים שיש להם באסיסט שנראה כמו גורילה?! בכיף :) . והגרופ סקס הזה היה ממש מתחת לחגורה, אם את מבינה לאן אני מכוונת.....

האממ.. ../images/Emo163.gif

מטאליקה נשמעים לי הכי מוכרים, אני עוד אחת מאותם רפי שכל אודותיהם דיברנו לפני מס' שעות. ואני יודעת למה את מתכוונת, סמכי עליי. :]

אוקע ../images/Emo163.gif

[אני לא מתכוונת להשקיע ולפרט, אני עייפה] [שם דיסק-להקה, disc name-band] -Singles Going Steady-The Buzzcocks -The Clash-The Clash -Nirvana-In Utero -אלימות ספונטנית-סמרטוט כחול לבן -Punk In Drublic-NOFX -All The Stuff And More (vol.1)-The Ramones -Between A Christoan Rock And A Hard Place-Good Clean Fun -הכבש השישה עשר-יונתן גפן, יהודית רביץ וכו' -הצדיעו למשטר החדש-נכי נאצה -מופע הארנבות של ד"ר קספר 1.-מופע האנרבות של ד"ר קספר [גם הדיסק ה2 בסדר, אבל זה יותר חמוד] האממ.. ודיסק אחד שממש אהבתי וחשף אותי להרבה סגנונות זה Three Cheers For Sweet Ravenge-MCR אבל יש דיסקים יותר טובים ממנו, ועל כן הוא לא נכנס.

ועוד דיסק. מותר לי.../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif

האוסף האדום של הביטלס. או סרג'נט פפר..... גם אפשרי, תלוי מה המצב רוח ומה בא לאבא לשים במערכת.

על פי בקשה המיוחדת של ניקי

אעשה TOP 10 של הדיסקים שאני אוהב עם פירוט (בתקווה שיהיה לי כוח) זה רק פאנק כאן, נראה לי למה? כי בא לי! dead kennedys-fresh fruit for rotting vegetables להקת הארדקור פאנק משנות ה80, תרמו הרבה מבחינה מוזיקלית וגם מבחינת הליריקות הגאוניות:p פשוט לקרוא ולהחכים minor threat-complete discograghy גם! הארדקור מה80(כןכן, אני מת על זה) איאן מקיי הסולן החליט שפאנק רוק צריך להיות נגד סמים, סיגריות אלכוהול ויחסי מין זמניים והמציא את תנועת הסטרייט אדג', אחריו באו הרבה להקות פאנק וגם מטאל עם האידאולוגיה של הסטרייט אדג' cock sparrer-shock troops קצת אוי! בושה...אוקיי, זאת הלהקת אוי האהובה עליי, פשוט אוהב את זה...מומלץ לאנשים שאוהבים דווקא פאנק קלאסי יותר los crudos-complete discograghy ועכשיו...לוס קרודוס, להקה לטינית משיקגו...לא יודע איך זה יצא ואין לי מושג על מה הם שרים אבל המוזיקה פשוט מדהימה נראה שלהקות כמו דיר יאסין מושפעות נורא מהלהקה הנ"ל...אז למי שאוהב הארדקור חד, מהיר וחדור אידאולוגיה (לא שכל הלהקות שציינתי לא כאלה...אבל לוס קרודוס במיוחד) איזה 70 שירים ושווים אחושרמוטה וגם זה משהו כמו שעה ככה tsol-dance with me יצירה אומנותית, פשוט אין מילים bad religion-suffer אוקיי, זה חתיכת אלבום שנותן בראש, ליריקות מדהימות ולחנים סוחפים...לא נמאס אף פעם. ככה כל דיסק אחר של בד רליג'ן אבל זה האהוב עליי the buzzcocks-singles going steady הגענו לבאזקוקס...איך אפשר בלי באזקוקס?!P: בין הלהקות האהובות עליי מסוף ה70, שירי אהבה מרגשים אבל לא קלישאתיים במיוחד, קלאסיקה לשמה...גם מומלץ לאוהבי פאנק קלאסי(אבל זה באמת פאנק קלאסי יעני) סמרטוט כחול לבן-אלימות ספונטנית אוקיי, בטח עכשיו אני אחפור אבל אני מכניס לאחת מהטופ 10 להקה ישראלית לדעתי הדבר הכי טוב שיצא מהארץ הזאת במוזיקה...המילים שהרבה יותר קל להזדהות כשמדובר על מה שקורה כאן בשפה שאתה רגיל אליה והמוזיקה הבלתי צפויה...אתה יודע שככה זה צריך להישמע...השירה מדהימה, התיפוף, הגיטרה, הבס שלמות die kreuzen-st סולן מטורף...פשוט מדהים, שירים קצרים, מהירים, כמו שצריך, אחת מהלהקות הארדקור האמריקאי מה80 האהובות עליי באמת! דברים צפויים: sex pistols-nevermind the bollocks here's the sex pistols אומנם לא התחילו את הפאנק (גם לא הראמונז) אבל ככה התרחבה (?אולי אפילו זה לא?)תנועת הפאנק בכל זאת, כל שיר משם המנון...אחח...אנגליה ב77(כן, אני יודע שלא הייתי שם, מחוערים) ועכשיו 11 כי זה פשוט להקה מדהימה!!!1111 המשביר לעגבות:O סתם לא....הממ..נראה לי שהייתי מוסיף כאן דה קלאש או ראמונז או נגטיב אף אקס או דה פייט' אבל אני מבולבל מדי אומנם לא כל בית מוכן לרעש שכזה, בכל זאת...זה מה שהייתי לוקח לאי בודד(אם היה אפשר רק 10 כמובן) ונראה לי שאת כל האלבומים יש לי בויניל\דיסק יום טוב, נראה לי, בערך

אויש../images/Emo163.gif

אויש אתה כזה פאנקיסט שמכיר להקות שאף אחד אחר לא מכיר, כל כך מבין במוזיקה נידחת מאי שם בשנות ה80, איפה עוד אמצא מישהו כמוך? תתחתן איתי?

Pink Floyd 117

New member
../images/Emo220.gif 10דיסקים שהם חובה בכל בית../images/Emo70.gif

אוקי ה-10 לדעתי הם: Pink Floyd: "The Wall" - אני אוהבת את הדיסק הזה למרות שהוא שונה משאר היצירות של PF, הוא די שנוי במחלוקת. "The Dark Side Of The Moon" - דיסק מדהים, חובה! הוא היה במשך 22 שנה במצעד הדיסקים הכי טובים! "Wish You Were Here" -דיסק מדהים! Shine On U Crazy Diamond זה אחד השירים הטובים ביותר של PF עוד אחד של PF, כל אחד למה שהוא יותר מתחבר ("Animals", "Meddle", "The Division Bell", ועוד רבים...) Green Day: אין אחד מסויים לדעתי, פשוט חובה לפחות דיסק אחד שלהם. U2: "U218 Singles" - דיסק חדש, אוסף של המיטב שלהם, לדעתי חסר שם רק דבר אחד: השיר "Please". Panic! At The Disco: "A Fever You Can't Sweat Out" - הדיסק היחיד שלהם בינתיים, אבל הוא ממש טוב בלי קשר. Red Hot Chili Peppers: גם פה כמו GD, אין אחד מסויים, החדש, Stadium Arcadium מומלץ מאוד! Simon & Garfunkel: "Bridge Over Troubled Water" - אני כבר אמנם לא שומעת אותם אבל זה קלאסי כזה, דיסק אחד בשביל הגיוון זה ממש חשוב לדעתי. אין לי עוד רעיון, אולי "Gold" של Scorpions, אולי "Helena" או "Welcome To The Black Parade" של My Chemical Romance, אולי של להקה אחרת, אין לי עוד אחד אין לי עוד אחד ל-10 של החובה.

a fix for Nix

New member
אם כבר פינק פלוץ

אז רק PATGOD סתם, נו. אבל יש הסכמה לגבי הסקורפיונס.

טוב נו, אם את מתעקשת!../images/Emo163.gif

ברגעי מוזה נדירים בהם חתול זרוע בין רגליי, רוטט ובוהה בי בעיני עגל גדולות (בעצם זה קצת מוזר שלחתול יש עיני עגל, נשמע כמו הכלאה מוזרה, מוטנט שכזה) אני מתפתה לענות לבקשות של ילדות מכוערות עם פוני אדום ונזם ששומעות מיי כמיקל רומנס ומתגאות בזה. לכן זה רק צירוף מיקרים. consider yourself lucky 1. Milo Goes to College- Descendents הדיסק האהוב עליי, בהחלט. לא רק שהמלודיות מדבקות ומהנות לשמיעה, גם המילים (ובעיקר המילים) הן נקודה חשובה לציון בדיסק הזה. אחד הדברים שגרמו וגורמים לדיסק הזה להתנגן אצלי במערכת ובמוח בכל בוקר, לילה, ערב היה המילים. במשפט קצר בלי התפלספות מיותרת- הדיסק הזה הוא הפסקול של גיל ההתבגרות. וזהו. 2. Something to Prove- Spermbirds אין יותר מידי מה לפרט. אני חושבת שהם סטריט פאנק, מה שלא יהיה.. כיף לשמוע והם מצחיקים אותי. 3.Singles Going Steady- Buzzcocks יש שיהרגו אותי ויש שיהללו אותי. בכל מקרה זה דיסק מדהים לדעתי ולהקה מגניבה. (ותודה לליעוז וקרמל שקנו לי, אני חייבת לציין). המוזיקה שלהם חמודה אבל מה שיותר אהבתי היו המילים. אני מתחברת לכל שיר ושיר בדיסק הזה. כדאיכדאי. 4. Agent Orange- Living In Drarkness תשמעו. אהבתי במיוחד את Bloodstains אבל כל שיר בונבון, באמת. 5. סמרטוט כחול לבן- סופה מגנטית מהשניה הראשונה של הדיסק התאהבתי בהם. נגינה מדהימה, מילים מעוררות מחשבה... נו, זה סמרטוט כחול לבן, זה מספיק. 6. ניקמת עוללים- מורשת קרב זהו נימאס לי לפרט. 7. dead kennedys - fresh fruit for rotting vegetables 8. Adolescents- self titled 9. דיר יאסין- דיר יאסין |הדגש10. GBH- city baby attacked by rats מרוצים??? הא???? כן??!??!?!!? יופי!

למעלה