A Night in Paris
חובה בכל בית אני משאירה לליעוז קראסט להמליץ לכם על אבני היסוד של הפאנק, כי הוא הכי טרו מבין כולנו, אז אני אסתפק בלהלל את מייק פאטון. טוב, אז הרכש הראשון של כל טירון בכת השטן, שהיה סתם מטאליסט לפלף שאכל מכות וזה היה הפתרון היחיד בשבילו, הוא כמובן Slayer- Reign in Blood לחננה המתקדם ,שחי בעולם של שר הטבעות ובוודאי יודע מה פירוש השם Burzum , מומלץ בחום האלבום Det som engang var. למי שרוצה לחזור קצת להיסטוריה של וארג העלפי, שהיה הבאסיסט של Mayhem וגם רצח את מנהיג להקתו, יכול לנסות את De Mysteriis Dom Sathanas. ממתקדמים בלבד, וקשוחים לפחות כמו אח שלי, נדרש עותק של Death- Human אוקיי, עכשיו הפוגה קלה ומעבר ללהקה שכיום מכוונת לילדות בנות 16 שלא מבינות מהחיים שלהם אבל פעם הביאה יציאות, Metallica- Kill 'Em All . וכעת, קצת מייק פאטון: חובה בכל בית (ועכשיו באמת, זה לא עוד סרט פורנו של פאריס הילטון) הוא Angel Dust של Faith No More. אחריו Mr. Bungle: California, Tomahawk: Tomahawk, Fantomas- The director's cut. ואחרון חביב, שיתוף פעולה מטורף של מייק פאטון עם The Dillinger Escape Plan (שיש להם מתופף ששני רק ל - Joey Baron מנייקד סיטי) אחד הדברים היותר מגניבים שיש למת'קור להציע- Irony Is a Dead Scene. זהו, ככה מתכוננים למבחן בפיזיקה.