Top 10

Queen for a day

New member
הממ

1.The Beatles - Love מצוין! אני כ"כ קונה אותו! יש בו שירים ממש מצויינים של הביטלס, אני חושבת שזה חסך לא להכיר. 2.Radiohead -The Bends דיסק ענקקקק כ"כ כיף לשמוע אותו. 3.In Utero - Nirvana הכי טוב שלהם, יש בו כל מה שצריך להיות בדיסק. מומלץ. 4.First impression of earth - The strokes
!! 5.Ziggy stardust - David Bowie מלךמלךמלך. 6.Radiohead - OK Cumputer באאאאןן זונה. 7.Oasis - Morning glory אין אפילו מה לפרט עליו, דיסק מצויין. 8.Rolling stones - Forty licks
!!! האמאמאאממאא של הדיסקים. 9.Queen- האוסף להיטים סתם כי כל השירים שלהם יפים ולא משנה איזה מהמם יהיו לך בדיסק. HEHE 10.Guns N Roses - Appetite For Destruction מצויין, אחד הכי טובים שנראה לי יצאו אי פעם. זהו. ווהוו.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|דיסקים חובה.

שיהיו לפחות אצלי בבית P: Apetite For Destruction- Guns And Roses דיסק נהדר. היו בו להיטים טובים מאוד ומצויינים, והתלהבתי מכל שיר. זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהבת (
). Blood Sugar Sex Magik- Red Hot Chili Peppers גם זה דיסק טוב, פשוט אין מילים... לדעתי הדיסק הכי טוב של הפפרס ביחד עם One Hot Minute. Led Zeppelin IV- Led Zeppelin דיסק גדול של להקה גדולה. האמת היא שאהבתי גם את Led Zeppelin II, אבל אני רוצה להכניס לפה עוד דיסקים אחרים
. Pyromania- Def Leppard בדרך אגב- גרין דיי עשו להם קאבר, לשיר "Photograph". וחוץ מזה, דיסק מאוד-מאוד-מאוד מומלץ!! אני אוהבת אותו מאוד והוא לא יוצא לי מהמערכת!! Back In Black- AC/DC הדיסק הכי טוב של AC/DC לדעתי... אצלי הוא עדיין נחרש, אני חושבת שהוא ייחרש לעוד תקופה ארוכה. גם אותו אני אוהבת P: סימנים של חולשה- ברי סחרוף תגידו מה שבא לכם, הוא מלך הרוק פה בארץ. והדיסק הזה הוא הכי טוב שלו לדעתי.
Hotel California- The Eagles לא רק בגלל שהוא מכיל את הלהיט הענקי, לדעתי הוא עומד בפני עצמו.
Master Of Puppets- Metallica פשוט דיסק מצוין. ואני לא אחפור עליו עוד שורה, כי אני תמיד אחזור על אותו דבר- שזה דיסק מצוין.
Modern Times- Bob Dylan תנו לו שמיעה. לדעכתי דיסק יפה דווקא, הוא הצליח לעשות לי טוב בלב.

Queen for a day

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

קודם כל, יש לך טעם מצוין ואני מסכימה איתך לגמריי. איך שכחתי את מודרן טיימס ואת סקס בלוד שוגר מג'יק, דיסקים מצוינים! וגם באק אין בלאק. ומסטר אוף פאפטס. חהח

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|מי שמדברת ><"

אני רציתי להמליץ על הדיסקים שאת המלצת עליהם ><" אין על אוקיי קומפיוטר ואין יוטרו.

coullette

New member
אולי לא יצא לי 10

כי אין לי כוח אבל זה מה יש: the beatles-abby road אין על הביטלס ואמנם יש להם מלנתלפים שירים מדהימים אבל לדעתי זה אחד האלבומים החזקים NOFX-never trust a hippy ep אז נכון,זה לא דיסק שלם אבל זה בנזונה של איפי.טייק איט אור ליב איט NOFX-punk in drublic אם כבר נופקס אז כבר.עוד דיסק מעולה Agent Orange-living in darkness דנה כבר כתבה על זה אז אני לא ארחיב.אבל באמת דיסק טוב.מלודיות מקפיצות וסוחפות וכל מה שאפשר להגיד כדי להלל את הדיסק הזה dead kennedys-fresh fruit ... טוב דד קנדיז להקה מעולה וג'לו ביאפרה עושה את העבודה כמו שצריך.הקול שלו גורם לך להעריץ אותו ולפחד ממנו באותה מידה.אין עליו.והשירים פה יכולים לגרום לבן אדם לקום ולרקוד ולעשות שטויות.הקיצר-באמת חובה ramones-the ramones טוב כמה שניסיתי להמנע מזה,באמת שחייבים דיסק שלהם בבית.יש עוד מליוני דיסקים טובים שלהם כמו רוקט טו ראשה ואנד אוף דה סנטורי אבל הייתי חייבת לבחור אחד.אז הנה red hot chilli peppers-greatest hits אין על הפפרז.הם מגניבים,פ'אנקי מאדרפאקרז.יש להם בסיסט תותח וזמר מעולה.אני מתה עליהם והם תמיד מחדשים והשירים שלהם תמיד מקפיצים כאלה.וכיף לשמוע אותם. iron maden-brave new worldסדגש| כמה שאני לא מתה על איירון מיידן והאבי מטאל בכלל,זה דיסק טוב. david bowie-ziggy stardust and the spiders from mars אחלה דיסק.באמת,כמה שדיוויד בואי הוא קוקסינל או מה שלא יגידו,יש לו שירים טובים,והדיסק הזה מהווה הוכחה.ואני הולכת לשמוע אותו עכשיו d.o.a-hardcore 81 לא דיסק ח-ו-ב-ה אבל חייבים דיסק הארדקור אחד לפחות.ועליו עוד לא המליצו אם אני לא טועה. זהו יש עוד מלא יש מיינור תרט שהיא מבין הראשונות ששמעתי ויש סירקל ג'רקס ויש קוק ספארר ובלאק פלאג ודסנדנטס וכו' אבל אני אל אחזור על דברים שנאמרו וגם אין לי כוח לחשוב על עוד.אז ביייי

למעלה