TOP 13 - התוצאות

TOP 13 - התוצאות ../images/Emo58.gif

הייתי במתח היסטרי... אני מודה.... אז התוצאות הן.... מקום שלישי - קרן מקום שני - היילי מודחת - אשטון - ששרה לשופטים כדי שאולי יצילו אותה שוב.. ברגע הזה התחלתי להתעצבן רק מהמחשבה שהם אולי יצילו אותה שוב....
והם לא.... העיקר שלורן ות'יה שלא נתנו הופעות כאלה טובות בטוחות השבוע.. כי ממש חששתי לגורלן, בעיקר ללורן. עכשיו אפשר ללכת לישון... לילטוב
אגב, שרתי הערב עם קרן פלס.. לא שזה קשור לפורום, אבל מצרפת תמונה

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif

אני בשוק אמריקה מתבגרת???? אשטון היתה איומה ואכן היא זאת שהיתה צריכה ללכת וחשוב מזה היא לא היתה צריכה להיות שם מלכתחילה

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifאכן../images/Emo27.gif

ועל זה נאמר- אין יור פייס ג'אדג'ס.

וואו! טל זאת את?!

איזה קטע
הייתי אתמול בהופעה הזאת ואני לא יודע אם את זוכרת כשנגמרה ההופעה, ובאת לצאת אז עמדתי ביציאה ואמרנו לך שיורד גשם והתבאסת ואז גם אמרתי לך ששרת ממש יפה! אני חולה על השיר תקופה של שינויים

חחח... די... גדול../images/Emo6.gif

נעים מאוד
איזה עולם קטן.... זה אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת...

קליספרה

New member
לא ידעתי שזה הופעת מומולדת ../images/Emo13.gif

היום פשוט יש יומהולדת לחברה טובה וחיפשתי מי חוגג איתה וראיתי שלקרן פלס יש

כן. כמעט כל שנה היא עושה הופעת יומולדת בזאפה

השנה זכיתי לשיר איתה בהופעה הזאת... הכי ספונטני בתכלס, בלי חזרות, רק ב6 בערב בערך ידעתי שבטוח זה הערב..חחח... עם גב תפוס, חצי נכה הגעתי לשם, נראה לי שהיה בסדר יש גם לתמיר חיטמן יומולדת היום.. אם אתה מחפש מי עוד חוגג איתה..חחח

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

גם עשו את זה במפתיע ממש קצר הפעם, שתי שלשות, ואומרים לכולם על הספה שהם בטוחים... נראה לי שכולם שם היו בשוק... אגב... קייסי שוב בבית חולים ומשהו נוסף ששכחתי, למרות שזה כבר פורסם פה כמה פעמים שאדם למברט הופיע והיה מהמם כתמיד. לא מאמינה שהדיסק שלו עדיין סגור אצלי בניילון, חחחח... העיקר קניתי אותו

snirf

Active member
../images/Emo207.gifאני היחיד שלא אוהב/מתלהב מ...../images/Emo35.gif

ג'ייקוב? ברור שיש לו יכולות ווקליות מרשימות...אבל אמריקן איידול? מועמד שאני באמת רוצה שיהיה בגמר ויזכה? NOT
כל הביצועים שלו מאוד "גדולים" ודרמטיים כאלה...הוא נע בין נישה של אופרה וברודוואי משהו

יש פה דווקא עוד כמה שלא מתים עליו חחח

אני מאוד אוהבת אותו, אבל אני באמת מאוד אוהבת את הסגנון של ברודווי, מאוד אוהבת את הדרמה, הייתי שמחה עם אשלי היתה בתוכנית. לדעתי הוא פשוט מדהים ואשמח עם השלישיית גמר תהיה הוא, קייסי ולורן

naama59

New member
חייבת להודות

שגם אני לא אוהבת אותו כל כך. אתמול סתם התעסקתי לי בשטויות בזמן הריקאפ בסוף התוכנית וכשהגיע הפריוויו שלו ממש הסתובבתי בבהלה לטלוויזיה
זה היה מפחיד. טכנית הוא מוצלח אבל הבחירות שירים שלו עד עכשיו שיעממו אותי ואני ממש לא רואה את עצמי מקשיבה לאלבום שלו או אפילו גירסת סטודיו מרצוני. מה שהוא עשה בהוליווד היה מעולה אבל כרגע הוא עוד צריך להוכיח את עצמו בעייני

shirblabla96

New member
אתה לא היחיד..

אין ספק שיש לו קול מיוחד אבל אני פשוט לא מתחברת אליו או מתלהבת ממנו כמו אנשים אחרים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gifתוצאות

טוב זו הייתה התוכנית הכי מהירה אבר. אני חuשבת שצפיתי רק ב-5 דקות ממנה. את כל השאר העברתי
איזה חפירות. הקליפ של פורד גרוע. המחרוזת שירי מייקל ג'קסון הייתה כושלת לפחות שינסו להסתיר את העובדה שהם שרים בפלייבק. יכולתי להישבע שהיו יותר מ-5 פעמים שספרתי שמי ששר המשיך להניע את השפתיים גם אחרי שהשורה שלו נגמרה. מעפנים. גם את פי דידי וארבעים השמות שלו העברתי כנ"ל ללמברט שלא ענין אותי בשיט ונראה כמו הצרות שלי. אחלה בוטום 3 וחבל שהיילי (שאת דעתי המלאה על הרצח של Blue אני אכתוב בשרשור הפרק כשיהיה לי זמן לזה) לא עפה במקום אשטון. מצד שני, שלושתן יכלו לעוף יחדיו פור אול איי קר.

למעלה