הסיכום השבועי שלי ../images/Emo13.gif
לורן אליינה - Any Man of Mine: הבחורה ממשיכה לעצבן אותי על בסיס שבועי עם הביצועים שלה. יש לה קול ויש לה פוטנציאל אבל זה הולך ומתרחק מבחינתי.
קייסי אברמס - With a little help from my friends: לא שהיה רע, אבל מקייסי יש לי ציפיות הרבה יותר גבוהות ולכן מבחינתי הביצוע הזה היה מאכזב. זה היה ביצוע שמתאים לאמצע עונה, אחרי שכבר התעייפת מלהפציץ כל שבוע, ואתה מרשה לעצמך לנוח קצת, ולא לשבוע ראשון שבו אתה רוצה לתקוע יתד חזק על המפה.
אשטון ג'ונס - לדיאנה רוס יש כל כך הרבה שירים כך כך יותר מוצלחים. הבחירה הזאת היתה הזויה והביצוע לא התעלה. עפה בצדק.
פול מקדונלד - Come Pick Me Up: אם במגי מיי זה עוד היה חביב, אז כאן הכל היה מחריד מבחינתי. אם הוא ימשיך לשיר שירים קטנים ומרגשים כמו מגי מיי ואם המצלמה תיתקע על קלוז-אפ של הפנים שלו מהתחלת השיר ועד סופו כדי לחסוך מאיתנו את התנועות החייזריות שלו אז אני מוכן לסבול אותו עוד כמה תכניות. אבל כמו שהוא היה הפעם אז מבחינתי במסלול המהיר החוצה. קטונתי מלהבין את ה"אוי איזה חמוד" שאפילו אישתי, מסתבר, חוטאת בו.
פיה טוסקנה - All by myself: ממשיכה להיות הכי טובה מהבנות. בחירה טובה וביצוע מצויין.
ג'יימס דרבין - Baby I'm amazed: הפתעת הערב מבחינתי. גם בחירת השיר שהוא אחד האהובים עליי של פול מקרטני ובכלל, וגם ביצוע מאופק באופן יחסי על ג'יימס שהצליח לא להחריב את השיר עם הפגנה של צרחות יתר. המניות שלו עלו אצלי ואם הוא ימשיך ככה יש לו סיכוי טוב להגיע לגמר.
היילי ריינהארט - ממשיכה להתבסס בעיקר על משחקים עם הקול שלה ולא על משהו מעבר. הביצוע הפעם היה מוזר, אבל לא עד כדי כך נורא. לעתים זה היה אפילו משעשע עם היודל באמצע. עם זאת - מבחינתי היא קוריוז נטו ועל סמך מה שהיא נתנה עד עכשיו - לא היתה צריכה להיות בנבחרת.
ג'ייקוב לאסק - I believe I can fly - זה שיש לו קול גדול זה כבר הבנו, אבל אם זה היה הניסיון לצאת מהשבלונה של שירי שנות ה-40 - אז מבחינתי זה נכשל. לא אהבתי את הביצוע.
ת'יה מגיה - Smile - מאד הסכמתי עם השופטים שההתחלה היתה מבטיחה וההמשך היה נפילה מביכה וכואבת. גם לה, נוסף על מהיילי, ממש לא מגיע מקום בנבחרת.
סטפנו - Lately - עוד הפתעה של הערב מבחינתי ועוד הוכחה שבחירת שיר נכונה זה כבר 50% מההצלחה. השיר ישב עליו בול והביצוע היה מהטובים של הערב. השאלה העיקרית, מבחינתו, זה איך ממשיכים מכאן.
קרן רודריגז - די. בחיאת די. שמישהו כבר יקח אותה הרחק מהתחרות הזאת.
סקוטי מקרגידי - אולי זמר הקאנטרי היחיד שהופיע באיידול שמצליח למשוך ממני אמפתיה לז'אנר בכלל ואליו בפרט. את הדיסק שלו אני לא אקנה מן הסתם, כי זה לא הסיגנון שלי, אבל הרבה הערכה יש לי לבחור הזה שיודע להביא את עצמו בצורה כל כך "נקיה", אמיתית ומכובדת. ריספקט
נעימה - Umbrella - בדומה לג'ייקוב גם היא ניסתה השבוע להביא משהו קצת יותר עדכני, ובדומה לג'ייקוב גם זה הסתיים בהתרסקות. מקווה בשבילנו שימיה בתכנית קצרים, ומקווה בשבילה שהיא תצליח למצוא את הבר המתאים בניו אורלינס שיפיק ממנה תועלת, כי סך הכל בסיגנון שלה יש לה מה להציע, רק שזה לא לאיידול 2011.
בוטום ליין ערב בינוני למדי שבו דוקא הפייבוריטים שלי (קייסי וג'ייקוב) איכזבו ודוקא מי שלא תליתי בהם תקוות (סטפנו, ג'יימס וסקוטי) הצליחו להפתיע ולעורר עניין מחודש. מאד מקווה שפיה תמשיך לשמור על היציבות, שקייסי יחזור לרגש אותי, שג'יימס יצליח להפתיע אותי ושהמפתיעים של השבוע ימשיכו לעשות את זה גם בשבוע הבא.