אורית מסר?:/
ג גינגימניה New member 31/8/06 #40 היה היה../images/Emo133.gif John Travolta And Olivia Newton John -Summer Nights
L lama האחד New member 31/8/06 #39 שאלה מתי שאני מצביע למצעד, אז בכתובת רושמים את הרחוב והעיר? והאם לכתוב את האי מייל שלי שם?
ג גינגימניה New member 31/8/06 #69 אז המצעד היום היה נחמד.. חבל שלא היו פה הרבה אנשים..אבל לא נורא פעם אחרת. מה שכן הייתי לחוצה להספיק לכתוב הכל ושהכל יהיה טוב ומסודר.. מקווה שנהנתם
אז המצעד היום היה נחמד.. חבל שלא היו פה הרבה אנשים..אבל לא נורא פעם אחרת. מה שכן הייתי לחוצה להספיק לכתוב הכל ושהכל יהיה טוב ומסודר.. מקווה שנהנתם
L limors2 Active member 31/8/06 #72 איזו פסגה נפלאה!../images/Emo54.gif שיר מעולה של ריההנה, ואני שמחה שהוא זה שהדיח את משקנדה! ותודה לך אורית!
איזו פסגה נפלאה!../images/Emo54.gif שיר מעולה של ריההנה, ואני שמחה שהוא זה שהדיח את משקנדה! ותודה לך אורית!
ג גינגימניה New member 31/8/06 #74 מעניין מה הדר תגיד כשיהיה "אתם מאזינים למקום הראשון הבינלאומי".. מעניין איך היא תציג את השיר
C chen010189 New member 31/8/06 #75 חחחחחחח גם אני חשבתי על זה.. וזה שג'סטין ב10 זה נפילה, לא? משום מה אני זוכרת שהשיר הזה היה במקום יותר גבוה
חחחחחחח גם אני חשבתי על זה.. וזה שג'סטין ב10 זה נפילה, לא? משום מה אני זוכרת שהשיר הזה היה במקום יותר גבוה
א אלעד קנדה New member 31/8/06 #76 מותר הערה? אולי עדיף בסוף המצעד לפתוח הודעה אחת עם כל המקומות במצעד? או שתי הודעות נפרדות, אחת עם העברי ואחד עם הבינלאומי? הצורה שאתם עושים את זה כעת ממש מסורבלת וקשה לקריאה.
מותר הערה? אולי עדיף בסוף המצעד לפתוח הודעה אחת עם כל המקומות במצעד? או שתי הודעות נפרדות, אחת עם העברי ואחד עם הבינלאומי? הצורה שאתם עושים את זה כעת ממש מסורבלת וקשה לקריאה.