tori amos לשלטון מי איתי?

a white swan

New member
היא לא?

אני חושבת שכן אבל חבל שאת פותחת שרשורים עם הודעות אינפנטיליות...

Esmena

New member
אלטרנטיבי ועוד איך, שלא לדבר על

לשילטון

../images/Emo6.gif אני רוצה לנצל את השרשור כדי

לשאול שאלה: אני זוכרת שכתבת פעם שהאלבום little earthquake גורם לכאב ראש נורא בפעם הראשונה ששומעים אותו...למה? (אם אפשר לשאול) (ודרךאגב אני לא ממש-בכלל מכירה אותה, שמעתי פעם דוגמיות במומה,ולא אהבתי את הקול שלה,אבל כבר כמה אנשים אמרו לי שהיא מישהי ששווה להקשיב לה בתשומת לב)

טעות בידייך ../images/Emo13.gif

לדעתי איסמנה התכוונה דווקא ל "Boys For Pele" . Little Eartqueakes, כמו שכבר אמרתי ואני לא חושבת שמישהו קרא, הוא אלבום רגוע ויפהפה, מומלץ מאוד למי שרוצה להכיר את טורי ולא יודע איפה להתחיל. היא אכן מישהי ששווה להקשיב לה בתשומת לב מרובה. בפרט אם את אוהבת female singers...

וואלה אכן :)

...אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת למה ומדוע... (ואני זוכרת שאמרת,קראתי ולקחתי לתשומת ליבי :) ) *והאמת היא-שכן, אני בהחלט מעדיפה להקשיב לfemale singers :) הן יוצרות אצלי יותר את גורם ההזדהות..

nery

New member
כמובן, אבל חוצמזה

גם little earthquaqes גורם לכאבי ראש נוראיים, בפעם הראשונה והשניה והשלישית והרביעית. נראה לי שיש לי בעיה עם זמרות. בד"כ אני אוכל לשמוע ווקאלז נשיים רק עם יחפה עליהם מבטא גרמני או בריטי, שיסיח את דעתי :) אה, וגם יש לי חיבה לא מובנת לפאנקטס משופמות כאלה, סטייל ג´ואן ג´ט וliliput. טוב נו, אז גם טורי איימוס לא נשמעת כזאת מעצבנת כשאני במצברוח לסבי במיוחד, אבל זה לא קורה לעתים קרובות. np - VA / Back to the Oldskool אוו, זה אוסף רייב\ניינטיז דאנס שהוציא המיניסטרי אוף סאונד, ויש בו כמה קטעים ממש אדירים. נוסטלגיה שמנוסטלגיה, עוד מעט יגיע גל הרטרו (מארק מיי וורדס)

ואוו זה קצת עצוב

זמרות זה כל כך יפה. אני זוכרת תקופות שכל מה שרציתי זה לשמוע מוסיקה נשית טובה ויש שם כמה כאלה שיודעות לעשות אותה. ´I NEED ABIG LOWN FROM THE GIRLS ZONE

Esmena

New member
פעם שנייה בחיים אני שומעת ישראלי

מציין משהו גרמני לחיוב בלי להתנצל
למה יש לי הרגשה(מוטעית בוודאי) שניקו היא הגרמניה שלך? לי ההפך. הרבה פחות נעים וטבעי לי לשמוע גברים. ( כמו הגי´מי איט וורלד האלה שיש בפליפסייד עכשיו).

nery

New member
לא מוטעית, לא מוטעית

אבל לא התכוונתי אליה הפעם (הפסקול לרויאל טננבאומסז, נכון שהוא ממש טוב? בעיקר בזכות these days שלה). האמת שדווקא חשבתי על xmal deutschland, הרכב (להקה, וואטבר) ניו ווייב גרמני. אקסמל דויצ´לנד. חיי, השמות הגרמניים האלה כל כך סקסיים. אולריך שנאוס, פרדריק שיקאוסקי, אריק לביא. בכ"א, לכל מי שלא סולד מהשפה, כדאי מאווווד להקשיב לבחורות האלה, 4ad בימיו הטובים ממש. המלצות? אהמ, הלהיט הגדול שלהם נקרא matador, אבל יש להם קטעים הרבה יותר טובים. בין הפייבוריטס: polaricht, mondlicht. צ´ק איט אאוט, כמו שאומרים :)

Esmena

New member
ניקו אומנם הקליטה את אלבום הבננה עם

הוולט אנדרגראונד- (נדמה לי שזה הכל איתם. הם לא מתו עליה-) אבל הוציאה גם אלבומי סולו רבים, שביקורת שרתית על המפורסם שבהם- צ´לסי גירל-תוכלו למצוא כאן. bjork- I´ts Oh So Quiet/Enjoy(או.קיי, תפסתם אותי! אני שומעת אלבומים! שלמים! שיר אחרי שיר אפילו!)

Esmena

New member
למה זה לא עבד, הא?

אגב , השנה יצא לניקו אוסף- לא הראשון.

נרי -שאלה:

מיזו ג´ואן ג´ט וליליפוט? רוצה לחלוק את המידע עם העולם? (כלומר איתי) (וכן,אני מסכימה
, אם זה לא בעל אופי בלוזי מבטאים בהחלט עדיפים..) * אה, ואני לא חשה איבה לגרמנים,זאת ארץ גדולה למדי :) אז איסמנה תספרי שלושה... פגשתי כמה גרמנים בחיי, ותמיד כשעולה הנושא של מלחה"ע ה2 ,יש להם מן מבט של אשמה בעינים, (בסיגנון-אוי סבא שלי רצח את סבא שלך) זה נחמד

nery

New member
ג´ואן ג´ט, יו קנואו ../images/Emo13.gif

חלמום הרטוב של כל ילדי האמטיוי באייטיז! סתם לא, זאת ההיא ששרה על זה שהיא אוהבת רוקנרול, ושישימו עוד מטבע זה בג´וקבוקס (בייבה). זוכרת? מה שמעניין הוא, שעוד לפני ההצלחה המסחררת שלה באייטיז היא הייתה חברה בלהקת הארד רוק סופר-קולית בשם ה-Runaways. וזאת דוגמא מצויינת למקרה שבו הווקאלז דווקא גרמו לי לאהוב את המוזיקה, שבמקה אחר כנראה לא הייתה מדברת אליי. וליליפוט? הן אמהות הריוט גרררל ממש. פעלו בהתחלה בשם kleenex, ואח"כ נטו לכיוון קצת יותר אקספרימנטלי. האוסף הכפול שלהם נהדר, אני בטח אכתוב עליו משהו עוד כמה ימים.

אההה עכשיו זה מצלצל מוכר

ולילופוט- לא מכירה
אם בטובך תכתוב עליהן זה יהיה נהדר

wasting77

New member
השילוש הקדוש (מומלץ מומלץ מומלץ)

LILPUT+SLITS+RAINCOATS השילוש הקדוש של רוח הפאנק הנשית , אמהות הריוט גררל , הסבתות עם השיניים התותבות של קים גורדון ,קורטני לאב , ביורק, בייבס אין טוילנד , סליטר קיני. נרי יכתוב על ליליפוט ... הסליטס שילבו את רוח הפאנק הזועמת ונקודת המבט הנשית עם רגאיי ודאב , ליצירת אלבום ראשון אפלולי ומופלא בשם CUT. חמושות בקולה הבלתי-נתפש עם המבטא הגרמני - במיוחד בשביל נרי - של הסולנית ארי אפ, מחאה וביקורתיות צינית , והרבה חופש יצירתי , הסליטס יצרו אחד מן האלבומים שמהווים מעין כוח ששואב אותך למרחב לא נודע , דופק בך קצת מכות , ומחזיר אותך לרחוב לתהות מה קורה לעזאזל. אמרנו חופש? אמרנו ריינקוטס! האלבום הראשון וחסר-השם של הריינקוטס , הוא חוויה מלהיבה שאני לא מכיר עוד כמוה , צלילים חובבנים משו וצורמים משו אבל יש בו כזאת spirit שסוחפת אותי למין טיול מרתק ומעט הזוי עם ארבע גברות בריטיות חביבות , שחושפות בפני את ליבן במרץ ובנחישות , מפנות אצבע נשית מאשימה ב-youre a million , מלמדות אותי על הטיפשות באהבה (in love) , ומספרות על הריקנות הגדולה ששוכנת בתוך הנפש (the void). לאלבום השני כבר יש שם - odyshape , והוא לוקח את המאזין למחוזות יותר נסיוניים עם הרבה כלי מיתר , ואווירה יותר מהורהרת . הם לא מוכרות שום בולשיט ואפשר באמת להרגיש קרוב לנפש היוצרת באלבום הזה , שמתחיל באמת באמת כמו יצירת מופת עם dancing in my head ו- only loved at night העצוב , ההמשך - קצת יותר קשה.

nery

New member
המוסקטר הרביעי

(קודם כל, אני חייב לציין שכנראה לא הייתי מכיר את 2 הלהקות האחרות אם לא הייתי משתעשע עם ה-similar artists באולמיוזיק - שימי לב נוריקו, הם לא תמיד טועים - ולכן אני חייב לג´ון דוגאן תודה) עכשיו, הצלע הרביעית היא, ללא ספק, ה Au Pairs (שגם מוזכרים שם באולמיוזיק). קצת שונים מהשלישיה המהוללת שלמעלה, אבל ללא ספק משתייכים לאותו זרם. האלבום הראשון, שהוא בגדר חובה לכל מי שזו הנישה שלו, נקרא playing with different sex ונשמע דוקרני היום אולי אפילו יותר מאז. לעולם לא יימאס לי מהיריות הציניות והמחאתיות של הסולנית ההיא. עם זאת, שמעתי את האלבום השני והוא נשמע לי הרבה יותר מעניין ואמיתי מהראשון. נו טוף. איסמנה, את בטוחה שאת לא רוצה ללמוד גיטרה?

wasting77

New member
כבוד לאו פיירס!

דומים מעט לגאנג אוף פור , במיליטנטיות ובגיטרות הדוקרניות... האלבום הראשון באמת נהדר , קניתי אותו בחור בשחור רק בגלל שהשם היה מוכר לי - איפה יצא לך לשמוע את השני?

למעלה