השילוש הקדוש (מומלץ מומלץ מומלץ)
LILPUT+SLITS+RAINCOATS השילוש הקדוש של רוח הפאנק הנשית , אמהות הריוט גררל , הסבתות עם השיניים התותבות של קים גורדון ,קורטני לאב , ביורק, בייבס אין טוילנד , סליטר קיני. נרי יכתוב על ליליפוט ... הסליטס שילבו את רוח הפאנק הזועמת ונקודת המבט הנשית עם רגאיי ודאב , ליצירת אלבום ראשון אפלולי ומופלא בשם CUT. חמושות בקולה הבלתי-נתפש עם המבטא הגרמני - במיוחד בשביל נרי - של הסולנית ארי אפ, מחאה וביקורתיות צינית , והרבה חופש יצירתי , הסליטס יצרו אחד מן האלבומים שמהווים מעין כוח ששואב אותך למרחב לא נודע , דופק בך קצת מכות , ומחזיר אותך לרחוב לתהות מה קורה לעזאזל. אמרנו חופש? אמרנו ריינקוטס! האלבום הראשון וחסר-השם של הריינקוטס , הוא חוויה מלהיבה שאני לא מכיר עוד כמוה , צלילים חובבנים משו וצורמים משו אבל יש בו כזאת spirit שסוחפת אותי למין טיול מרתק ומעט הזוי עם ארבע גברות בריטיות חביבות , שחושפות בפני את ליבן במרץ ובנחישות , מפנות אצבע נשית מאשימה ב-youre a million , מלמדות אותי על הטיפשות באהבה (in love) , ומספרות על הריקנות הגדולה ששוכנת בתוך הנפש (the void). לאלבום השני כבר יש שם - odyshape , והוא לוקח את המאזין למחוזות יותר נסיוניים עם הרבה כלי מיתר , ואווירה יותר מהורהרת . הם לא מוכרות שום בולשיט ואפשר באמת להרגיש קרוב לנפש היוצרת באלבום הזה , שמתחיל באמת באמת כמו יצירת מופת עם dancing in my head ו- only loved at night העצוב , ההמשך - קצת יותר קשה.