tori amos לשלטון מי איתי?

nery

New member
זה מה שאמרתי?

התכוונתי ששמעתי את האלבום (איפה? נו באמת, הפעל את ההגיון!
) ושהוא הרבה פחות אמיתי ומעניין ומוצלח, מהראשון. זה היה בלבול קל :)

Esmena

New member
אממ. הנה ביקורת של השרת על Cut

לג´ואן ג´ט , יש כמובן עוד כל מיני דברימים...נו מילא, מה אני יודעת עליהם :) NP- Radiohead- Elctioneering/Climbing Up The Walls

תודה לכולכם :)

הrain coat נשמעות מסקרנות..קיים אולי אתר שניתן בו לשמוע משהו שלהן? ועל הslits שמעתי משהו...אני לא כל כך אוהבת מקצבים של רגאיי, אבל אם אתם מכירים מקום שמשמיע אותן-אני אשמח כנ"ל :) (תודה על הפירוט (0:)

ואגב...

אני נורא אוהבת אנרגיות של פאנק(בעיקר נשי),גם זעם הולך די טוב (עדיף יצירתי וחכם ולא סתם מקיא זוהמה..P:) לעומת זאת- מיליטננטי ודוקרני-לא ממש
...למרות שעוולות חברתיות וסוציאליזם מאוד מתחבב :), וה-point להודעה הזאת :היא נסיון למתן כתובת קצת יותר מדוייקת להמלצות.. מקרב לב תודה :) np-hop sandoval-charlotte (לא קשור בכלל להודעה הנ"ל.. פשוט יפה :))

wasting77

New member
אז הנה

מחפשת נואשות אישה חכמה , רגישה , תקיפה ומוכשרת בטירוף? אז הנה - קורין טאקר אולי לא תצא איתך, אבל גם כך היא יכולה לרגש ולהיות חלק מחייך. call the doctor , אולי האלבום המושלם של sleater-kinney , יצא ב-96 והוא ללא ספק הוכחה מוחצת לכך שהפאנק הוא עניין ששורד את השנים לא רע , והוא גם יכול לשמש סימן דרך לכל להקת רוק מתחילה שרוצה להבין איך מביאים את הרגשות והמחשבות הפנימיות לידי ביטוי שלם ומלא עוצמה. הגיטרות הרועשות נותנות בריפים מלודיים בעוד שטאקר מפגינה אטיטיוד גם כשהיא לא צורחת את נשמתה , שרה את הלחנים הנהדרים בצורה הכי אמיתית שיש. מהזעם של call the doctor(המנון עצום א-לה-rebel girl של bikini kill) , דרך העצבות ב good things , עד ל-i´m not waiting הנהדר , האלבום סוחף במלודיות , בהרמוניות , באנרגיות והכי חשוב - הוא משפיע ... הוא לא משאיר אף אחד אדיש , כמו שאלבום פאנק-רוק צריך להיות. ק-ל-א-ס-י-ק-ה! - NP - wedding present my favorite dress (perfect pure pop pleasure)

Esmena

New member
הממ. קודם כל , כל הכבוד נוריקו.

שנית- אולי גם ליטל ארתרוויקס- קצת- אולי גם כל אלבום של טורי ואולי גם כל אלבום
אבל לא כמו בויז פור פלה-פאקינג יצירת מופת של שמונה עשרה שירים... כשאני ראיתי/ שמעתי את טורי לראשונה ממש זילזלתי, אבל איך שזה השתנה
צריך להקשיב בסבלנות. אז ליטל ארתרוויקס הוא טוב (וכן, חייבים להתחיל ממנו), אבל הוא כזה... לא יודעת, מיוזע(?). אולי כדאי שתורידי /תקני/ווטאבר אותו בסתיו אם תירצי בכלל:) בהצלחה:) ואני מסכימה איתך לחלוטין בעניין הפימל סינגרס:) NP- Tom Waits -Hold On

כל הכבוד לי?../images/Emo12.gif

לא הבנתי כל כך למה, אבל אני אתפלש בתהילה בכל זאת(אייקונים בחרו להשתתק עכשיו-אבל תפוז של שבועות):) ...ואחרי כל ההמלצות הנרגשות,אני אנסה להתגבר על מחסום הקול, ואני חייבת,פשוט חייבת לגלות במה מדובר!!!!!!!!!!! תודה לכן, חביבות, אשמע ואעשה.[ : (יש משמעות לסתיו?
) (*איזה כיף כשמסכימות איתי
, האמת שעד היום הצליחו להתחבב עליי גברים מעטים: כשאני שומעת אישה שרה,זה יותר...כאילו אני שרה ומתרגשת איתה ולא רק מאזינה ,או פשוט...מרגישה יותר קרובה :))

Esmena

New member
את תמיד ראויה לכל הכבוד

כן, לכי ובידקי ילדה:) מה חבל שפיספסת בדיוק שבועיים עם גרייטסט היטס,בהיינד דה מיוזיק, טופ טן... (אבל את עושים לה גרייטסט היטס כל שני וחמישי:) ליטל ארתרוויקס- אם מזיעים בו, אז עדיף בסתיו לא:)?

אוף, באמת רציתי להודיע גם פה בפורום

על כל השבועיים המופלאים האלה שהיו לאחרונה, שבהם אני ואיסמנה נהנינו מאוד
פעם הבאה שיהיה משהו אני אודיע......
אני חייבת להוסיף תמונה. np-Radiohead-Sundy bloody sunday קאבר נחמד ביותר לשיר מעולה של יו2.

למעלה