TPK ARRESTS

D E C A Y

New member
התכוונתי למוערך בקרב האנשים

אין אף רייטר בעיר והדברים היחידים שכתובים עם ספריי על קירות זה משו על מכבי חיפה או מישהו בן זונה.

skretch

New member
אז תתחיל אתה את הגראפיטי

אל תחכה לרייטרים אחרים שיעשו את מה שאתה רוצה לעשות תעבוד על הדף, וכשזה יתחיל לקבל צורה תעבור לרחוב ולאט לאט אתה תכניס גראפיטי לעיר שלך

dsol

New member
../images/Emo6.gif תגיד לי אתה בסדר ?!_../images/Emo189.gif

אני אולי לא מגיב פה הרבה אבל מזו התגובה הזו ?! גרפיטי זה דבר ראשון אומנות ואידיאולוגיה האידיאולוגיה לא מדברת על לפגוע אחד בשני ואיך רשמת "פושעים" זאת כלומר אם לא המצאת לעצמך אידיאולוגיה חדשה.... העניין הוא להחזיר את הרחוב לאנשים שלי הפרסומות ומפלצות הבטון והמתכת שתופסות מקום ומכערות את הנוף.... אני לא ממש מבין מאיפה הדעת לזה שאם אתה עושה גראפיטי אתה "פושע" (ולא במובן שזה "לא חוקי" אלא במובן של להרביץ לאנשים שעוברים ליידך כי ככה כיף לך) אין כל קשר בין להכות אנשים לבין גרפיטי ! וההודעה שלך בהמשך שאם יתחשק לך לצייר פתאום ותמצא מישהו פשוט תיקח לו.. כאילו... מה ?! אתה כיתה ג' במקרה ? אני רוצה אני אקח.... אני ממש רוצה לראות אותך עושה את זה בלי לקבל מכות במיוחד !! אבל ממש במיוחד בגלל המ שאתה חושב. הרי גרפיטי ארטיסט הוא פושע... למה נראה לך שהוא יתן לך לקחת את הפחית צבע שלו בלי קרב ראוי ?!

esari

New member
אז ככה

גרפיטי זו עבירה על החוק ולפי כך, כולנו פושעים. כאן, לשמחת אנשים מסויימים גרפיטי עוד לא הגיע לרמה כבדה של פשע, אלימות ושימוש של גנגסטרים כמו בסרטון שמצולם בצרפת. שם, מי שTOY חוטף מכות, מי שעולה על עבודה מקבלת דקירה, מי שבומבר משתמש באלימות וגניבה בישביל להשיג צבע. זה לא אידואלגיה, זה דרך החיים שם וזאת התנועה של גרפיטי בעולם. לך זה אומנות, לאחרים זה ריגוש תהור של ונדליזם נטו. להרוס.

Faide

New member
אממ

לאו דווקא אריאס זה נכון שיש במקומות מסוימים פשע אבל להכליל את כל מי שמצייר בצרפת כמו שאמרת כפושע זה לא נכון. לא כולם גונבים,ולא כולם הולכים מכות עם טויז,אבל זה קיים ואף אחד לא אמר שזה חייב להיות פה ככה. אני באופן אישי לא חושב שגראף אלים הופך אותו בהכרח לכיף יותר או נכון יותר. זה עניין של גישה, בומבר טוב לא חייב לגנוב את הפחיות שלו,גראף מתעסק באותיות ולא מה שמסביב.

esari

New member
יאפ

אני לא חושב שכולם ככה, ואני לא מסכים שככה זה צריך להיות. אבל לבוא בצורה תמימה ולהגיד שגראף זה אומנות ואין סיבה שזה יקרה זה בולשיט, גרפיטי התפתח משכונות מצוקה, אלימות וגנגסטרים. זה חלק מהתרבות של הגרפיטי ואי-אפשר להתעלם מזה.

las mil

New member
כל העניין

הוא ששם בפרברים של פריז הם חיים את זה מגיל אפס,זה אותם אנשים שלפני שנתיים שרפו את הפרברים זה הדרך חיים שלהם,אין מה להסכים פשוט להתבונן... ראיתי טאגרים כאלה ואף אחד לא מתעסק איתם,הם חברוה של בני 25-30 שמסתובבים יחד מגיל 9

למעלה