TPT

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
אם אתה תצטרף לשולחן יש כבר שלוש ידיים מובטחות

מה קורה עם האחרים?

2המרפא

New member
האישה לוחצת לצאת והמבחנים לוחצים לעבור

טוב נו נראה איך נסתדר חחח אם אצליח להתחמק אני אבוא

2המרפא

New member
טוב דאגתי את לפנות את היום

תודיעו מי מה כמה למה ואיפה ואני בא

NoEgo

New member
סגרנו על שמונה בערב. שלחו לי הודעה פרטית

ותקבלו טלפון כתובת וכו'

2המרפא

New member
אני בעד טורניר אם באמת רוצים לעשות

אליפות מי שיעוף שיפתח משחק קאש במקביל או משהו

זונע

New member
לקחתם רציני את האליפות...

אני אישית מוגבל בזמן(יכול להישאר רק עד 10 וחצי בערך) אז אם עושים טורניר תודיעו לי מראש ואני לא אגיע

זונע

New member
שאלה

אני יכול לבוא עם עוד מישהו, שמעוניין להצטרף. יש מקום?

NoEgo

New member
משחקים קאש, 0.5-1.

הרוב מעדיפים קאש וגם יש בעיה מבחינת הזמנים - שלא כולם יכולים להגיע בזמן/ להישאר מאוחר, ככה שקאש פותר את הבעיה וכל אחד יכול בוא מתי שהוא רוצה וללכת מתי שהוא רוצה. יש 5 שחקנים בטוחים כרגע מי עוד נכנס?

NoEgo

New member
חוקים

אין תשלום לבית כניסה מינימלית 50 כדי לצאת מהמשחק חייבים לתת הודעה מראש של חצי שעה אסור לדבר על שום דבר שקשור ליד הנוכחית אם אתם לא בתוך היד הנוכחית אסור לקפל לפני הזמן אסור לדבר לפני הזמן אם דיברת לפני הזמן פריפלופ הקלפים שלך מקופלים אם דיברת לפני הזמן מהפלופ ואילך אתה מחוייב לדיבור שלך (אלא אם כן מי שאמור היה לדבר לפנייך בסופו של דבר עושה רייז בעצמו) מותר לעשות עיסקאות אם כל האנשים שבתוך הקופה מסכימים לכך אם מישהו מכריז זמן נפתח שעון לחצי דקה בקופות גדולות דקה עד דקה וחצי בסוף הזמן הקלפים של הבן אדם שחושב מקופלים מותר לעשות סטרדל מותר להכפיל את הסטרדל (וכן הלאה בשרשרת) עד הסמול בליינד תמיד מותר לעשות רייז!! - לא הכפלות, לא חמישים אחוז, לא משנה אם זה אול אין. אסור להעביר צ'יפים בין שחקנים בשולחן אם יש סכום להשוות וזרקתם צ'יפ אחד לקופה זה ייחשב השוואה אם לא אמרתם אחרת לפני כן הפה קובע - אם זרקתם 20 ואמרתם 50 תצטרכו להכניס 50 במקרה של ספק הדילר קובע מתי מראים קלפים: במצב של השואת אול-אין מראים מיד לא מחכים לריבר ראשון מראה מי שהרים אחריו מי שהשווה, לפי הסדר מהמהמר, יכול להראות או לקפל השוואת הימור בריבר ראשון מראה המהמר מי שהשווה יכול להראות או לקפל לאחר מכן לפי הסדר מהמהמר והלאה יד מנצחת תמיד מראים יד מנצחת זה יד שניצחה השוואה לא יד שכולם קיפלו לה גם יד מנצחת כתוצאה מעיסקה חייבים להראות! אם בריבר אין הימורים מתחילים לפתוח מהכפתור דילר והלאה מותר לזרוק את הקלפים במקום להראות אבל אם ניצחתם את היד לא תוכלו לקבל תשלום גם אם תראו את הקלפים חוקים של הבית: אם עשיתם נזק בבית אתם משלמים על הנזק אסור לצעוק חובה לשמור על נקיון בסלון ובשירותים. כיבוד: כל אחד מוזמן להביא בקבוק שתיה ואיזה חטיף אם בא לכם. אני לא לוקח כסף ולא דואג לשום כיבוד.

זונע

New member
../images/Emo45.gif

אני מגיע בטוח עם עוד חבר כמה אנשים אנחנו אם כך?

Kgt1

New member
אני מקווה שאתם משחקים, אבל הארגון היה שוב

מאוחר מדי... צריך לקבוע בגלל שלא מדובר בקבוצה של חברים באופן מוחלט לפחות שלושה ימים מראש.

הצעה חלופית

אני רואה שאתם מנסים לארגן משחק בניכם כבר הרבה זמן. מדי פעם יוצא לי לארגן משחקים קאש 1-2 באיזור המרכז. לפעמים חסרים שחקנים, אתם רוצים שפעם הבאה אפנה אליכם ותצטרפו? אם כן, תגידו לי את הימים ותשאירו מייל או פלפון בפרטי שלי.

למעלה