שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות בארץ treo 650 ולהנות מהתמיכה של הראל וממכשיר בעברית או להביא Treo 680 מארה"ב. למישהו יש המלצה בשבילי? האם אפשר להתקין עברית טובה ל 680 באופן עצמאי??
בניגוד למשתמש אחר בפורום פה אני דווקא מעדיף שהעברית במכשיר תיהיה רק תמיכה בפונטים אני מעדיף את הממשק באנגלית. לכן אני מוצא את הנושא הזה לא בעייתי (כרגע יש רק עברית לייט/לייט דלוקס) היום המכשיר עבר קריסה ראשונה ונכנס ללופ אך אני עדיין לא בטוח למה כי זה קרה סתם כך ולא אחרי אף התקנה למרות שהספקתי להתקין כבר מלאה תוכנות. בקשר לעברית אני יודע שתהייה עברית של עוד חברה בחודשים הקרובים לאחר שהמכיר יושק בארץ (680) כרגע אני מעוד מאושר ממנו כמכשיר משולב ראשון אך החסרון העקרי שלו שאני חייב לציין מורגש מאוד הינו הסוללה החלשה שלו !!!! כרגע אני רואה את האתר של NRG מעולה את של YNET כמובן שלא ,את האאתר של תפוז אני רואה ללא שום בעיה. בקשר למקלדת כרגע עוד אין מקלדת בעברית. לשאלה מה בין השניים ???? עם אתה לא פריק למכשירים חדשים אני הייתי ממליץ על ה650 שמחירו מתרסק למחירים מגוחחים אתמול פיספסתי מכירה של מכשיר בן חצי שנה ב900 ש"ח חדש לא מהחנות אפשר להשיג ב1500 כולל עברית מלאה
תודה על התשובה המהירה. תראה, לגבי המחיר, בארהב ה - 680 עולה 400 דולר. שזה 1700 שח. אז מבחינת המחיר אין הרבה הבדל. אם העברית טובה אז אלך על המכשיר החדש, ה 680. אתה מקבל SMSים בעברית? ניסית להדביק מקשים בעברית על המקלדת או שאתה פשוט כותב כתיבה עיוורת? מה, ידוע ש YNET לא ברור במחשבי כף יד? המסנג'ר עובד בעברית? תודה
לרכוש את ה680 תראה העברית עולה כסף כ200 ש'ח מקלדת לכשתצא תעלה 300 ש"ח והיא כנראה תיהיה הרבה יותר טובה מPILOC כך שזה יוצא כבר 2100 ש"ח כשהמכשיר ישווק בארץ אני מאמין שהמכיר לא יהיה גבוהה בהרבה כלומר לא כפול 2 כמו שהיה בעבר בחו"ל 2200 שח בארץ התחיל ב5000 ירד ל4000 . אני לא כותב עיוור אני משתמש במקלדת ווירטואלית על המסך, אני מקבל SMS בעברית ללא בעיה בקשר לMSN לא ניסיתי עדיין אבל אני יודע שיש עם זה בעייה וכנראה יהיה אפשר לכתוב רק באנגלית.
כן, אני מניח שאני אקנה את ה 680. פשוט המשפחה בארה"ב ומגיע ארצה ואני צריך לקבל החלטה מהר ולהזמין. אם לא קשה לך, תבדוק אם המסנג'ר עובד. אני אשמח לדעת שהוא עובד. תודה, לילה טוב.
1. כל עוד אינך פותח 800 שרשורים חדשים אלא שואל הכל באותו שרשור אז מבחינתי (אני מניחה שמכל בחינה אחרת גםם כן) אינך מציף 2. לא מנעתי ממך להקפיץ (יש לי בעיה רק עם מי שמקפיץ כל שעה בשאלה "למה אתם לא עונים לי"). לאחר 72 שעות השרשור איננו קופץ יותר. 3. כדאי לברר לפני שמסיקים מססקנות. 4. אם הנושא כל ככך מעניין אותך, אני מקפיצה (בדרכים השמורות לדיקטטוריון בלבד