Two בשבט

להודעתי זו

הייתה הודעת המשך, שמנהלי הפורום (או מי מהם) מצאו לנכון למחוק אותה. מכל מקום, תשובה מפורטת לשאלתך תמצא כאן.

zolgard

New member
עדיין לא הבנתי את הנקודה.

אבל לא חשוב. אני לא מבין למה אחרי שכל הבלאגן נרגע אתה מתסיס שוב... בשביל מה זה טוב? עדיף לעזוב את זה. הוא המנהל וזהו!

Gum Cigarettes

New member
דיי סתם לעשות בעיות בפורום.

זה בכלל לא אותו דבר. זה לא שהביאו מישהו שאף אחד לא מכיר. הרוב פה מכירים את שלומי. חוץ מזה, זה לא ששלומי בא לשנות את הפורום ולהביא אנשים אחריםמ שלא קשורים לכאן ולהפוך את הפורום לפורום "צפרירים חולון" כמו שאודי (או שכך השתמע מדבריו) רצה לעשות.

אם זה על כלום, מנין התסיסה?

האם התסיסה נובעת מהדברים שאני כותב, או מדברים שכתבו ועשו מנהלי הפורום, שאני רק מזכיר אותם?

king kazabubu

New member
אם אתה לא רוצה התססה

אז בשביל מה הבאת עכשיו את ההודעות? אתה סתם רוצה להראות הודעות שלנו?

איפה כתבתי שאני לא רוצה התססה?

מה רע בפורום תוסס? ולשאלתך: הפניתי להודעות שלכם, משום שאפשר ללמוד מהן על מידת אמינותכם.

R2 D2s Servant

New member
לא

פשוט הייתי צריך כותרת כלשהי... אם הייתי רושם את התוכן בנושא ההודעה, ההודעה לא הייתה קופצת. רציתי להיות בטוח שהמסר יגיע אליך, ככה שלא סתם בזבזתי 5 שניות מהחיים שלי עליך.

Gum Cigarettes

New member
אתה מתסיס את הפורום

על דברים לא חשובים ולא עקרוניים שחברי הפורום לא יכולים (ורובם גם לא רוצים) לשנות אותם.

דברים חשובים ועקרוניים

1. חשוב ועקרוני, שאת הפורום ינהלו אנשים אמינים ומתאימים לתפקידם. 2. טענתך, שרוב חברי הפורום אינם רוצים לשנות את המצב הקיים, לא הוכחה, אך גם אם היא נכונה, היא אינה גורעת מזכותו של המיעוט להביע את דעתו. 3. טענתך, שחברי הפורום אינם יכולים לשנות את המצב הקיים, נכונה בחלקה. אמנם, כפי שציינתי בתגובתי הראשונה בנושא זה, "תפוז" היא חברה, הפועלת ממניעים מסחריים, וזכותה לבחור את מנהלי הפורום כראות עיניה. עם זאת, "תפוז" מתקיימת ומרוויחה בזכות הגולשים בפורומים, ואם לא תתחשב בדעתם, הם עלולים לנטוש אותה. על כן מחאה תרבותית ועניינית - לא קללות, לא גידופים, לא הצפות, אלא תגובות מנומקות ומבוססות - מחאה כזו עשויה להשפיע.

Gum Cigarettes

New member
לא.

הצגת (כביכול) "ראיות" ששלומי הוא בנאדם "חם-מזג", והצגת ראיות לכך שהוא חבר של קטי. כמו כן אתה טוען שהוא לא יודע לקבל ביקורת. כל זה אלה רק טענות לא מבוססות שלך, חוץ מהטענה שהוא חבר של קטי, אשר לא פוגעת באמינותו כמנהל, להפך, היא מוכיחה שהוא בנאדם אמיתי ולא סתם דמות ממוחשבת שיכולה לההיות אפילו מוחמד אל אקצה מלבנון. (ראה פרשת "טאי"). אם אתה מתכוון לכך שהוא חבר של קטי ולכן נבחר לתפקידו ב"פרוטקציות" או "חוסר הגינות", תביא הוכחות לכך. ולא סתם השערות . כתוב מכתב להנהלת תפוז ובקש ממנה את פרטי בחירותו של שלומי לתפקיד. אם תמצא הוכחה אמיתית לכך ששלומי נבחר בפרוטקציות, אני הראשונה שתעמוד לצידך. אני גם לא מבינה למה לך מכל האנשים מפריע ששלומי מנהל. אתה כמעט ולא כותב בפורום הזה, וכשאתה כן זה רק כדי לעורר פרובוקציות ולהתסיס. מה יוצא לך מזה?

למעלה