Tyson vs McBride

BROWN BOMBER

New member
Tyson vs McBride

ב-11.6.05 מייק טייסון האגדי עומד לפגוש בזירה את הענק האירי קבין מקברייד. מתאגרף אירי חזק עם מאזן מרשים של 32 נצחונות, 4 הפסדים ו - 27 KO'S . מעניין יהיה לדון בנושא בפורום ולראות תחזיות שלכם לקראת הקרב.

MikeTyson

New member
טייסון ינצח...

טייסון מאוד "אוהב" מתאגרפים מאירופה. הם החביבים עליו ביותר
ואם נהיה רגע רציניים, המאזן של האירי לא כל כך מרשים. בדקתי את העניין, היה לו הפסד אחד מול מתאגרף שיש לו יותר הפסדים מנצחונות. מקברייד הוא מתאגרף לא יציב. הוא יכול לנצח בסיבובים מוקדמים (ולא נראה לי שאת טייסון) וליפול בסיבובים מוקדמים. כפי שאתם יודעים, טייסון יכול לנצח כל אחד בכל מצב רק שהוא צריך לסדר את כל העניינים במוח הקטן שלו ומתחיל להתאגרף כמו בן אדם שפוי ולא כמו חיה. כמו בשנות ה-80 ותחילת שנות ה-90.

טייסון יפסיד

הוא כבר ממזמן לא מה שהוא היה.... אחרי הקרב כבר לא יבדילו בין סימנים כחולים והקעקוע על פניו!

MikeTyson

New member
אהלן משורר...

עפ"י מה אתה קובע שהוא יפסיד? או שאתה בדעה של דסקלו "טייסון בן 39" וזהו.

BROWN BOMBER

New member
בעניין טייסון בן 39

לפי מה שידוע לי נכון להיום מייק טייסון משתמש בקורי סנדרס שחיסל את אחיו הצעיר של האלוף הנוכחי ויטלי קליצ'קו, ובשיין קאמרון הצעיר עם מאזן מושלם של 12 נצחונות, 11 בנוק אאוט כיריבי אימונים, הוריד כ - 8 קג' ממשקלו ומתאמן בשיטה דומה לזו של קווין רוני שאימן אותו בשנות השמונים. עם המידע הנ"ל נכון אז מקברייד בצרות. ולא רק מקברייד...

BROWN BOMBER

New member
כן זה נכון - אפילו יותר מזה...

קראתי כתבה באחד האתרים באינטרנט שקמרון נותן לטייסון ממש קרבות קשים במהלך האימונים ומצליך לפעמים להפתיע את טייסון הותיק. לפי מה שכתוב טייסון במקביל כל יום מבצע מחדש שחיטה של קורי סנדרס המפורסם אבל עם קמרון... יריב אימונים הכי טוב שאפשר לאחל לטייסון. עם יריב כזה הוא באמת יוכל לדעת מה הרמה שלו באמת. הלוואי ולי היו יריבי אימונים כאלה בזמנו, אז אולי לא הייתי פורש כל כך מוקדם ומשמח אותכם לא רק בפורום אלה גם בזירה... BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
Brown אתה צודק ב-100%

עוד משהו בקשר לקרב, הגוף של טייסון זה לא אותו גוף. הוא עדיין 1.81 ס"מ, זה בסדר. אבל מבנה הגוף שלו הולך ומתעגל עם השנים... וזה הדבר היחידי שמפחיד אותי בקשר אליו, הוא פחות מקפיד על תזונה נכונה כמו בעבר והאימונים שלו הם לא כמו פעם. יש לו עדיין את היכולת להפיל כל מתאגרף בעולם אבל קווין מקברייד הוא מתאגרף שגבוה מטייסון בהרבה ולטייסון יהיה קשה כי הוא לא זריז כמו פעם. שים לב לתמונה הבאה.

BROWN BOMBER

New member
לתענת מאמנו של טייסון:

הם עובדים בשיטה אותה פיתח קווין רוני (המאמן הרשמי הראשון של טייסון שהצמיד לו קאס דמאטו). עם זה נכון ולא סתם דיבורים באוויר - אז כל הקטגוריה של המשקל הכבד בצרות. אבל אני בספק שזה ככה...

MikeTyson

New member
קורי "The Sniper" סאנדרס

מתאגרף ענק תרתי משמע !! פשוט אחד הגדולים. נולד בדרום אפריקה אם אני לא טועה. זה לא מתאגרף שכל העולם שמע עליו כאחד הגדולים שהיו אבל הוא בהחלט אחד המתאגרפים הכי גדולים שיש. והוא מהדור הישן והטוב של טייסון, התחיל את הקריירה שלו בסוף שנות ה-80. אגב, טייסון מבוגר ממנו ביום אחד בלבד.

BROWN BOMBER

New member
זה מידע מעניין...

אז יחגגו יום הולדת 39 ביחד אחרי הנצחון עם מקברייד מה?... עם טייסון באמת מצליח לגבור עליו באימונים כמו שעומרים אז לא רק מקברייד בצרות. כמו כן קראתי כתבה שבה טייסון אמר: עם הקרב עם מקברייד יהיה מוצלח אנסה בשעיפה להגיע לקרבות עם ג'יימס טוני, חסים רחמן או אולי שוב לנסות ולהתחרות על התואר העולמי מול קליצ'קו או רויז.

BROWN BOMBER

New member
נכון... אבל מה שלא יהיה הוא עדיין..

טייסון... לא משנה מה יקרה בכל מקרה אנחנו נהנה. הלוואי שהיתה לנו אפשרות לראות את הקרב בשידור ישיר... למי פה יש קומבינות בערוץ הספרוט?

MikeTyson

New member
אני הצעתי משהו יפה...

עוד לפני שהגעת לפורום אני חושב, היה דיון על הקרב, ואני הצעתי לשלוח מכתב גדול עם הרבה חותמים לערוץ הספורט כדי שישדרו את הקרב, אפילו בתשלום, פיי פר וייו. העיקר לראות את הקרב בשידור ישיר. אם שידרו בספורט 5 + לפני 3 שנים את הקרב של טייסון מול לואיס אז יכולים לשדר גם את הקרב של טייסון מול מקברייד. קניית זכויות שידור זה עניין של רייטינג.

BROWN BOMBER

New member
זה עניין של הרבה כסף!!!

צריך התארבות של מישהו מעוניין ובעל השפעה.

MikeTyson

New member
כמו שכתבתי,

רייטינג גובר על כסף. גם את הקרב מול לואיס ספורט 5 + שידרו, ובחינם שבכל ארצות אירופה ובארה"ב הקרב היה משודר בתשלום. אם ערוץ הספורט ידעו שיהיה הרבה רייטינג לקרב של טייסון (שאגב קשה מאוד לצבור רייטינג בשידור ישיר שהוא בכלל מלפנות בוקר) אז הקרב ישודר כי לספורט 5 אין בעיה של כסף.

לא צריך זכויות בערוץ הספורט...

בטוח זה יהיה משודר בשידור חי באיזשהו ערוץ.. באחד הערוצים הרוסיים ואם לא אז בערוץ הטורקי (שכחתי איזה) אבל להפתעתי משדרים שם קרבות שונים ומשונים...

joker89

New member
אף אחד לא יפסיד..

אני חושב ככה שלפי הנקודות בסוף יהייה שיוויון,כי האירי לא יתן לטייסון להלום בוא וישור מרחק וטייסון לא בסיבולת לב ראה מקסימלית

BROWN BOMBER

New member
קרב של טייסון לא נגמר בניקוד מאז...

ב - 1991 כאשר הוא ניצח את רייזור ראדוק ומאז לא משנה מה התוצאה תמיד יש נוק אאוט. לדעתי זה יגמר בערך כמו הקרב נגד בריין נילסן. אבל עם לקחת בחשבון שלמקברייד יש הפסדים בנוק אאוט כבר בארבעת הסיבובים הראשונים בניגוד לנילסן הבלתי מנוצח... בקיצור מה שלא יקרה יהיה מעניין...

MikeTyson

New member
קשה לי להאמין שהקרב ייגמר בתיקו

טייסון פותח כל קרב בטירוף על היריב, גם נגד הוליפלד וגם נגד לואיס. אין אצלו "סיבוב גישושים" שזה הסיבוב הראשון... במשך 20 שנה מתחילת הקריירה ועד היום, כל המתאגרפים שעלו מול טייסון יודעים שכדי למשוך את הקרב מול טייסון לסיבובים מאוחרים זה להתגונן חזק מאוד בסיבוב הראשון ולתת לטייסון להירגע בסיבובים הבאים. אבל כשטייסון מפציץ בסיבוב הראשון כבר יש לו יתרון ניקוד גדול, יתרון הניקוד הזה לא מחזיק מעמד הרבה זמן כי טייסון בסופו של דבר גומר את היריבים שלו בנוק אאוט.

BROWN BOMBER

New member
בזמן האחרון...

לא ראיתי את טייסון מוביל בנקודות. הוא פשות צד את הקורבן באחד הסיבובים ומכניס בודדת אחת. כמו בקרב נגד בוטה.

למעלה