Tyson vs McBride

MikeTyson

New member
שכחת את הקרב מול וויליאמס?

שכחת את הקרב האחרון מול דני וויליאמס? סיבוב ראשון: טייסון היה רחוק מכה אחת מנוק אאוט אחרי אפר-קט קטלנית ללסת של וויליאמס שכמעט נפל על הריצפה. באותו הסיבוב טייסון נפצע בברך שמאל וזה גמר אותו בקרב הזה. - טייסון מוביל בנקודות סיבוב שני: גשם של מכות נכנסות לפרצופו של וויליאמס אבל המכות אינן חזקות בגלל הפציעה של טייסון. - טייסון שוב מוביל בנקודות סיבוב שלישי: קצת יותר צמוד, עם יתרון קטן לטייסון בגלל כמה מכות מדויקות שנכנסו. אבל הפציעה גמרה אותו וזה הסיבוב האחרון שטייסון החזיק בו מעמד בקרב הזה - גם פה השופטים נתנו לטייסון את הנקודות והוא הוביל בבירור בקרב. סיבוב רביעי: טייסון בקושי הוציא מכות ובקושי עמד על הרגליים. אולם שלם עמד על הרגליים ולא הבין מה קורה לטייסון שהוביל בכל הקרב. טייסון הפסיד אך ורק בגלל הפציעה. אם ראית את הקרב אתה בטח יודע על מה אני מדבר.

BROWN BOMBER

New member
איפה ראית את הקרב?

קודם כל טייסון כבר עבד עם המאמן החדש בשיטה אותה הזכרתי וזה נכון שהפציעה היא שגרמה להפסד, אולי גם קצת הגיל שהשפיע על היכולת שלו להתמודד עם פציעות. דרך הגב איפה ראית את הקרב? לא שידרו אותו בטלביזיה...

MikeTyson

New member
יש לי כל קרב של טייסון,

אם תרצה אצרוב לך על דיסק ואשלח לך בדואר. צור איתי קשר במסרים.

MikeTyson

New member
יש לי הכל ידידי היקר,

וגם את הקרבות מול הוליפלד. גם את הקרב הראשון שנגמר בסיבוב ה-11 לטובת איוונדר התותח. וגם את הקרב השני שנגמר, אתה יודע איך... סרט קשה לצפייה - לא כל יום רואים בן אדם יורק אוזן לרצפה.

BROWN BOMBER

New member
מעריץ שרוף של טייסון האאא?

גם לי יש אוסף יפה של קרבות שונים מהעבר כמו של ג'ו פרייזר מול אלי, פורמן מול לייל, פרייזר מול פורמן 2, מספר קרבות של האגלר וכו'. אבל מאיפה יש לך את החדשים? הרי לא משדרים אותם בארץ.

MikeTyson

New member
עכשיו כבר לא

אבל הייתי לפני שנתיים שלוש. חלק מהקרבות הוקלטו בוידאו (לא אצלי כרגע אך אם תרצה אוכל להשיג לך אותם). חלק מהקרבות - אימיול (שאם תרצה להוריד קרב מלא יקח לך שבוע וחצי) וגם שם אין את כל הקרבות שלו. חלק מהקרבות - אצלי, בלעדי, אין לאף אחד אחר. יש גם קרב חובבים אחד של טייסון עוד לפני תחילת הקריירה שלו שהורד מאתר שעולה כסף ונסגר לא יודע אם שמעת עליו MikeTysonFanClub. ויש לי עוד 3 קרבות אימון שלו לפני הקריירה המקצוענית שלו, הקרבות מול ווינסטון בנט, הנרי טילמן, ועוד אחד שכרגע שכחתי.

BROWN BOMBER

New member
מעניינים אותי בעירק אלה שהזכרתי.

מול דני וויליאמס והשתיים מול הוליפילד ואולי עוד כמה מהקרבות שלו אחרי היציאה מהכלא. עם תוכל לארגן לי את אלה אודה לך מאוד. כמו כן - העם קיבלת את ההודעה שלי במסנג'ר? BROWN BOMBER

למעלה