UFC און FX - קאמפמן נגד אלבס !

elvis18

New member
UFC און FX - קאמפמן נגד אלבס !

היה אירוע טוב .. רציתי רק לספר לכם על המיין איבנט אני מדוכדכך וכואב הלב , איך אלבז פישל ?? איך אלבז אכל גיליוטינה 54 שניות לסוף ?? אני מרגיש שהוא כבר כמה שנים לא התקדם צעד קדימה באימונים שלו ,הסטרייקינג אותו הדבר בערך (חות מתזוזת רגליים טיפה יותר טובה) הוא חוטף מלא פיצוצים בקרב ,ההגנה שלו לא משהו , הוא לא משלב מספיק בעיטות ואגרופים , הוא עשה שלוש קומבינציות בתחילת הקרב ושכח לגמריי מזה ... האמתי דיי עצוב כלכך הרבה כשרון מבוזבז , כשהוא עשה לו החלקה מסייד למאונט , הרגשתי אושר .. אמרתי הנה הוא יעשה משהו , ולא הלך .. חשבתי באמת שהוא יכול לנצח אותו גם בקרקע , אלבס אמור להיות לא פראייר בקרקע ובקלינצ'ים,וטעיתי בסיבוב השלישי ,הוא חטף קצת אז כדי להבטיח את הניצחון שכנראה הלך אליו בכל מקרה,הוא עשה טייקדאון מרושל השאיר צוואר, וקאמפמן במהלך עם ניצוץ גאונות השתמש בטייקדאון שלו (של אלבס)ובכוח המתפרץ(של אלבס) כדי להפוך את היוצרות לקחת לו גיליוטינה כשהוא במאונט ולא כשהוא למטה בגארד ובשליטה מלאה , זה היה רגע של גאונות ,פשוט מבריק , אחד המהלכים הכי יפים שראיתי השנה ... יד אומן נגעה בו !! בכל מקרה ,אני מאוכזב מאלבס בכל רמה שהיא,מבחינתי ,זה היה הקרב שלו , והוא פישל ביג טיים אני לא מבין כמה שנים הוא עוד ידרוך במקום , מתי האיש הזה יעשה קפיצת מדרגה ביכולת שלו ???????? לילה טוב

fatnoam

Active member
ניסה לעשות טייקדאון בשביל להבטיח ניצחון

ונתפס בגיליוטינה זה מה שקורה שנלחמים בשביל שופטים ולא בשביל לנצח. אם היה מחליט להילחם בשביל לנצח, הוא היה נשאר לעמוד ומפוצץ את קאמפמן עוד קצת, כי זה הלחם והחמאה שלו. חבל לי על אלבס הקרב ממש היה בידיים שלו.

udi102

New member
לא מסכים

קאמפמן נראה חצי גמור ואלבס רצה לסיים אותו במקום לתפוס מרחק ולעבוד לאט ובזהירות ,דבר שני זה מהלך מדהים של קאמפמן שקשה מאוד לבצע ,מה גם שזה דבר מאוד נדיר להתפס בגיליוטיקה כזאת אחרי TD .

udi102

New member
תגובה ודעה על המיין איבנט

קודם כל אמרתי שיהיה קרב מצוין וצדקתי ,שני לוחמים מהטופ של הטופ במחלקה הטובה בעולם ,סטרייקינג ברמה הגבוהה ביותר בMMA ,שתי לוחמים שלא משאירים הרבה מקום לטעויות ,וסיום מדהים שמוכרע מטעות אחת די מקרית יש לומר . לדעתי אלבס נראה מצוין פגע הרבה יותר ,אומנם קצת השתמש פחות בלג קיקס וזה חבל אבל הלך בכל הכוח על הנצחון למרות שהוא שלו בכיס והנה כל "החכמים" כאן בפורום שאומרים למה לא להסתכן מאשר לנצח בהחלטה אז הנה זה מה שקורה במקום לשמור מרחק אלבס התפוצץ על קאמפמן וולא יודע למה ? הוריד אותו לקרקע במקום להשאר בעמידה או לתפוס מרחק ונכנס לגיליוטינה מהמאונט ,פשוט מהלך ברמה הגבוהה ביותר . בנוגע לקאמפמן שנשדד לא מעט בשנים האחרונות והיה קרוב להפסד ,אני מוריד בפניו את הכובע הלוחם הזה משתפר כל פעם שאני רואה אותו גם היום הוא הראה שהוא לא פראייר בעמידה למרות שיצא עם ידו על התחתונה בעמידה ,ניצח פחות מדקה לסיום במהלך גאוני שאלבס חשב שהוא גמור כבר ולא היה מוכן אליו ,פשוט מצוין . אחרי נצחון על סטורי ועל אלבס הוא חזק בתמונה של החגורה בעיקר שלפני זה הוא נשדד מול סאנצאז בבזיון הרבה יותר גדול ממאצידה שוגון 1וגם נשדד לטעמי מול שילדס (שהיום אין לי ספק שהוא מנצח אותו ובצורה משכנעת) .

LORSIN

New member
מה שנקרא לוזר

טיאגו אלבס, מה אתה לוקח טייקדאון? אתה אמור להשמיד אותו בנוקאאוט.. לוזר!

udi102

New member
מה הקשר לוזר ?!

זה טעות וזה קורה ,מתוך עשר קרבות שהשניים האלה ילחמו זה יקרה פעם אחת ,זה חוסר מזל משולב עם חוסר סבלנות ,אלבס שילב יפה בין עמידה להאבקות ואחרי קומבינציה לקח אותו לקרקע ובסוף הסיבוב השלישי קשה מאוד לראות דבר כזה קורה ,לא צריך לשחוט לוחם על כל טעות . אלק לוזר ,איך בכלל יכול להיות לוזר בMMA ?אולי לוחם טיפש ,רברבן ,יהיר אבל לוזר ?

LORSIN

New member
לוזר!

לוחם כמו טיאגו אלבס לא צריך ללכת על נצחון בטוח.. הוא צריך לנסות לסיים את הקרב בעמידה.. לתת טייקדאון.. זה פחדני. וטיאגו אלבס, אולי יחסית לאדם נורמלי הוא ווינר מטורף, אבל יחסית לרמות האלו הוא דיי לוזר = בקרב מול GSP = לא התעלה על עצמו בכלל, מצד שני - זה GSP, אי אפשר לצופת לכלום. בקרבות מול פיטץ' = באחד פיטץ' עשה לו מהפך, ובשני - במקום להתעלות על עצמו בקרב השני הכי חשוב בקריירה שלו.. שוב נכבה בקרב מול ריק סטורי = מול לוחם שלדעתי משמעותית פחות טוב ממנו, שוב נראה כבוי בקרב האחרון = אתה לא יורד לטייקדאון דקה לפני סוף הקרב, שהיריב שלך מזועזע מאגרוף, אתה בטח לא נופל לגיליוטינה. למה אלבס בטופ אם הוא לוזר? כי הוא שוקל הרבה יותר מהלוחמים מולו, כי הוא הסטרייקר הכי טכני לדעתי במחלקה

דיעות על האירוע

קני פלוריאן מספר על חיתוך המשקל של ג'וסף בנאוידז שעבר חלק ומספר מעט על הקושי שבחיתוך משקל. תכלס הוא נלחם ב4 מחלקות שונות בארגון.. הלוחם שמדורג מס' 1 במשקל, יאן מקורל, במקום לסיים את הקרב התחיל לעשות פוזות עם צעקות ותנועות של מתלהב כשהוא מרח את ג'ונסון על הבטן לקראת סוף הקרב. אומנם לדעתי הוא ניצח את הראשון והשלישי אבל עם הטיפשות בסוף הקרב שבמקום לסיים עשה פוזות מגיע לו להפסיד. סה"כ כל הארוע היה בסימן המחלקה החדשה שבתכלס במקום מחלקה חדשה קיבלנו 2 לוחמים מובילים במחלקת הBW שילחמו על התואר המונפץ. במיין איבנט התחרו 2 לוחמים שאחד מייבש את עצמו וירד ממחלקת הMW לWW והשני בכלל מחזיר נוזלים ומשקל לרמה קיצונית של עוד כ15 ק"ג! הרבה החלטות של הUFC מאכזבות אותי לאחרונה. מבחינה כלכלית אני יכול להבין למה הם עושים את זה אבל לדעתי הם פוגעים בספורטיביות של התחום. ובכלל מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של הרובוטים של FOX? במעברונים הם דוחפים 2 רובוטים הזויים שעושים איזה TD או משהו בסגנון. לא ברור לי העניין הזה..

drorm5

New member
איךךךךךךךךךךךךך?????

איך לעזאזל נתנו ניצחון לג'ונסון???? 1 ו-3 היה בבירור של מקקול ובסוף הסיבוב השלישי השופט גם ככה לא היה עוצר את הקרב אז תנו לו להינות קצת ולתת שואו לקהל.. אלבס... אין מה לומר - פשוט מהלך טיפשי.

BeniTaz

New member
איאן מקול וג'ונסון סיימו את הקרב בתיקו

זו היתה טעות הכרזת הניצחון של ג'ונסון. עוד טעות מבזה.. במיוחד שהוכרז שבמידה ויהיה תיקו אז יילחמו לסיבוב רביעי קובע. הם יילחמו בקרוב שוב.

matrix737

New member
למה אומרים שהיה תיקו?

בכל האתרים אומרים שהיה תיקו, אבל לפי הכרטיס ניקוד שופט אחד נתן 29-29, ו-2 השופטים האחרים נתנו 29-28 לג'ונסון, מה אני מפספס פה?

BeniTaz

New member
זה כנראה חלק מהטעות, הרישום הזה שהועבר לבאפר

היה מוטעה. אחד השופטים נתן ציון אחר מהכתוב.

drorm5

New member
אשכרה... עכשיו קראתי על זה

אז איפה הסיבוב הרביעי הכ"כ מדובר שלהם?

elvis18

New member
הסיבוב הרביעי המבוקש הפך לרימאץ'

שעתיד להתרחש בזמן הקרוב מאוד ... ויכלול עוד שלושה סיבובים אם לא יותר ...!!

באסטר1

New member
ראיתי תקרב האחרון בלייב

וסיבוב ראשון אלבס ניצח בזכות השליטה בקרקע משהו שהפתיע אותי כי שהימרתי בהתחלה על קאופמן זה היה בזכות הקרקע שלו יש לו גראפלינג ברמה גבוהה מאוד אך שיניתי את הימור לאלבס בגלל המשקל משהו שרציתי לעשות בקרב של ביידר מול ראמפייג' אלבס השתפר טיפה בקרקע לדעתי ובעמידה אנשים ששוכים קאמפן קיקבוקסר לא רע בכלל טעות של אלבס כמו של דן הארדי מול לייטל גרמה לניצחון בגילוטינה זה למה אמרתי שקאמפמן יותר טוב מאלבס בקרקע הקרב הזה הזכיר לי למה בי.ג'י פן לא יכול להיות בטופ של המחלקה הזאת ולא בטופ של הLW הכושר , לרוב אלבס נותן 2 סיבובים מצווינים והוא מתחיל להתעייף טיפה בקרב הזה פשטו הכושר של שניהם היה גבוה והיה קצב מהיר משהו שפן מסוגל לייצר רק בסיבוב אחד בלבד והיום כל הטופ של רוב המחלקות הם בקצב מאוד מהיר אלבס לדעתי צריך להלחם בMW למרות שהוא קטן מבחינת גובה ולשפר את המכות ויותר להסתכן הוא לוחם מוי טאי קטלני אבל שמביא קומבינציות כנראה בלי הרבה כוח איפה האלבס שהיה מסיים אנשים בברכיות אגרופים וזה? נעלם

E MMA

New member
למרות שעוד לא ראיתי את האירוע

האירוע הזה הוא כנראה אחד הרעיונות הכי טובים בהיסטוריה של ה-UFC, כנראה מישהו סוף סוף קיבל שם קצת שכל. גם אירוע בטריטוריה לא הכי מפותחת עם כמה קרבות משוגעים. גם טורניר בקטגוריית משקל חדשה שבינינו לא יותר מדי אנשים מכירים את כל הלוחמים בקטגוריה הזו. וההברקה הכי גדולה מכולן - לעשות את האירוע בערוץ חינמי (טוב לא בדיוק חינמי אבל לא PPV והרבה יותר שכיח בחבילות הערוצים בארה"ב). הרעיון שהרשים אותי בעצם- הם פתחו מחלקת משקל חדשה ובמקום ישר להזניק אותה כשווה בין שוות ולא לתת לה במה, הם הרימו טורניר (משהו שהמון זמן הצופים מבקשים), הם עשו אירוע חינמי שכולם יוכלו לראות ולהכיר את הטופ 4 של המחלקה, ובעצם דאגו להרים את מספר הצופים בגמר הטורניר. הגיע הזמן, מקווה שגם הרמה של האירוע תהיה גבוהה

BeniTaz

New member
"הרימו טורניר"

זה לא שהיתה להם ברירה.. לקחו 4 לוחמים ועשו 2 קרבות ומין הסתם המנצח בכל קרב יהיה ראוי להילחם על התואר. ה-UFC עדיין נשארים מאחור בכל הנוגע לטורנירים שהוכח שזה הפורמט המנצח ב-MMA.

mmamaniac

New member
אם הוכח שזה הפורמט המנצח..??

אז איך זה שה UFC היחידה שלא עובדת ככה היא גם המצליחה ביותר???? לדעתימה שבעצם רצית להגיד..שזה יותר מעניין מעריצי הארד קור כמוך.... לרוב האנשים אין זין לעקוב אחרי טורניר שנמשך כמה חודשים אם לא שנה... לחובב ספורט ממוצע..יש כמה קובוצות ספורט שהוא אוהד וכמה ענפים...גם ככה קשה לעקוב אחרי כולם. דווקא הכייף ב UFC שהכל אינסטנט...בלי כאבי ראש.

BeniTaz

New member
האמת שציפיתי לתגובה כזאת

גם אם ה-UFC יחליטו מחר להפוך לארגון של פריקשואו הם יהיו הכי מצליחים. הם כבר מותג, הם צריכים לעשות נזק ממש גדול כדי לאבד את המקום שלהם. אין דרך גדולה יותר מלבנות הייפ מאשר טורניר. תיקח דוגמאות של דברים מצליחים בזכות טורנירים. ויש לי כמה כאלו. דברים שנהרסו, בטוח לא קרו בגלל טורנירים. א. כן.. יש ב-UFC טורנירים וקוראים לזה TUF. אחת הסיבות שהפורמט של TUF עדיין שורד ולא מיצה את עצמו זאת העובדה שהתחרות נערכת בצורת טורניר ועובדה שהאוהדים סובלים את זה ויש להם זין לעקוב אחרי טורניר חצי שנה טובה כל פעם כבר 15 עונות. כמו שאמרתי, לא משתמשים בזה מספיק ב-UFC. ב. הטורנירים הגדולים של פרייד. אין טעם לפרט. ג. בלטור נראה כארגון הכי יציב, הכי חכם והכי רציני שקם כנראה בעשור האחרון. חלק עיקרי מזה, העובדה שהוא עובד לפי טורנירים. מוזר שהארגון היחיד שעושה טורנירים קבועים הוא גם היחיד ששורד ואפילו מצליח. לא הייתי מצליח לתאר את בלטור מצליחים ללא פורמט הטורנירים. ד. אם תשאל אותי הקש ששבר את גב הגמל וגרם ל-UFC בסוף לקנות את סטרייקפורס היה טורניר ה-HW שהם הרימו. יצר הייפ גדול ושם אותם בכותרות. ה-UFC ידעו שה-HW שינצח את הטורניר כנראה ייחשב ל-HW מספר אחד בעולם והם ממש לא רצו שהאלוף שלהם יהיה אלוף בכאילו. אז מה החוכמה לומר את מה שאמרת? זה בנאלי.. אתה צריך לחשוב איך טורניר יכול לעלות את המספרים של ה-UFC. ואני חושב שאם יהיו מידי פעם טורניר ב-UFC זה גם יבנה שמות חדשים וישים בקרבות אליפות לוחם ראויים. לטעמי האוהדים לא קונים חצי מהקונטנדרים שנלחמים על האליפות. הם פשוט לא מגיעים עם מספיק הייפ ואהדה.. אחר כך שואלים למה מוכרים רק 250 אלף PPV. ולא אמרתי שהכל צריך להתנהל לפי טורניר.. רק לזרוק עוד אופציה כזאת כמו בפרייד.

למעלה