UFC און FX - קאמפמן נגד אלבס !

BeniTaz

New member
ציפיתי לתגובה כזאת

גם אם ה-UFC יחליטו מחר להפוך לארגון של פריקשואו הם יהיו הכי מצליחים. הם כבר מותג, הם צריכים לעשות נזק ממש גדול כדי לאבד את המקום שלהם. אין דרך גדולה יותר מלבנות הייפ מאשר טורניר. תיקח דוגמאות של דברים מצליחים בזכות טורנירים. ויש לי כמה כאלו. דברים שנהרסו, בטוח לא קרו בגלל טורנירים. א. כן.. יש ב-UFC טורנירים וקוראים לזה TUF. אחת הסיבות שהפורמט של TUF עדיין שורד ולא מיצה את עצמו זאת העובדה שהתחרות נערכת בצורת טורניר ועובדה שהאוהדים סובלים את זה ויש להם זין לעקוב אחרי טורניר חצי שנה טובה כל פעם כבר 15 עונות. כמו שאמרתי, לא משתמשים בזה מספיק ב-UFC. ב. הטורנירים הגדולים של פרייד. אין טעם לפרט. ג. בלטור נראה כארגון הכי יציב, הכי חכם והכי רציני שקם כנראה בעשור האחרון. חלק עיקרי מזה, העובדה שהוא עובד לפי טורנירים. מוזר שהארגון היחיד שעושה טורנירים קבועים הוא גם היחיד ששורד ואפילו מצליח. לא הייתי מצליח לתאר את בלטור מצליחים ללא פורמט הטורנירים. ד. אם תשאל אותי הקש ששבר את גב הגמל וגרם ל-UFC בסוף לקנות את סטרייקפורס היה טורניר ה-HW שהם הרימו. יצר הייפ גדול ושם אותם בכותרות. ה-UFC ידעו שה-HW שינצח את הטורניר כנראה ייחשב ל-HW מספר אחד בעולם והם ממש לא רצו שהאלוף שלהם יהיה אלוף בכאילו. אז מה החוכמה לומר את מה שאמרת? זה בנאלי.. אתה צריך לחשוב איך טורניר יכול לעלות את המספרים של ה-UFC. ואני חושב שאם יהיו מידי פעם טורניר ב-UFC זה גם יבנה שמות חדשים וישים בקרבות אליפות לוחם ראויים. לטעמי האוהדים לא קונים חצי מהקונטנדרים שנלחמים על האליפות. הם פשוט לא מגיעים עם מספיק הייפ ואהדה.. אחר כך שואלים למה מוכרים רק 250 אלף PPV. ולא אמרתי שהכל צריך להתנהל לפי טורניר.. רק לזרוק עוד אופציה כזאת כמו בפרייד.

למעלה