UFC 84 דעות

doom23

New member
UFC 84 דעות

טוב אירוע מצויין כרגיל מה אתם חושבים על הקרבות שהיו ? לדעתי טוב קודם ואנדרליי שיחק אותה בענק עם הניצחון המהיר על ג'ארדין בדיוק מה שהיה צריך בטוח עכשיו ישאר בלייט הבי וויט טיטו נגד מאצ'ידה למרות שיש המון אוהדים למאצ'ידה בפורום אני חייב להגיד שהבן אדם פשוט פחדן ברמות מפחידות הצורה שהוא ברח מטיטו פשוט בושה ...ממש בושה .. אני לא מבין איך רוצים שהוא ילחם על טייטל שוט .. פשוט זנות סיבוב 1 ו2 לא היו קרב בכלל סיבוב 3 למרות הברך המצויינת של ליוטו לכבד של טיטו עדיין רוב המכות שם היו של טיטו והטריינגל הזה פשוט בא משום מקום היה יפה...במיוחד שטיטו כל הקריירה שלו לא ביצע אף הכנעה אף פעם חבל חבל שהוא לא הצליח כל כך רציתי ניצחון של טיטו :) שרק נגד פן וואו ממש הפתעה בתור אחד שממש לא אוהב לייט וויט ...נהניתי מאד הייתי בטוח שפן יתעייף ויגמר הקרב לטובת שרק כמה שטעיתי פן פשוט חיסל את שרק לאט לאט וגם הצליח למנוע משרק הפלות דבר שמאד קשה קרב נחמד... גם פן אמר שעכשיו הוא רוצה את GSP יכול להיות נחמד קרב חוזר בינהם שאר הקרבות היו מאד נחמדים לא זוכר את השמות שלהם אבל לא היה אפילו קרב אחד משעמם ... או נוק אווט או סאבמישון קרב במיוחד שאהבתי זה הבחור שמגן השיניים שלו עף בסיבוב מהפה חח היה נוק אאוט יפה

eviljohn

New member
היה אירוע חזק

אירוע מטורף, כל מה שרציתי שהוא יהיה וחיכיתי לו חודשים. דבר ראשון, מברך את וונדרלי סילבה וחזר בכוחות מחודשים, עד הקרב פחדתי שג'רדין יתן פייט כמו מול לידל, פחדתי שהוא ינצח כי אני אוהב קרבות של סילבה, אבל ברגע שסילבה בא עם ראש מגולח והראה את הקעקוע בראש, אמרתי לעצמי, זה מרגיש כמו הימים הטובים, ואכן כך, KO של LOOPING HANDS קלאסי של וונדרלי, עשה לי את הערב. לייט הבי, אני תמיד נהנה לראות קרבות של מאצ'יטה, פשוט אחד הלוחמים הכי טכניים בUFC, ואולי הקרטיסט היחיד שאני נהנה לראות, פשוט הDOUBLE KICKS שהוא נתן שם מספר פעמים, הייתה גם ביטה גבוהה שנראתה כאילו הולכת לכתף והוא שינה את הכיוון שלה לראש, פשוט תענוג לראות את הבן אדם נלחם ואני סבור שתהיה לו חגורה בשנה בקרובה. היה מרשים לראות את אורטיז סוגר משולש, ממש נדיר לראות אותו עושה דבר כזה. לייט וייט, זה באמת הקרב היחיד שיחסית אכזב אותי באירוע, פשוט ציפיתי לקרב כל כך יותר אינטנסיבי, וזה מה ששרק היה צריך לעשות לפי דעתי, רגילים שהוא לוחץ על היריב שלו ולא נותן לו זמן לחשוב, פה הוא פשוט דבק באגרופים הרחוקים האלו שלא עשו הרבה נזק לפן ואחריהם גם הגיעו COUNTER PUNCHES שיותר פגעו בשרק כפי שאפשר לראות. איך שהקרב נגמר גם היה קצת מבאס,לא לוקח כלום מפן, אחלה ברכיה, אבל פשוט שרק הוריד שם את הראש כשהוא נתקע בגדר. סוקודג'ו היה קרב לא מרשים במיוחד כי נקאמורה נראה רחוק שנות אור מהימים הטובים שלו. ההכנעה של הערב ללא ספק מגיעה ל Rousimar Palhares ג'ו רוגן השתגע שם בצדק מהמעבר החלק פשוט של הבריח יד. סך הכל אירוע אדיר, ויש WEC עוד שבוע, וגם 85 בקרוב מאוד, יש למה לצפות ללא ספק...

JayneCobb

New member
מאצ'ידה??? פחדן????

אתה ראית את אותו קרב כמו שאר העולם??? זה שטיטו לא הצליח לתפוס אותו במשך 14 דקות,לא עושה את מאצ'ידה פחדן... הוא זז פנימה והחוצה,נתן מכות ובעיטות וברח לפני שטיטו הספיק למצמץ,שלא נדבר על להגיב.... מה אתה רוצה שהוא יעשה? יעמוד בטווח של טיטו,ויחכה ל SHOOT ולטייקדאון של טיטו??? הוא בא עם GAMEPLAN מושלם,ששיחק לצד החזק שלו והחלש של טיטו - מהירות ותנועה,וביצע את ה GAMEPLAN הזה בצורה מושלמת במשך 14 דקות... וניצח בצדק.... ואני ממש לא אוהד של מאצ'ידה,אבל הפעם,הוא פשוט שיחק אותה...

doom23

New member
אם כל הכבוד למאצ'ידה

אתה ממש רואה אותו בורח ... רץ ... לא דילוג קטן לברוח ממכה ממש רץ ... זה פחד ... הוא בא נותן בעיטה בורח ...בורח... נותן בעיטה ... לעומת אם תשווה שרק ופן שגם הם היו באותו מצב אבל אתה רואה אפילו שפן בקאונטר הוא לא רץ אחורה אלה עומד מול ותוקף ... אתה קורא לזה אסטרטגיה אבל זו פשוט פחדנות אם זה היה פרייד מזמן היה לו כרטיס צהוב על "חוסר פעילות" ומעניין שהשופט לא העיר לו

אתה רואה את המציאות כמתאבק..

מצ`ידה נלחם עם שכל! אין ספק בכלל שטיטו חזק ממנו פיזית ומתאבק טוב יותר ויחד עם זאת הם הגיע פעמיים לקרקע כשמצ`ידה למעלה! ותראה את הפנים שלהם בסוף הקרב! איזה יופי של בעיטות מספריים מצ`ידה מוציא, פשוט להעריץ אותו..

JayneCobb

New member
אז סליחה....אבל...

אין לך מושג על מה אתה מדבר.... אסטרטגיה=להחליט מה אתה הולך לעשות,ולבצע את התוכנית שלך. פחדנות=להחליט מה אתה הולך לעשות,לא להצליח,ולהתחיל לברוח. מאצ'ידה הגיע עם תוכנית שכללה ככל הנראה צימצום הזוויות ל TAKEDOWN של אורטיז,וזה בדיוק מה שהוא עשה. הוא הגיע עם תוכנית שכללה בריחה מהכוח של אורטיז (GNP) והצליח עד לדקה האחרונה. הוא הגיע עם תוכנית שכללה שימוש בחולשות של אורטיז (חוסר ניידות) והצליח בנוסף לכך,הוא גם השתמש בצד הכי חזק שלו (קראטה) בצורה מעולה,וקראטה כולל הרבה "משחק" על זוויות,של הגוף שלך, ושל הגוף שלך מול גוף היריב,כדי לנצל מקסימום זווית לפגיעה בו,ולצמצם את זווית הפגיעה בך...ושוב,מאצ'ידה הצליח. זה שביג'יי ושרק בחרו לעמוד מרחק מטר אחד מהשני ולתת ג'אבים אחד לשני זה גם יפה,ובהחלט ייתכן שזאת הייתה האסטרטגיה שלהם,אבל אם תסתכל שוב,תראה ש BJ תמיד בורח עם הראש,ושרק תמיד מגן עם הידיים...אז במה זה שונה ממה שמאצ'ידה עשה? אני אומר לך במה :אתה מחשיב כנראה התחמקות ראש כ "לעמוד מול" והתחמקות גוף כ"בריחה". האם אתה חושב גם שכשאורטיז התקרב אל מאצ'ידה,ליוטו היה צריך לאפשר לתפוס את ה BODYLOCK?,לא,נכון? ואם במקרים האלו,הוא פשוט ניער את אורטיז מעליו,אז במה זה שונה ממה שהוא עשה בכך שהוא פשוט ברח עם הגוף מנסיונות TAKEDOWN? ועוד להגיד שהוא היה מקבל צהוב על חוסר פעילות??? בכמה פעמים שאורטיז כן הצליח לתפוס אותו נגד הכלוב,מי היה זה שתפס קלינץ' עד שהשופט הפריד??? נכון,אורטיז... אני לא נוטה להגיד על הרבה פוסטים שהם היו "חסרי הבנה"...אבל שני הפוסטים שלך היו כאלו....

doom23

New member
קודם כל

לא אמרתי שהוא לא לוחם טוב או משהו כזה .. לא אמרתי שהוא צריך לעמוד ולקבל מכות ולא אמרתי שהוא צריך ליפול בטייק דאון נכון הוא חסם את השוטים של טיטו כל הכבוד יש לו כח ברור שמותר לזוז מאגרוף ולעשות כל מיני התגונוניות אבל מאצ'ידה ברח ... ממש רץ על הזירה לצדדים ולאחורה ... זה פשוט פחד .... לא בא לך לשמוע סבבה אבל זה מה שזה ושרוגן או בועז מתלהבים מהבולשיט הזה מה אני יגיד לך זה היה פשוט עלוב ...הזכיר לי את כיילב סטרנס פשוט עם כמה מכות מה בגלל בעיטת מספרת השיעמום הזה שווה את זה? לא ! חח אם אתה נהנה מזה מה אני יגיד לך ... אבל אחד לא יזמין PPV בשביל זה

shacta man

New member
זו גישה קצת ילדותית

פחד? נו באמת פחד זה לא להכנס לזירה. פחד זה לברוח ולא לעשות כלום. להכנס לזירה ולכסח את טיטו פאקינג אורטיז במשך שלושה סיבובים וזאת מבלי שטיטו יעשה משהו, זו לא פחדנות - זו גאונות. אתה יכול לא לאהוב את הסגנון, ודבר אחד בטוח, הקהל לא אהב את הסגנון. אבל אין מה לעשות, מצ'ידה הוא מס' 3 בדביזיה (והוא יהיה מס 2 אחרי הקרב של פורסט ורמפייג'). אגב, אני רואה פה כל מיני פוסטים שטוענים שבגלל שמצ'ידה לא נלחם "יפה" הוא לא יקבל קרב על התואר ואילו אחרים יקבלו הזמנות לפניו. אז קודם כל, אף אחד כאן לא מזמין PPV ולא ניראה לי שאתה דובר הצופים האמריקאים באשר הם. חוץ מזה, זה לא הWWE. כאן לא מקדמים לוחמים עפ"י אטראקטיביות אלא עפ"י יכולת (בד"כ). וזה מאד נחמד שחלק מהאנשים פה דואגים לעסקים הפיננסים של דיינה וייט ושות' אבל תסלחו לי, זה לא סימסיטי. ההתעסקות הזו בעניינים הכלכלים של הUFC, כאילו זה בכלל רלוונטי לעניין, מגוכחת בעייני. אני רוצה לראות קרבות בין הלוחמים הטובים ביותר. אני מעריץ את הלוחמים הטובים ביותר. לא את השרירים ביותר ולא המגניבים ביותר. אישית, אני מעדיף את הלוחם שנכנס לזירה, מנצח ויוצא כמעט בלי פגע מלוחם שאמנם מנצח אבל צריך תקופת החלמה של חצי שנה. אולי זה רק אני, אבל אני מעדיף להתאמן במכון של מאצ'ידה מאשר בזה של נוגיירה או וונדרליי.

doom23

New member
אממ

חח קודם כל הוא תלמיד של נוגיירה בג'ו ג'יטסו .. כנראה הקטע של לקבל מכות הוא מתעלם
מבחינה פניננסית הכל שם זה $$$ ואתה חולם אם אתה חושב אחרת 20000 איש צועקים בוזזזז ללוחם מספר 3 בעולם זה בעיה ואם הוא אמור להוליך מיין אבנט זו בעיה יותר גדולה ... "כאן לא מקדמים לוחמים עפ"י אטראקטיביות אלא עפ"י יכולת (בד"כ). " בולשיט ודרך אגב יש מצב שזה ילדודתי אבל מה לעשות הקרב היה משעמם רצח !!! חחח (טוב סיבוב 1 ו2)

peergo

New member
גם לדעתי זו גישה ילדותית

אין כאן תחרות של אגו, או מי שורד לאחר ששני הצדדים פוגעים עם הנשק הכי חזק שלהם. יש כאן תחרות על מי הלוחם היותר טוב. סגרו אותו ואת אורטיז בכלוב, ואורטיז לא הצליח לפגוע בו, וספג ממנו נוקאווט בברכיה לכבד. הוא גם הוריד אותו בסיבוב הראשון, קשר לו את הידיים ופיצץ אותו על פנים חסופות עד תום הסיבוב. איפה פה הפחדנות? מצ'ידה לוחם חכם מאד. פחדן לא היה עולה לזירת UFC. זה שהשיטה שלו לא מלהיבה צופים זו בעיה אחרת. הוא לא מתאמן כדי לבדר אותך. הוא מתאמן כדי לנצח ולהיות הכי טוב. תזמין או לא תזמין PPV זו בעיה שלך.

favor

New member
בדיוק מה שאני חושב

ואני טוען שה-KO פאוור קיים אצלו, ואני מאוד מאוד מקוה ורוצה שיראו את זה בהמשך.

dor244

New member
דעות../images/Emo58.gif

אחלה אירוע פן שרק האכזבה של הערב פשוט קרב טקטי בלי שום אמוציות שרק אכזב ופן לא התאמץ יתר על המידה סילבה גארדין אם יש סיבה שסילבה יפסיד 20 קרבות ברצף ועדיין יקבל טיטל שוט לפני מאצידה ראינו אותה מול גארדין סילבה הוא לוחם בזמן שמאצידה לא מבין שכדי לקבל טיטל שוט מצפים ממנו לשואו וואנדרליי היה פשוט מדהים השאיר את גארדין כמו גוויה באוקטאגון והקהל משוגע בטירוף עליו הייתי קונה פי פאר ויו בשביל סילבה בשביל מאצידה לא הייתי קונה מאצידה אורטיז מאשידה יינצח את כולם ויהיה לו מאזן 50 נצחונות ו0 הפסדים ועדיין הוא לא יראה טיטל שוט הוא קיבל אייקון חלש בדמות אורטיז ובמקום לעשות כמעשה גונזגה קרו קופ הוא ניצח בהחלטה אני הולך להפתיע אנשים לדעתי המיס מאץ הכי רע למאצידה זה קוטור קוטור ישים אותו בקלינץ יוריד אותו בוודאות ויגמור אותו ראליץ הוא פשוט תענוג וגם גוויבה בא לתת קרב מגיע לראליץ ה75 אלף דולר בונוס

peergo

New member
שרק איכזב, אולי כי בלי סטרואידים הוא לא

יכול לתת מקסימום למשך 5 סיבובים?

mmamaniac

New member
ווואוווווווו ...אחד האירועיםםםם כל קרב תענוג

קודם כל כל מי שאומר שמצ'דה פחדן כניראה ראה את הקרב ב mute (מושתק) טוב שג'ו רוגן לא הילל את היכולת שלו להיכנס לתת פיצוץ ולצאת וזה אגב מה שהוא היה צריך לעשות נגד אחד עם יכולת טייקדאון כמו של אורטיז..כל ניסיון של אורטיז להפיל אותו לא הצליח בגלל הכוח שיש למצ'דה שברוב המקרים פשוט העיף לצד..בכל אופן קרב ממש יפה ובעיטות אשכרה ברוס לי.. וונדרליי יצא מלךךךךךך איזה אכזרי הבנאדם הזהההה נוק מהסרטים... בי ג'יי פן כמה שרציתי שהוא יינצח לא ציפיתי שהוא יעשה את זה בכזאת דומיננטיות ממש פירק אותו... אגבב תראו מה ברכיה אחת לראש עשתה לשרק לעומת איזה ארבע של הרנן פרנקה שבכלל לא הזיזו לו...המממממ מעניין למה.... חוץ מזה כל הקרבות היו באמת ראויים..רזליץ' הזה בעיטות של מירקו יש לסוס הזה.. ועוד דבר אחד אני חושב שהאנקונדה של יושיקי הייתה צריכה להיות סובמישן או דה נייט....אגף מישו יודע איפה אפשר לדעת את המשכורות???

favor

New member
../images/Emo58.gif דעות UFC 84

אירוע טוב מאוד, כמעט כרגיל ב-UFC. מאז 78 לא זוכר אירוע שאכזב אותי. שוב, היה אירוע בלי הפתעות ממשיות, רוב הפייבוריטים ניצחו (אם לא כולם, אבל הדרך.. אוי הדרך לא איכזבה אותנו בכלל). אם מישהו רוצה הוכחה שרק יקרא את המשפט האחד מתחת לכל קרב לפני האירוע שכתבתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1908&msgid=117037902 בקרבות המקדימים: שיין קארווין עם נוק אאוט קטלני. אולי תיקווה למשקל הכבד, הוא בנוי כמו גלאדיאטור ומכה חזק מאוד. פלהרס (דמיאן מאיה 2), שיחק עם סלבארי תופסת צווארים עד שנימאס לו והלך על היד. נראה מה יצא ממנו. קלמנטי עם 30 דקות קרב בחודש, לא הכי בריא בעולם אבל הנסיון עשה את שלו ואחרי התחלה גרועה ב-UFC הוא כבר עם רצף של 0-4, כבוד. סקודג'ו מאוד הרשים בקרב הזה.. הכוח המתפרץ שלו פשוט מפחיד, וכשאתה עומד איתו וזה בא ליידי ביטוי אין הרבה מה לעשות. מקוה שיתנו לו להילחם עם סטרייקרים כי לוחם קרקע ייקח אותו בקלות. ויושידה עם ההכנעה של הערב, משהו מדהים ללא ספק.. לא יאומן שהוא בן 37 (אם אני לא טועה).. נראה חצי מזה. והקרבות הגדולים: רליץ' (ככה כותבים כנראה), משהו לא מהעולם הזה. ראו את ההתרגשות בהתחלה.. בכל זאת הרגע הכי גדול בקריירה (אולי בחיים) שלו. רגל שמאל חזקה מאוד ויודע את העבודה בקרקע. העובדה שהוא חזק פיזי מגוביה עזרה לו המון. יש פה כוכב עתיד שצריך לעקוב אחריו טוב טוב. טיאגו סילבה עם ניצחון נוגיירה טיפוסי, זה לא משנה מה קרה בתחילת הקרב מה שמשנה זה איך הוא נגמר. מנדס הסתער אבל לטיאגו יש לב גדול והוא עדיין בלתי מנוצח. אפשר לומר על ליוטו מאצ'ידה הרבה דברים מה שבטוח אנשים עדיין לא יודעים לאכול את הדבר הזה. מה שהכי מדהים אצלו זה העובדה שהיריבים שלו לא יודעים עדיין איך לנצח אותו.. והכי ביזארי זה שאם היה סיכוי כלשהו שטיטו ינצח זה בטריאנגל.. וזה כי אף אחד כולל ליוטו לא ציפה לזה. קשה לפגוע בו, קשה להפתיע אותו, קשה להוריד אותו, קשה להכניע אותו.. טיטו היה הכי קרוב מכל יריב אחר וזה גם ב-10 שניות מתוך 15 דקות סך הכל. ליוטו חייב לחשוב על דרך לסיים קרב, אבל כמו שאמרתי בעבר, ניצחון, חשוב יותר עבורו, אח"כ הדרך. מהרגע הראשון ראו שואנדרליי הולך להרוג אותו.. כמו שהתרגלנו. אין הרבה מה לומר, פתח לנו את התיאבון. בי ג'יי פן שיחק אותה, בדרך הכי חלומית שהוא יכול היה לחשוב על סיום קרב. למרות הכל צריך להעיף לאלף עזאזל את השופט (זה היה מזאגטי?), בי ג'יי הכניס עוד 2-3 אגרופים אחרי הצלצול (לא יחד איתו אלא אחרי!), כשהדבר הראשון שהשופט צריך לעשות זה להתנפל על היריב המכה עם הצלצול. כשפן הפסיק (ולא היה ברור אם שרק אאוט) השופט היה נראה בשוק ובמקום להיות החלטי ומפוקס גם הוא לא ממש ידע מה קורה ומה עושים. אולי 2 האגרופים האלו הם אלו שגמרו את שרק בכל אופן שלא יהיה ספק, הנצחון הזה הוא גדול וראוי ומגיע לבי ג'יי פן את כל הכבוד. מה שהופך אותו לדעתי ללייטווייט מס' 1 בעולם. ולא נשכח את המפגש הפנטסטי.. היה פשוט תענוג והלוואי שנראה כמות כזו גם ב-UFC 85.

doom23

New member
כן זה היה מזאגטי

זה היה נראה בכלל שהשופט עצר סיבוב לא קרב ... שרק לא רצה להמשיך ממה שהבנתי ...בגלל זה עצרו את הקרב .. (למרות שהיה נוקאווט ... שרק היה אאוט עם הצילצול)

HendrixLostSon

New member
מזאגטי סך הכל רצה לתת לשרק צ'אנס

הוא ידע שזה שניה שתיים לסיום ולקח החלטה (גרועה) לא לסיים את הקרב, ולחכות לבאזר שם אולי שרק ישקם את עצמו לסיבוב הבא.. בכל אופן אירוע מדהים!! והיה ברור שיהיה רק מהקארד החלומי.. ואנדרליי אדיר, למה מול צ'אק הוא לא יכל להתפוצץ ככה.. הוא עדיין בעיניינים ללא ספק... חבל ש-85 יהרוס קצת את התקופה כנראה..

למעלה